Κυριακή 9 Ιουνίου 2024

Επιμένει Τουρκικά η "μουσουλμανική μειονότητα"

 Τα ΄παμε χιλιάδες φορές για τη "μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης", που αναγνωρίστηκε έτσι στη συνθήκη της Λωζάνης και ορθότατα την αποκαλούμε έτσι και....

έτσι θα την αποκαλούμε για πάντα. Αυτό όμως δεν αλλάζει την πραγματικότητα, που είναι ότι οι άνθρωποι αισθάνονται Τούρκοι. Μας αρέσει , δεν μας αρέσει, καλό ή κακό ...the fact is fact. 

Φαίνεται στα αποτελέσματα, όπου το "τουρκικό κόμμα" (ελάτε, βαριόμαστε τα μισόλογα, έτσι αυτοαποκαλούνται), πήρε τόσο ποσοστό, όσο είναι το ποσοστό των μουσουλμάνων στο νομό.

Δηλαδή , με απλά λόγια, οι μουσουλμάνοι αδερφοί μας στη Θράκη, δεν έδωσαν ούτε μία ψήφο σε "ελληνικό κόμμα", όπως αποκαλούν τα υπόλοιπα, πλην ΚΙΕΦ κόμματα. Ψήφισαν "το δικό μας κόμμα, το τουρκικό". Αυτό επίσης δεν αλλάζει την πραγματικότητα, που είναι ότι, πρέπει να το πάρουν απόφαση, ότι είναι Έλληνες (νέτα σκέτα, δεν έχει άλλη επεξήγηση), έχουν και θα έχουν ίσα δικαιώματα με τους μη Μουσουλμάνους και ΠΟΤΕ δεν θα τους αναγνωρίσουμε κάτι "τουρκικό". Όποιου δεν του αρέσει, μπορεί να μεταναστεύσει μόνιμα στη "μητέρα πατρίδα Τουρκία", να πάρει τουρκική υπηκοότητα και να μας αδειάσει τη γωνιά. 

Καθαρές κουβέντες! Ξέρουμε ότι αισθάνεστε Τούρκοι, αλλά να το αισθάνεστε από μέσα σας. Δημόσια, δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΕ Τουρκικό στην Ξάνθη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου