Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

Ξεφτιλίστηκε στο debate με τον Τραμπ ο μπαρμπα Μπάιντεν

 Μάλιστα, φαίνεται πως η απόδοση του αμερικανού προέδρου απογοήτευσε τα μέλη του Δημοκρατικού Κόμματος με αποτέλεσμα κάποιοι να σκέφτονται σοβαρά αυτό που κάποτε έμοιαζε αδιανόητο, δηλαδή.... την αντικατάστασή του στο ψηφοδέλτιο.

Στρατηγικοί σύμβουλοι που βρίσκονται κοντά σε τρεις πιθανούς υποψηφίους των Δημοκρατικών δήλωσαν στο Politico ότι καθ’ όλη τη διάρκεια του debate βομβαρδίστηκαν με γραπτά μηνύματα μέσω των οποίων τους ζητούνταν να βγει ο υποψήφιός τους μπροστά ως εναλλακτική λύση για τον Τζο Μπάιντεν.


«Καταστροφή»

Ένας άλλος σύμβουλος αποκάλυψε πως είχε δεχτεί τουλάχιστον 12 μηνύματα που μιλούσαν για «καταστροφή» και πως το κόμμα «πρέπει να κάνει κάτι», παραδεχόμενοι πως δεν μπορούν να γίνουν πολλά, εκτός και αν ο Μπάιντεν κάνει στην άκρη.


«Δεν γυρνάς την πλάτη σου εξαιτίας μίας εμφάνισης»

Υποστηρικτής του Μπάιντεν δήλωσε ότι ήρθε η ώρα ο πρόεδρος να τερματίσει την εκστρατεία του. Χαρακτήρισε τη βραδιά του Μπάιντεν ως «τη χειρότερη εμφάνιση στην ιστορία» και είπε πως ήταν τόσο «κακός που κανείς δεν θα δώσει σημασία στα ψέματα του Τραμπ».

«Ο Μπάιντεν πρέπει να αποχωρήσει. Χωρίς αμφιβολία», πρόσθεσε ο ίδιος σε γραπτό μήνυμα, προτείνοντας ένα εναλλακτικό ψηφοδέλτιο με επικεφαλής τους κυβερνήτες του Μέριλαντ και του Μίσιγκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου