Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

Ο Λύτρας μάς λύτρωσε

 Γράφει ο Σωτήριος Καλαμίτσης, δικηγόρος

Σακάτεψε τη σύζυγό του, αποπειράθηκε να συγκαλύψει το έγκλημα με το επιχείρημα της πτώσης από τη σκάλα, αλλά τελικά ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του, διότι είναι άντρας με τα όλα του, όπως μας ενημέρωσε η άλλη μεγάλη μορφή: ο Κούγιας. 

Η εκπομπή «αλητείες με τη Ζήνα» εξεθείασε τον...

πασίγνωστο δικηγόρο και   κλαψούρισε, επειδή τα ΜΜΕ βάλθηκαν, λέει, να καταστρέψουν την εκπληκτική  καριέρα  τού άντρα με τα όλα του. Και πώς γίνεσαι πασίγνωστος; Μοστράροντας στα κανάλια και αναλύοντας δημοσία  ποινικές υποθέσεις που χειρίζεσαι παραβιάζοντας καταφώρως τον Κώδικα  Δεοντολογίας Δικηγορικού Λειτουργήματος που ορίζει στο άρθρο 40§4, ότι

«4. Δεν επιτρέπεται σε δικηγόρο είτε ατομικά είτε ως μέλος Δικηγορικής Εταιρείας να δίνει συνεντεύξεις στον Τύπο, έντυπο και ηλεκτρονικό, δημοσιεύοντας στοιχεία ή πληροφορίες σε σχέση με εκκρεμούσα, ενώπιον της Δικαιοσύνης, υπόθεση την οποία χειρίζεται ο ίδιος».

Και μερικοί απορούν που όταν με ρωτούν «Είσθε δικηγόρος;» απαντώ «Δυστυχώς».

Σώτος

Υ.Γ. Αντιγράφω από την ειδησεγοραφία:

Τον Σεπτέμβριο του 2022 είχε αναλάβει την υπεράσπιση 50χρονης στην Κομοτηνή, την οποία ο σύζυγός της περιέλουσε με βενζίνη και της έβαλε φωτιά«Ούτε οι Ταλιμπάν δεν έχουν τέτοιο μένος με τις γυναίκες. Κάποιος ο οποίος κακοποιεί τη σύντροφό του ή τη συζυγό του είναι δεδομένο ότι κάποια στιγμή θα προβεί και σε κάτι άλλο. Έχω βαρεθεί σε τέτοιες περιπτώσεις να λέμε ότι μια γυναίκα μόνη της πάει και κάνει καταγγελία ότι δήθεν τη χτύπησαν, δήθεν τη βίασαν, δήθεν το ένα δήθεν το άλλο. Πραγματικά σας το λέω ντροπή» τόνιζε ο εντιμότατος κ. Λύτρας που μυρίζει αντρίλα από χιλιόμετρα μακρυά.

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου