Κυριακή 9 Ιουνίου 2024

0% η αποχή ....στη συναυλία των Coldplay


 Η αποχή στη γελοία διαδικασία των εκλογών ("αν άλλαζαν τα πράγματα, θα ήταν παράνομες", κατά τη γνωστή φράση), είναι τεράστια, κόσμος και κοσμάκης προτίμησε την παραλία (και καλά έκανε, αφού οι διάφοροι εκλεγμένοι δήθεν εκπρόσωποί μας, δεν δίνουν δεκάρα για τις επιθυμίες* αυτών που... τους ψηφίζουν, αλλά υπακούν πιστά στις εντολές ενός Ιερατείου) . Στη συναυλία των Coldplay όμως, η αποχή ήταν μηδενική.


Φ.Μ.


* Να κάνω πιο λιανά τον αφορισμό περί "άλλα θέλουν οι λαοί, άλλα κάνουν οι ταγοι":

Οι λαοί της Ευρώπης, ο απλός κόσμος, οι μάζες, οι ψηφοφόροι έχουν απ΄άκρη σ΄άκρη, σε όλη την Ευρώπη, ως πρώτη προτεραιότητα τη διατήρηση της πολιτιστικής ταυτότητας της Ευρώπης. Ανησυχούν ΟΛΟΙ σχεδόν, για την είσοδο εκατοντάδων εκατομμυρίων Μουσουλμάνων στην Ευρώπη. Καλώς ή κακώς , αυτό ανησυχεί τους πολίτες της Ευρώπης και το ξέρετε όλοι.

Το Ιερατείο, έχει αποφασίσει να γίνει Ισλαμική Ήπειρος η Ευρώπη και -έχοντας τα λεφτά, την τεχνογνωσία και την έλλειψη ηθικής- "ανησυχεί για την άνοδο της ακροδεξιάς". Το ακούν καθημερινά ΟΛΟΙ οι Ευρωπαίοι, χίλιες φορές την ημέρα! Για να φοβηθούν. Ο φόβος είναι το συναίσθημα που κρίνει τα πάντα στη ζωή.

Η φράση "με ανησυχεί η άνοδος της ακροδεξιάς", είναι πλέον υποχρεωτική. Οποιος δεν τη λέει ξέρει ότι μπορεί να βρεθεί στη φυλακή, με διάφορους νόμους, που επιβάλει το Ιερατείο, σε όλη την Ε.Ε. Φυσικά, δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ απλός πολίτης, που να ανησυχεί από την άνοδο κάποιας ,..φανταστικής ακροδεξιάς, αλλά ο μπαμπούλας πρέπει να υπάρχει, για να μη χαλάσει το σχέδιο Ισλαμοποίησης της Ευρώπης. 

Αν εκφραζόταν λοιπόν ελεύθερα, αν δεν υπήρχε το πανίσχυρο Ιερατείο, τα κόμματα που είναι εναντίον της Ισλαμοποίησης, θα έπαιρναν 90%. Έλα όμως που παίρνουν 10%! Επειδή, το Ιερατείο είναι πανίσχυρο κι έχει χεσμένη τη βούληση των λαών. Απειλεί, εκβιάζει, χρηματίζει, δολοφονεί, κάνει πλύση εγκεφάλου, χειραγωγεί και στο τέλος γίνεται αυτό που θέλουν οι ελίτ, δια πυρός και σιδήρου.

Ποιές εκλογές και μπαρμπούτσαλα λοιπόν;  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου