Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

Το συμβάν που καθόρισε τις Ευρωεκλογές: 25χρονος Αφγανός, σφάζει 29χρονο Γερμανό αστυνομικό on camera (VIDEO)


Οχι, οι Ευρωπαίοι δεν ανησυχούν από την άνοδο της ακροδεξιάς, όπως εμμονικά πιπιλίζουν τα ΜΜΕ τους μέρα-νύχτα. Ανησυχούν από αυτό που είδαν μπροστά στα μάτια τους: έναν 25χρονο Αφγανό να σφάζει σαν αρνί, έναν Γερμανό αστυνομικό. Αυτό ήταν το σοκ που χρειαζόταν η Γερμανική κοινωνία, για να φωνάξει "φτάνει πια".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ο Σουλαϊμάν Α. είχε καταφέρει πολλαπλά χτυπήματα στον αστυνομικό που προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει, τραυματίζοντάς τον στην πλάτη και στον λαιμό. Ο δράστης είχε προηγουμένως τραυματίσει στο πρόσωπο και τον πολιτικό και γνωστό επικριτή του ισλάμ Μίχαελ Στουρτσενμπέργκερ, κατά την διάρκεια εκδήλωσης του Κινήματος «Pax Europa» σε κεντρική πλατεία του Μανχάιμ. Ο πολιτικός υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και αναρρώνει κανονικά.

Ο νεαρός Αφγανός, ο οποίος ζει στην Γερμανία από το 2014 και δεν ήταν μέχρι τώρα γνωστός στις αρχές, ακινητοποιήθηκε μόνο όταν ένας από τους υπόλοιπους αστυνομικούς τον πυροβόλησε και τον τραυμάτισε στο πόδι. Νοσηλεύεται και αυτός, ενώ σε βάρος του έχει ήδη εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τις επιθέσεις.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου