Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

Κατηγορούν τον γνωστό #δικηγόρο Απόστολο Λύτρα ότι έσπασε στο ξύλο τη δικηγόρο γυναίκα του - Χαμός στο twitter

 Ο ίδιος αλλά και η σύζυγός του, ισχυρίζονται ότι έπεσε από τις σκάλες, οπότε, καλή η ανθρωποφαγία, αλλά θα πρέπει να διερευνηθεί η υπόθεση κι όχι να τον κρεμάσουμε, επειδή είναι "επώνυμος" 

Ενδοοικογενειακή βία: Δίωξη για κακούργημα στον πασίγνωστο δικηγόρο Απόστολο Λύτρα που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε τη δικηγόρο σύζυγό του.

Μια υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας με πρωταγωνιστές τον πασίγνωστο δικηγόρο Απόστολο Λύτρα και την -επίσης- δικηγόρο σύζυγό του κάνει το γύρο της Ελλάδας τις ...τελευταίες ώρες...

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ TWITTER > https://x.com/#δικηγορος#

Συγκεκριμένα, ο γνωστός δικηγόρος, το βράδυ του Σαββάτου προς ξημερώματα Κυριακής (16-06-2024) κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε την γυναίκα του μετά από καβγά και στην συνέχεια την μετέφερε τραυματισμένη σε ιδιωτική κλινική στο κέντρο της Αθήνας για να περιποιηθούν τα τραύματά της ενώ και οι δύο είπαν στο ιατρικό προσωπικό ότι ο τραυματισμός προκλήθηκε έπειτα από πτώση από σκάλες.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο γιατρός που περιποιείτο τη νεαρή γυναίκα στο εξεταστήριο της είπε ότι «αυτά τα τραύματα δεν είναι από πτώση από σκάλα και κάτι άλλο συμβαίνει».

Παρά το ότι η τραυματισμένη γυναίκα επέμενε ότι «έπεσα από τις σκάλες», ο γιατρός που την εξέτασε διέγνωσε ότι τα χτυπήματα ήταν από ανθρώπινο χέρι. Δεν έχει διευκρινιστεί εάν ο γιατρός στην κατάθεση, που έδωσε στους αστυνομικούς αναφέρει ότι η γυναίκα χτυπήθηκε από τα χέρια του συζύγου της ή εάν χτυπήθηκε και με κάποιο αντικείμενο.

Η εικόνα, που έδωσε στην κατάθεση του ο γιατρός του νοσοκομείου, που εξέτασε την τραυματισμένη σύζυγο του δικηγόρου, δεν επέτρεψαν στον Εισαγγελέα να τον αφήσει ελεύθερο, όπως, σύμφωνα με πληροφορίες, ζητούσε ο ίδιος όταν οδηγήθηκε ενώπιον του.

Ο κατηγορούμενος δικηγόρος, που αντιμετωπίζει αδίκημα για ενδοοικογενειακή βία σε βαθμό κακουργήματος (για βαριά σκοπούμενη βλάβη) και κρατείται στη ΓΑΔΑ. υποστήριξε ότι η σύζυγος του τραυματίστηκε από πτώση. Το ίδιο ισχυρίστηκε και η ίδια στην δική της κατάθεση.

Ωστόσο ο Εισαγγελέας, σύμφωνα με πληροφορίες, έλαβε υπόψη του τα όσα αναφέρει στην κατάθεση του ο γιατρός, ο οποίος μιλάει για βαριές κρανιογκεφαλικές κακώσεις τραυματισμό από ξυλοδαρμό.

Ο δικηγόρος έχει οδηγηθεί στην 18η Ανακρίτρια και προς το παρόν παραμένει κρατούμενος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου