Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Κατάθεση από τη σύζυγο πήρε η ανακρίτρια – Έφτασε στον ανακριτή με χειροπέδες ο Απόστολος Λύτρας

 Την ώρα που ο 52χρονος δικηγόρος των Αθηνών, που συνελήφθη για τον άγριο ξυλοδαρμό της 37χρονης συζύγου του και ....οδηγείται στην 16η ανακρίτρια προκειμένου να δώσει τη δική του εκδοχή των πραγμάτων για το σκηνικό της Κυριακής, η σύζυγός του μέσα από το σπίτι τους στα βόρεια προάστια έδωσε χθες Κυριακή (16.6.24) κατάθεση στην ανακρίτρια.

Πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν πως η ανακρίτρια μετέβη αργά το βράδυ της Κυριακής με περιπολικό στην οικία του ζευγαριού, είδε σε τι κατάσταση βρίσκεται η δικηγόρος και της πήρε κατάθεση.

Ίδιες πληροφορίες λένε ότι η γυναίκα είπε όλα όσα συνέβησαν με την κατάθεση αυτή να καθορίζει τις εξελίξεις της υπόθεσης.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ, οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση θα ζητήσουν η δικηγόρος να εξεταστεί από ψυχολόγο προκειμένου να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση βρίσκεται.

Στο μεταξύ, ο δικηγόρος μετέβη το πρωί στην Ευελπίδων για την απολογία του.

H κατάθεση του γιατρού

«Σήμερα 16/06/2024 έχω εφημερία στην Ευρωκλινική καλύπτω, τον χειρουργικό τομέα και Τ.Ε.Π.! Περί ώρα με φώναξε η νοσηλεύτρια των επειγόντων για να εξετάσω μια κυρία που έχει χτυπήσει στο κεφάλι. Μετέβην και είδα την ασθενή υπό στοιχεία (σ.σ: αναφέρεται στα στοιχεία της 37χρονης δικηγόρου). 

Κλινικά, φέρει εκχυμώσεις και οίδημα προσώπου – μέτωπο, ζυγωματικά, αμφώ- εκχυμώσεις οφθαλμικών κογχών (racoon eyes), θλαστικό τραύμα δεξιού λοβού, ωτος, οίδημα και αιμορραγία ρινός, εκδορές και οιδήματα άνω και κάτω χείλους, θλαστικό τραύμα γλώσσας, εκδορές και οίδημα αντιβραχίου, οίδημα στην εγγύς φαλλαγγοφαλαγγικής διάρθρωσης δεξιού μικρού δακτύλου κεφαλαιμάτωμα τριχωτού. 

Απεικονιστικά ευρήματα: κάταγμα ρινικού οστού, , κάταγμα βάσης- παλαμιαία επιφάνεια – μέσης φάλαγγας μικρού δαχτύλου, δεξιά άκρας χειρός. Εργαστηριακώς φέρει αυξημένες τιμές CPU. Φέρει αίματα στο τριχωτό κεφαλής όπως και τούφες μαλλιών στα ρούχα και στο σώμα της. 

Σε ερώτηση μου ποιος άνθρωπος την χτύπησε αν είναι ο ίδιος που την είχε φέρει στα επείγοντα, εκείνη μου απάντησε καταφατικά. Άμεσα ενημέρωσα την άμεση δράση για τις δικές της ενέργειες τίποτα άλλο δεν έχω να προσθέσω και υπογράφω».
 
Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου