Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

Όλοι οι ανταγωνιστές της Pfizer παθαίνουν ατυχίες

 Αυτό το απλό κι όποιος καταλαβαίνει, καταλαβαίνει. Οι υπόλοιποι μπορούν να απολαμβάνουν την ενημέρωση των καναλιών για την Astra Zeneca και ....τον ολοήμερο βομβαρδισμό με μπούρδες,. 

Β.Π.


Υ.Γ. Το Ινδικό εμβόλιο, που λέγεται* ότι είναι πολύ αποτελεσματικό και πουλάει τρελά σε όλες τις ελεύθερες χώρες, εδώ στη δυτική σκλαβιά θα το δοκιμάσουμε ; Το Ρώσικο; Το Κινέζικο;  Τελικά, υπάρχει διάθεση να νικήσουμε την πανδημία ή υπάρχει μόνο να ικανοποιήσουμε την Αγία και Ομοούσια Pfizer και ειδικά και μόνο αυτά, αδιαφορώντας πλήρως και εξοργιστικά, για οποιαδήποτε εξέλιξη της επιστήμης, αν δεν είναι Pfizer; 


* Ε, λέγεται. Όπως, απλώς λέγεται για όλα τα υπόλοιπα. Δεν απέδειξε κανένα ακόμη, οποιαδήποτε αποτελεσματικότητα. Για όλα, χρειάζεται τουλάχιστον ένας χρόνος για να αποδειχθεί πόσο αποτελεσματικά είναι. Τα υπόλοιπα είναι marketing.

19 σχόλια:

  1. απάτη η δήθεν πανδημία, απάτη και το δήθεν εμβόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Δάσκαλε τα πλένουμε από ψηλά" τα έμαθες τα νέα; Τράβα κατά Κίνα μεριά που κάνουν πρωκτικά τεστ να τους ανοίξεις τα μάτια από τι κινδυνεύουν...

      Διαγραφή
  2. Όπως για την παρακάτω έρευνα για τις μάσκες δεν μάθαμε ποτέ, η οποία σε δείγμα 4500 περίπου ατόμων όπου οι μισοί φορούσαν μάσκα συνεχώς και οι άλλοι μισοί καθόλου, βρήκαν σχεδόν τον ίδιο αριθμό και στις δυο ομάδες με την νόσο του κοβιτ. Μιλάμε για 50 περίπου άτομα στα οποία ανιχνεύθηκε ο ιός σε σύνολο 2200 κάθε ομάδας.

    Η Δανική, τυχαιοποιημένη, ελεγχόμενη στατιστική έρευνα σχετικά με την αποτελεσματικότητα των μασκών προσώπου σε πραγματικές συνθήκες ζωής κατά της λοίμωξης από κορονοϊό είναι η πρώτη του είδους της. Έχει πλέον δημοσιευτεί στο επιστημονικό περιοδικό Annals of Internal Medicine.

    Όπως αναμενόταν, η δοκιμή δεν βρήκε κανένα στατιστικά σημαντικό όφελος από τη χρήση μάσκας προσώπου. Η μελέτη χρησιμοποίησε “υψηλής ποιότητας χειρουργικές μάσκες με ρυθμό διήθησης 98%”.



    Ο αμερικανός ερευνητής Yinon Weiss έχει εν τω μεταξύ ενημερώσει τα διαγράμματά του σχετικά με τις υποχρεώσεις χρήσης μάσκας και τις μολύνσεις από κορονοϊούς σε διάφορες χώρες και πολιτείες των ΗΠΑ. Τα διαγράμματα δείχνουν ότι τα μέτρα χρήσης μάσκας δεν έχουν κάνει καμία διαφορά, ή μπορεί ακόμη και να είναι αντιπαραγωγικές.

    Τα άτομα που θέλουν να αποφύγουν μια λοίμωξη από κορονοϊό πρέπει να αποφύγουν καταστάσεις στις οποίες μπορούν να μολυνθούν. Εάν δεν μπορούν να αποφύγουν τέτοιες καταστάσεις και αν ανήκουν σε ομάδα υψηλού κινδύνου, θα πρέπει να συζητήσουν με τον γιατρό τους προφυλακτικές και πρώιμες θεραπείες, οι οποίες σύμφωνα με διεθνείς μελέτες μπορεί να μειώσουν τον κίνδυνο σοβαρής νόσου και νοσηλείας έως και 90%.

    George

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. George πρεπει να ρωτήσουμε τι ειδους μασκες και τι ειδους εμβολια . Ολες οι μελισσες δεν κανουν μελι .

      Διαγραφή
    2. Διάβαζες τη δημοσίευση και έβγαλες αυτά τα συμπεράσματα; Επειδη μάλλον όχι
      μπορείς να της ρίξεις μια ματιά εδώ:
      https://doi.org/10.1136/bmj.m4586
      "Effectiveness of Adding a Mask Recommendation to Other Public Health Measures to Prevent SARS-CoV-2 Infection in Danish Mask Wearers"
      Αντί απαντήσεως
      https://doi.org/10.1136/bmj.m4586

      Και ποιος είναι αυτός ο Yinon Weiss;

      Διαγραφή
  3. Ο χαρούλης δεν τα πιστεύει αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς Θεού! Μη θίξουμε την Πφίζερ και στενοχωρηθεί ο κυρ Χαρίλαος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έτσι μπράβο γιατί ως γνωστόν ο Χαρίλαος είναι ο Μπουρλάς μεταμφιεσμένος

      Διαγραφή
  5. Ευτυχώς υπάρχουν και εχέφρονες εθνικιστές!!!!
    "Το ΑΛΛΕΝΑΚΙ εξ αρχής πήρε θέση κατά των αντικοινωνικών κατακαθιών, των καθαρμάτων που αποκαλούνται «αρνητές της μάσκας και των εμβολίων». ΕΙΝΑΙ ΣΤΥΓΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ. Τους πρέπει ρωσικό κνούτο, κινέζικο φίμωτρο και ισραηλινή βολή στο κεφάλι."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχως υπαρχουν και γκαγκα σαν κι εσενα.
      Ρε δε πα να κανεις ολα τα εμβολια που κυκλοφορουν μπας και ησυχασουμε.

      Διαγραφή
    2. Ψυχραιμία!!! Είμαι σίγουρος ότι κάπου παραπάνω αναγνώρισες τον εαυτό σου αλλά αυτό δεν δικαιολογεί την απώλεια ψυχραιμίας. Έχουμε να πάρουμε και την Πόλη και να φτάσουμε και στην Κόκκινη Μηλιά.
      Γνωρίζω βέβαια, ότι είναι πολύ δύσκολο για ανθρώπους όπως εσύ, να κατανοήσουν ότι ο κόσμος δεν καθορίζεται από όσα αντιλαμβάνονται αυτοί ότι συμβαίνουν στα αυστηρά στενά πλαίσια της ανθρώπινης ζωούλας τους και με βάση τις μηδαμινές εμπειρίες που έχουν.
      Κουράγιο, ποτέ δεν είναι αργά, κάποτε θα μάθεις και αν όχι, θα συνηθίσεις.

      Διαγραφή
    3. Δεν το ήξερα ότι είσαι οπαδός του εθνικοσοσιαλισμου. Συμφωνείς δηλαδή με αυτό που λέει για το τι έπρεπε να κάνουν οι Έλληνες την ώρα της προδοσίας των πρεσπων; "Υ.Γ.: Και μία δυσάρεστη διαπίστωση σε σχέση με τα καθ’ ημάς: Οι Αμερικανοί πατριώτες απέδειξαν πώς, αν υπάρχει θέληση και ορμή, η μαζική οργή του λαού μπορεί να διαπεράσει και τις πιο σθεναρές άμυνες κυβερνητικών κτηρίων! Οι εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων έξω από την ελληνική βουλή, δυστυχώς δεν φάνηκαν εξίσου αποτελεσματικοί όταν διαδήλωναν εναντίον της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ των Πρεσπών, για να την ακυρώσουν με έναν ανάλογο τρόπο εισβολής…".

      Διαγραφή
    4. Σε αντιθεση με σενα κυρ χαριλαε που ασπρα μαλλια εβγαλες και δεν εμαθες ακομη,ενω εχεις συνηθισει με κατεβασμενα σωβρακα να δεχεσαι ο,τι σου πασαρει το συστημα μην τυχον χασεις την συνταξουλα σου.
      Ευτυχως δεν υπερισχυσαν στους αγωνες του Εθνους κατι τυποι σαν κι εσενα. Με σαρικι και κελεμπια θα ησουν. Οχι οτι διαφερεις τωρα..

      Διαγραφή
    5. Πόλυ, ξέρεις πολύ καλά ότι το σωστό το επικροτώ όπου και αν το συναντήσω. Αυτό όμως δεν με κάνει αυτόματα οπαδό.
      "Αμερικανοί πατριώτες"; Πατριώτες;;;; Μόνον αυτοί είναι πατριώτες σε σύνολο πολιτών άνω των 330000000;
      Σοβαρά τώρα συγκρίνεις το συλλαλητήριο έξω από την Ελληνική Βουλή με αυτό που έγινε στην Αμερική; Τουλάχιστον στην Αμερική ήταν πολιτικά αμιγείς αυτοί που το επιχείρησαν και όχι όπως εδώ, που η συγκέντρωση αμαυρώθηκε από τους "υπέρ" σε όλα, όπως βέβαια έγινε και στα άλλα συλλαλητήρια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

      Διαγραφή
    6. Από την απάντηση σου κατάλαβα ότι δεν έχεις διαβάσει καθόλου από αυτά που γράφουν οι εθνικοσοσιαλιστες αυτοί, λες ότι είναι εχέφρονες μόνο και μόνο γιατί έγραψαν μια ηλιθιότητα για κάτι που δεν θα θυμάται κανένας σε 1 η 2 χρόνια, διάβασε Χάρη πρώτα τι πιστεύουν για την "αστική" δημοκρατία που πιστεύεις. Όχι δεν τα έγραψα εγώ αυτά αλλά οι "εχέφρονες" εθνικοσοσιαλιστες σου. Είναι εκεί που αντέγραψες την Χαζομάρα που έγραψαν.

      Διαγραφή
    7. Πόλυ, μπορείς να καταλάβεις ό τι θέλεις. Εγώ έγραψα αυτό με το οποίο συμφωνώ μαζί τους. Όλα τα άλλα μου είναι αδιάφορα. Ξέρεις, γνωρίζω και εγώ εθνικιστές και με κάποια πράγματα που λένε συμφωνώ. Δεν ακονίζουν όλοι οι εθνικιστές ξιφολόγχες στα πεζοδρόμια, ούτε θεωρούν ελληνολάτρη τον Χίτλερ, ούτε θεωρούν πατριώτη τον Παππά.

      Διαγραφή
    8. οι "εχέφρονες" σου όμως τον θεωρούν τον αδολφο ετσι,το θέμα ειναι ότι αυτοί που θεωρείς "εχέφρονες" θέλουν και θεωρούν την εισβολή βουλή μια σωστή κίνηση και αναρωτιούνται γιατι δεν το έκανε ο κόσμος και όχι εγώ όπως το έγραψες. Άλλο εθνικιστές και άλλο οπαδοί του εθνικοσοσιαλισμού όπως οι "εχέφρονες" σου όμως.











      Διαγραφή
    9. Πόλυ μου, το να θέλεις να να πας την κουβέντα εκεί που επιθυμείς είναι σεβαστό, εγώ όμως δεν θα σε ακολουθήσω. Ό τι είπα, το είπα με σαφήνεια.

      Διαγραφή
    10. Πολις, βρήκες άνθρωπο να συζητήσεις....

      Διαγραφή