Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

Ραγκούσης : «Ο Κασσελάκης θα μετατρέψει τον ΣΥΡΙΖΑ σε κόμμα δουλικών»

 Σκληρή κριτική κατά του Στέφανου Κασσελάκη άσκησε ο Γιάννης Ραγκούσης, ένας από τους 87 που.... υπέγραψαν την επιστολή αντίδρασης προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αυτή τη στιγμή τίθεται θέμα επιλογών της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Ραγκούσης αναφορικά με τον Στέφανο Κασσελάκη, μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Παρασκευής (28.06.24).

«Εάν ο κ. Κασσελάκης είχε γνωστοποιήσει πριν από την εκλογή του είτε τα πραγματικά του πολιτικά πιστεύω, πχ τη συμμαχία είναι το ΝΑΤΟ, τι καλή που είναι η Πλεύση Ελευθερίας και μπορούμε να συνεργαστούμε, είτε είχε δείξει και την πολιτική του αντίληψη για το πολιτεύεσθαι δεν θα είχε εκλεγεί», τόνισε ο Γιάννης Ραγκούσης.

Και συνέχισε: «Όσοι τον ψήφισαν, δεν είχαν την πραγματική του εικόνα». «Αν ανοίξει θέμα ηγεσίας, θα δούμε όλα τα δεδομένα… Αν πάμε σε εκλογές, θα πάρει τις μισές ψήφους από όσες είχε πάρει», είπε ανοίγοντας ουσιαστικά θέμα ηγεσίας, ενώ συμπλήρωσε:


«Απολύτως λανθασμένες οι επιλογές της ηγεσίας. Με τις πράξεις του πήγε τον ΣΥΡΙΖΑ στο 14% αντί για το 20%. Δεν μπορεί να νομίζει πως θα μετατρέψει τον ΣΥΡΙΖΑ σε κόμμα υπαλλήλων και δουλικών».

Παράλληλα τόνισε ότι αν δεν κατεβάσει την ανάρτηση ο αδελφός του Στέφανου Κασσελάκη, θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου