Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

Αυτοί είναι οι διορισμοί Ζέρβα | Ο Νασιούλας δίνει τα ονόματα στην δημοσιότητα

Δίνω σήμερα στην δημοσιότητα τα πρώτα ονόματα των τυχερών νέο-διορισμένων στον Δήμο Θεσσαλονίκης με απόφαση Κωνσταντίνου Ζέρβα.Πράγματι, μια «πανδημία» διορισμών σαρώνει τον Δήμο Θεσσαλονίκης. 

Με απόφαση του Δημάρχου.... Κωνσταντίνου Ζέρβα, διορίστηκαν κατά δεκάδες άνδρες και γυναίκες που ενημερώθηκαν με ένα τηλεφώνημα για την υπογραφή σύμβασης ιδιωτικού δικαίου, «για τις ανάγκες αντιμετώπισης της πανδημίας».

Δεν υπήρξε δημόσια προκήρυξη και κανείς δεν ενημερώθηκε να κάνει τα χαρτιά του. Ούτε και κανείς μας γνωρίζει μέχρι σήμερα αν υπάρχει και ποια είναι η διαδικασία για να κάνει ένσταση εναντίον των διορισμών αυτών.

Ενημερώθηκαν όμως ότι προσλαμβάνονται τυχερές και τυχεροί, σε αντιδιαστολή με τις άνεργες, μόνες μητέρες με άρρωστα ή ανάπηρα παιδιά, τους μακροχρόνια άνεργους αρρώστους πατεράδες οικογενειών κάτω από το όριο της φτώχειας και τις άλλες προδομένες και εξαθλιωμένες Ελληνίδες της Θεσσαλονίκης, καθώς και τους προδομένους και εξαθλιωμένους Έλληνες της μεγάλης μας πόλης.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας δεν μου έχει ακόμη εξηγήσει τα κριτήρια με τα οποία αποφάσισε να διορίσει αυτές και αυτούς τους τυχερούς. Μέχρι σήμερα, τον είχα στηρίξει στα μεγάλα έργα που θέλουμε όλοι να γίνουν για την πόλη. Όμως, οι διορισμοί αυτοί με βρίσκουν αντίθετο, τόσο στην διαδικασία που ακολουθήθηκε, όσο και στον ηθικό-πολιτικό μήνυμα που εκπέμπουν.

Δίνω τα ονόματα στην δημοσιότητα

Δίνω σήμερα τα πρώτα ονόματα των τυχερών νέο-διορισμένων στην δημοσιότητα, όπως ακριβώς αναφέρονται και είναι προσβάσιμα δημοσίως στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Ξεκινώ με τους κάτωθι έξι:

1. Σταύρος Τζουμαλάκος του Νέστορα. Είναι γνωστό πως ο κ. Νέστορας Τζουμαλάκος είναι Μέλος του Συντονιστικού του ΣΥΡΙΖΑ Νομού Θεσσαλονίκης. Η χαρά της κυρίας Κατερίνας Νοτοπούλου νομίζω θα είναι μεγάλη.

2. Άγγελος Γεωργάκης του Αποστόλου. Είναι γνωστό πως ο Απόστολος Γεωργάκης, Σύμβουλος του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνστναντίνου Ζέρβα, διετέλεσε επί μακρόν ιδιαίτερος του τότε Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Μαγκριώτη. Επίσης ήταν μέλος της δημοτικής παράταξης του Γιάννη Μπουτάρη «Πρωτοβουλία, και υπηρέτησε στο γραφείο της παράταξης επί Δημαρχίας Μπουτάρη.

3. Τριανταφυλλιά Λιακοπούλου του Στυλιανού. Ο κ. Στυλιανός Λιακόπουλος είναι Αντιδήμαρχος του Κωνσταντίνου Ζέρβα.

4. Χρήστος Κοντέλλας του Δημητρίου. Είναι γνωστό πως ο Δημήτριος Κοντέλλας είναι δημοτικός υπάλληλος, απασχολούμενος στην Οικονομική Επιτροπή Πρόεδρος της οποίας είναι ο Αντιδήμαρχος του Κωνσταντίνου Ζέρβα, Εφραίμ Κυριζίδης.

5. Χρήστος Μησιάκας του Ιωάννη. Κατήλθε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του κ. Εφραίμ Κυριζίδη στις δημοτικές εκλογές του 2019.

6. Σταύρος Ξανθόπουλος του Κωνσταντίνου. Ο Κωνσταντίνος Ξανθόπουλος, πατέρας του νέο-διορισμένου Σταύρου, κατήλθε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Πέτρου Λεκκάκη στις δημοτικές εκλογές του 2019.

--

Ιωάννης Νασιούλας
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Θεσσαλονίκης
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης: "Ιωάννης Νασιούλας - Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη"

7 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια! Τέτοια ξεμπροστιάσματα μου αρέσει να βλέπω. Απογοήτευση πλήρης ο Ζέρβας. Τσιφλίκι λίγων και οι Δήμοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και όμως! Κάποια νουΔΟΥΛΙΚΑ κωθώνια θέλουν οι δήμοι να... αξιολογούν τους Εκπαιδευτικούς! Βρε άει κουνήστε το κεφάλι σας να κάνει γκλούκου - γκλούκου, τενεκέδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είχε γίνει και επί Πασόκ.
    Σε δήμο το ΚΚΕ κάποιος κατσαπλιάς συμμορίτης που εξελέγει δημοτικός σύμβουλος, έλεγχε τους εκπαιδευτικούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάποιος κάπου κάποτε! Πάγια τακτική σου! Τουλάχιστον ο κύριος Νασιούλας μίλησε με ονόματα. Τόλμα το έστω για μια και μόνη φορά. Και φυσικά περιμένω να πεει πώς τους έλεγχε.

      Διαγραφή
  4. Συγχαρητήρια στον κ Νασσιούλα .
    Δυστυχώς ο ζέρβας θα μας βγεί χειρότερος από τον Μπουτάρη .
    Βέβαια οι περισσότεροι αρχηγοί των δημ παρατάξεων έχουν βολευτεί σε καρεκλιτσες και δεν μιλούν

    Peet14

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαρίλαε θα ζητήσεις δημόσια συγνώμη που ψήφισες Ζέρβα ή θα το κάνεις γάργαρα μέχρι να ξεβρακωθείς πάλι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή