Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

Η Μητσοτακική Άννα Διαμαντοπούλου για τις εξελίξεις στο πρώην κόμμα της, ΠΑΣΟΚ

 Άννα Διαμαντοπούλου για το ΠΑΣΟΚ: Δεν έπεισε στις εκλογές-Πρέπει να παραμείνει αυτόνομο
-Τρομερή η επίθεση κατά Ανδρουλάκη την.... επομένη των εκλογών


«Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στις εκλογές απέδειξε ότι δεν έπεισε, πως μπορεί να παίξει το ρόλο του αντιπάλου κυβερνητικού πόλου» δήλωσε στον Δημήτρη Βενιέρη και στην εκπομπή “Enter” της TV 100, η πρώην υπουργός και Πρόεδρος του ΔΙΚΤΥΟΥ για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη, Άννα Διαμαντοπούλου.


Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να παραμείνει αυτόνομο


« Για να μπορέσει να παίξει αυτό το ρόλο, κατά την άποψή μου δεν είναι οι τεχνητές συνενώσεις κομμάτων […] το ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι ένας αυτόνομος πόλος με τα χαρακτηριστικά του πατριωτικού κοινωνικού εκσυγχρονισμού.»


Τρομερή η επίθεση την επομένη των εκλογών


Ερωτηθείσα σχετικά με τις μετεκλογικές αντιδράσεις και την κριτική από στελέχη του ΠΑΣΟΚ κατά του Νίκου Ανδρουλάκη, η κ. Διαμαντοπούλου χαρακτήρισε «τρομερή την επίθεση που έγινε την επομένη των εκλογών» σημειώνοντας ότι «ξεπέρασε τα όρια».


Τα ζητούμενα χαρακτηριστικά της ηγεσίας του ΠΑ.ΣΟ.Κ.


«Πρέπει να υπάρχει ηγετική μορφή με κυβερνησιμότητα, δηλαδή να μπορεί ο αρχηγός του ΠΑ.ΣΟ.Κ., να είναι ο αυριανός πρωθυπουργός στα μάτια των ανθρώπων.»


«Πρέπει να αναζητηθεί το πρόσωπο, που μπορεί να παίξει το ρόλο αυτό» συμπλήρωσε η κ. Διαμαντοπούλου, αποφεύγοντας να αναφερθεί σε συγκεκριμένα πρόσωπα και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, συνέχισε ωστόσο τονίζοντας, ότι «Δεν βοηθά η βιασύνη… ‘εδώ είμαι εγώ κύριε, σηκώνω το χέρι’. Αυτή τη στιγμή ξέρουμε υποψήφιους χωρίς όμως να γνωρίζουμε σε τι διαφωνούν με τον προηγούμενο αρχηγό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου