Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Με προφυλάκιση και ρεζιλίκια έληξε το σήριαλ Λύτρα

Ο Απόστολος Λύτρας, πλήρωσε πολύ ακριβό τίμημα, αφού , όχι μόνο προφυλακίστηκε, αλλά είδε και την προσωπική του ζωή, να βγαίνει στα μανταλάκια. Τα μηνύματα των.... συνεργατών του, της γυναίκας του κλπ, δημοσιεύθηκαν στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. 

Προφανώς , κάποιος δεν άντεξε και τα "πάσσαρε" στην εφημερίδα, μέσα από τη δικογραφία. Το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ φυσικά δεν ενδιαφέρεται για τις συνέπειες που θα έχει στη ζωή των παιδιών τους, αλλά αυτή την ανηθικότητα, τη δημιούργησαν τύποι σαν τον Λύτρα, που είναι άρρωστοι με τη δημοσιότητα, τη χλιδή κ.λπ. Τον σκότωσαν με τα όπλα που χρησιμοποιούσε ο ίδιος μέχρι τώρα. 

Αν δεν είχε τέτοια υπερέκθεση στα ΜΜΕ, θα είχε κλείσει τώρα η υπόθεση, με πολύ λιγότερες συνέπειες για όλους, όπως συμβαίνει για τους "ανώνυμους απλούς πολίτες".


Ηθικό δίδαγμα προς δικηγόρους (και όχι μόνο): Μην την ψωνίζετε με τη δημοσιότητα, καμιά φορά γυρνά μπούμερανγκ. Διαφυλάξτε την προσωπική σας μακριά από τα φώτα της ΑΔΗΦΑΓΑΣ δημοσιότητας. 

Α....και μην πασσάρετε στα ΜΜΕ , στοιχεία από δικογραφίες πελατών σας, για να τα έχετε καλά μαζί τους. Οι ίδιοι δημοσιογράφοι που σας "ανεβάζουν", επειδή τους δώσατε viral θέμα, δεν θα διστάσουν να σας σκίσουν για λίγα κλικς (όπως κάνει τώρα το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ με τον Λύτρα). Οι δημοσιογράφοι πουλάνε και τη μάνα τους (ασυζητητί!) , για ένα viral θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου