Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Ολη η ελίτ, υπερασπίζεται τον Απόστολο Λύτρα

Η κολλητή του Ζήνα Κουτσελίνη, τον ξέπλυνε στην εκπομπή της, βαφτίζοντας "λαϊκιστή" έναν πανελίστα, που (κατόπιν συνεννόησης προφανώς), έπαιζε το ρόλο του "κακού", οι Αρεοπαγίτισσες (Πρόεδρος και Εισαγγελέας) διέταξαν... (κατόπιν συνεννόησης προφανώς), 5 λεπτά μετά την απόφαση ΜΗ προφυλάκισης, "πειθαρχική έρευνα" η οποία ΔΕΝ θα έχει κανένα πρακτικό αντίκρυσμα (δεν θα προφυλακιστεί, το πολύ πολύ να επιβάλουν καμιά αργία σε ανακριτή και εισαγγελέα) και ο Καλλιακμάνης πριν λίγο στον Ευαγγελάτο, μίλησε για αγαπημένο ζευγάρι (ιστότοποι γράφουν όμως ότι ήταν 6 μήνες σε διάσταση) και συνέστησε "όσοι είναι οξύθυμοι, να συμβουλεύονται ψυχίατρο, πριν γίνει το κακό"!!!

Πάντως, αυτό που θα πάθαινε οποιοσδήποτε απλός άνθρωπος, δηλαδή την προφυλάκιση, που είναι το ΜΟΝΟ που φοβίζει, ο Λύτρας τη γλίτωσε. Επειδή, ο τύπος ανήκει στο 0,1% της ελίτ.

Φυσικά,  μερίδιο ευθύνης, φαίνεται να έχει το θύμα, που (σύμφωνα με δημοσιεύματα, δεν ήμασταν μπροστά), φέρεται να επέμενε για ατύχημα στις σκάλες, κάτι που άλλαξε ευτυχώς σήμερα και είπε την αλήθεια.

Τέλος πάντων, το θέμα είναι να ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ ο τύπος κι όχι να ταϊζουν σανό στο πόπολο, οι φίλοι του ανώτατοι δικαστές με "πειθαρχικές έρευνες" και άλλες τρίχες, στάχτη στα μάτια, μέχρι να ξεχαστεί το συμβάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου