Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

Ευρωεκλογές είναι αυτό το πράγμα, που Αυτιάς και Μελέτη πήραν 500.000 ψήφους!

 


Σας λέμε, σας ξαναλέμε, για το πόσο κωμικές είναι οι εκλογές. Ο κόσμος τις αντιμετωπίζει χαβαλετζήδικα, τα κόμματα το ίδιο, επειδή ΟΛΟΙ ξέρουμε, ότι τις αποφάσεις δεν τις παίρνει ο λαός, ούτε οι "εκπρόσωποί" του. Τις παίρνει ένα κονκλάβιο, ένα Ιερατείο, ένα Διευθυντήριο, πείτε το όπως θέλετε και η δουλειά του λαού και των εκπροσώπων του, είναι να τις..... αποδέχονται και να τις νομιμοποιούν μέσω εκλογών. Δεκάρα τσακιστή δεν δίνει το Ιερατείο για τις επιθυμίες των απλών πολιτών. 

Η μοναδική , ή κύρια, η μεγάλη, η καταιγιστική ανησυχία ΟΛΩΝ των πολιτών της Ευρώπης, είναι το μεταναστευτικό. Αν υπήρχε δημοκρατία, με την έννοια που διδάσκουν τα σχολικά βιβλία, ότι δηλαδή γίνεται αυτό που θέλει η πλειοψηφία, δεν θα υπήρχαν εκατομμύρια χορηγήσεις ασύλου. Οι πολίτες δεν ερωτώνται! Η γνώμη τους περισσεύει. Είναι διακοσμητικοί δούλοι, που καλούνται κάπου κάπου να ξεδώσουν , να ζήσουν μια ψευδαίσθηση συμμετοχής, να φαντασιωθούν ότι κρίνουν το μέλλον τους κι άλλες τρίχες κατσαρές.

Η Ευρώπη θα πάει εκεί που θέλει το Ιερατείο, θα γίνει Μουσουλμανική, θα γεμίσει μπούργκα και θα γίνει απολύτως ρατσιστική, μισαλλόδοξη και επικίνδυνη για τους πρώην ιδιοκτήτες της, τους λευκούς Χριστιανούς

Τα μηνύματα που στέλνουν οι πολίτες, σε αυτή την κωμωδία που λέγεται εκλογές, το Ιερατείο, τα πετάει στο καλάθι των αχρήστων και συνεχίζει την επέλασή του, χάρη στα εργαλεία που διαθέτει: λεφτά, ΜΜΕ, μυστικές υπηρεσίες, απειλές, εκβιασμούς, δολοφονίες, χειραγώγηση. 

Ο εξισλαμισμός και η woke ατζέντα, θα συνεχιστεί κανονικά και με εντατικότερους ρυθμούς. Δεν 'πα να χτυπιούνται οι πολίτες..... Δεν θα αυστηροποιηθεί η διαδικασία χορήγησης ασύλου, θα αυστηροποιηθούν οι ποινές, εναντίον όσων το ζητούν. 

Δεν παραδίδεται έτσι εύκολα το παγκοσμιοποιημένο Κτήνος, επειδή οι πολίτες "(ΔΕΝ) ανησυχούν για την άνοδο της ακροδεξιάς". Θα ανησυχήσουν με το μαστίγιο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου