Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Κάμπινγκ Αγίας Τριάδας: «Μνηστήρες» ο Δ. Μελισσανίδης, Ισραηλινός επιχειρηματίας και ο ιδρυτής του «Ευεξία», Αντ. Υάκινθος

 Το ΤΑΙΠΕΔ, με ανακοίνωση που εξέδωσε χθες, ανακοίνωσε τους τρεις οικονομικούς φορείς που ...κατέθεσαν προσφορές για την Ακτή και Camping Αγίας Τριάδας.

Από τις τρεις προσφορές, η μία υποβλήθηκε από τον Αντώνιο Υάκινθο, ιδρυτή της Δομής Αποκατάστασης ‘Υάκινθος’ και στη συνέχεια του Κέντρου Αποκατάστασης ‘Ευεξία’ στο Λάκκωμα Χαλκιδικής.

Η δεύτερη προσφορά κατατέθηκε από την «Ιnnovation and Development MAE», εταιρεία που ιδρύθηκε μόλις τον περασμένο Μάϊο, με έδρα Θεσσαλονίκη. Η Εταιρεία, είναι συμφερόντων του Ισραηλινού Gil Hirschmann, επιχειρηματία του κλάδου του real estate, ο οποίος έχει αγοράσει το ξενοδοχείο Olympic, επί της Εγνατίας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η τρίτη προσφορά για το Camping της Αγίας Τριάδας, κατατέθηκε από μία κυπριακή εταιρεία, την «Μatenisa Trading Co», η οποία είναι συμφερόντων του εφοπλιστή, επιχειρηματία και μέχρι πρότινος ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου