Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024

Άφαντος παραμένει ο οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε τη 17χρονη στη λεωφόρο Αθηνών – «Τη χτύπησε και δεύτερο ΙΧ»

 Πάλι μόνο το makpress θα λέει την ουσία; "Είναι απόλυτη ανάγκη να γίνουν δύο αδικήματα ιδιώνυμα και να τιμωρούνται με ΙΣΟΒΙΑ: Η εγκατάλειψη θύματος τροχαίου και η ερώτηση σε άγνωστο "τί ομάδα είσαι";". Πόσες φορές δηλαδή πρέπει να (ξανα)δούμε και να (ξανα)δούμε το ίδιο "έργο"; Πόσες;

Άφαντος παραμένει ο ασυνείδητος οδηγός, ο οποίος.... παρέσυρε και εγκατέλειψε τη 17χρονη στη λεωφόρο Αθηνών, με τις εικόνες από το σημείο να προκαλούν αποστροφή και ανατριχίλα. 

Η 17χρονη όχι μόνο χτυπήθηκε από αυτοκίνητο σε διάβαση, αλλά από αυτό το σημείο, χρειάστηκε να περάσουν 28 λεπτά μέχρι να φτάσει ασθενοφόρο, με ορισμένα αυτοκίνητα να περνούν από δίπλα της, άλλα να σταματούν τελευταία στιγμή και να στρίβουν για να την αποφύγουν και περαστικούς να βλέπουν έναν άνθρωπο σοβαρά τραυματισμένο στο δρόμο και να αδιαφορούν. 

Η νεαρή παραμένει στο «Αττικόν» με σοβαρά τραύματα στο θώρακα, στο κεφάλι και τα πλευρά, με τους γιατρούς να προσπαθούν να αποτρέψουν το μοιραίο. Ο κίνδυνος όμως δεν έχει περάσει και τα επόμενα 24ωρα χαρακτηρίζονται κρίσιμα. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του οδηγού παραμένουν άκαρπες.

Απομακρύνθηκε σαν να μην συνέβη τίποτα, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να βρουν εικόνες από άλλες κάμερες ασφαλείας, ώστε να διαπιστώσουν τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου