Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Πήρε την εκδίκησή του ο Χάρης Καστανίδης, έβγαλε χολή

 Στις βουλευτικές εκλογές του 2023, ο Χάρης Καστανίδης ήταν υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη, όπως και ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης. Ο Καστανίδης ήταν αρχικά στους εκλεγέντες, εφόσον ο Ανδρουλάκης επέλεγε να κρατήσει ως αρχηγός την έδρα του Ηρακλείου. Όμως, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.... επέλεξε να κρατήσει την έδρα της Α' Θεσσαλονίκης, στέλνοντας στην ανεργία, μετά από δεκαετίες βουλευτιλικίου, τον πόντιο από την Κοζάνη. 

Ο οποίος έκτοτε δεν ξαναμίλησε και φυσικά έπνεε μένεα κατά του αρχηγού του και φανταζόμαστε ότι τα βράδια κάρφωνε βελόνες στο ομοίωμα του Ανδρουλάκη. 

Οπότε , τώρα που το ΠΑΣΟΚ δεν ανέβασε ποσοστά, έμεινε τρίτο πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ και άρχισε η μουρμούρα , εμφανίστηκε ο Χάρης γεμάτος με αυτό το αίσθημα ικανοποίησης στο πρόσωπό του, που πηγάζει από την αποτυχία (;) Ανδρουλάκη και πήρε το αίμα του πίσω, δηλώνοντας:


«Όταν αποτυγχάνει ένας αρχηγός πρέπει να έχει ο ίδιος την φιλοτιμία να υποβάλλει την παραίτησή του, εάν δεν το κάνει τότε είναι προφανές ότι θα τεθεί από άλλους το θέμα και καλώς τίθεται».


Κάνοντας τον εκλογικό απολογισμό σημείωσε: «Έχουμε μια δραματική αύξηση της αποχής αυτό συμπαρασύρει και το ΠΑΣΟΚ και οδηγεί σε μείον 100 χιλιάδες ψηφοφόρους, 350 χιλιαδες στο ΣΥΡΙΖΑ και 1 εκατομμύριο στη ΝΔ άρα μιλάμε για ένα πολιτικό σύστημα που έχει απονομιμοποιηθεί και στα μάτια του κόσμου έχει καταπέσει άρα είναι καθήκον να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη.

Και την ίδια ώρα που χάνεις ψηφοφόρους ψελλίζεις μερικά ρητά άρρητα για το ότι σε μερικές περιοχές πήγαμε καλά όταν ο στόχος τον οποίος έθεσες είναι να είσαι αξιωματική αντιπολίτευση, δεύτερο κόμμα και στις επόμενες εθνικές εκλογές θα διεκδικήσω τη διακυβέρνηση της χώρας».

«Τίποτα από αυτά δεν συνέβη και βρίσκεται στον Ψηλορείτη των εκλογικών επιδόσεων του 12,7%», είπε με μεγάλη δόση ειρωνείας. «Θα πρέπει να έχεις την ευαισθησία να πεις «δεν τα κατάφερα σε αυτά που εστόχευσα ελάτε να αναλάβει κάποιος άλλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου