Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Πρωθυπουργός Σκοπίων : "Δεν με νοιάζουν οι απειλές Μητσοτάκη ότι θα τα πούμε στο ΝΑΤΟ, γουστάρω απειλές"

Για χιλιοστή φορά, ένας γείτονάς μας, μας ξεκαθαρίζει ότι δεν τον ενδιαφέρουν οι ελληνικές ψευτοαπειλές "δεν θα σας βάλουμε στην ΕΕ/ΝΑΤΟ", αλλά οι ξεφτίλες Έλληνες... πολιτικοί, επιμένουν να ταϊζουν σανό στο λαό, ότι αυτό είναι δήθεν "όπλο στα χέρια μας". Επειδή δεν έχουν άλλον τρόπο να στριμώξουν τους γείτονες, χρησιμοποιούμε αυτή την εξευτελιστική για την εθνική μας υπερηφάνεια ρητορική, που οι γείτονές μας, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ μας ξεκαθάρισαν ότι την έχουν ....χεσμένη. Δεκάρα τσακιστή δε δίνουν αν λέμε "δεν θα σας βάλουμε στην ΕΕ /ΝΑΤΟ" , αλλά εμείς, οι ξεφτίλες εκεί! 
 
O ηγέτης του VMRO-DPMNE Χρίστιαν Μίτσκοσκι,  επανέλαβε ότι η θέση του για τη χρήση του συνταγματικού ονόματος της χώρας είναι ξεκάθαρη και ότι κανείς δεν θα πρέπει να έχει αμφιβολίες.
Κληθείς να σχολιάσει την αναφορά του πρωθυπουργού της Ελλάδας Κυριάκου Μητσοτάκη, που δήλωσε στον Real Fm ότι «ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας, εάν από τη στιγμή που αναλάβει καθήκοντα, εμμένει σε αυτή τη ρητορική, θα βρεθεί σε πολύ άβολη θέση όταν θα συναντηθούμε στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ», ο Χρίστιαν Μίτσκοσκι δήλωσε ότι «προετοιμάζεται» και ότι «θα ήθελε να δει αυτή την πρόκληση».

«Εγώ προετοιμάζομαι. Είμαι άνθρωπος που προετοιμάζεται και μου αρέσουν οι προκλήσεις. Θα ήθελα να δω και αυτή την πρόκληση. Η θέση μου είναι ξεκάθαρη και κανείς δεν πρέπει να έχει αμφιβολίες επ' αυτού. Εάν υπάρχουν στην Ευρώπη -και δεν πιστεύω ότι υπάρχουν- Ευρωπαίοι πολιτικοί που παρουσιάζονται ως Ευρωπαίοι πολιτικοί του 21ου αιώνα και έχουν μέσα τους ταλιμπανικά κίνητρα και θέλουν να θέσουν σε κίνδυνο το ανθρώπινο δικαίωμα που έχει κατοχυρωθεί με πολλές διεθνείς συμβάσεις, τότε είμαι έτοιμος με αυτούς τους ανθρώπους να επιχειρηματολογήσω και να συζητήσω και πάνω σε αυτό δεν πρέπει να έχουμε καμία αμφιβολία. Με ενδιαφέρει να χτίζουμε γέφυρες και όχι να τις γκρεμίζουμε, και να μιλάμε βάσει επιχειρημάτων, βάσει δεδομένων. Είμαι έτοιμος να συζητήσω και με επιχειρήματα και με δεδομένα και αυτό κάνω σε όλη μου τη ζωή, όχι μόνο στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ. Όπου κι αν είναι, στην Αθήνα, στα Σκόπια και στις Βρυξέλλες. Είμαι έτοιμος να συζητήσω οπουδήποτε με δεδομένα και με επιχειρήματα», ανέφερε ο Χρίστιαν Μίτσκοσκι απαντώντας σε δημοσιογραφικές ερωτήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου