Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

Τα μάζεψε η Ζέτα Μακρή για τα… πρόστιμα στους μαθητές

Τα μάζεψε η Υφυπουργός Παιδείας Ζέτα Μακρή, μετά τις οργίλες αντιδράσεις που προκάλεσε η θέση της ότι θα επιβάλλονται πρόστιμα στους μαθητές που.... δεν θα ακολουθούν τα μέτρα.

Η Ζέτα Μακρή πήρε πίσω τη δήλωση για πρόστιμα σε μαθητές που δεν τηρούν τα μέτρα κατά του κορωνοϊού μετά το σχολείο.

«Σε συνέχεια της σημερινής συζήτησης, διευκρινίζω ότι δεν υπάρχει πρόβλεψη για πρόστιμα συγκεκριμένα σε μαθητές. Με σύσσωμη την εκπαιδευτική κοινότητα -και ειδικά με τους μαθητές μας- έχουμε συνεργαστεί άριστα μέχρι στιγμής, τηρούν τα μέτρα σχολαστικά, και αναμένουμε το ίδιο και για τη συνέχεια», αναφέρει σε ανάρτησή της στα social media η υφυπουργός Παιδείας.

Η Ζέτα Μακρή φιλοξενήθηκε το πρωί της Κυριακής στην πρωινή εκπομπή του Mega και ρωτήθηκε αν τα παιδιά θα κληθούν να πληρώσουν πρόστιμο αν δεν ακολουθήσουν τα μέτρα.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, η Ζέτα Μακρή είπε: «Θα υπάρχει πρόστιμο στα παιδιά τα οποία δεν τηρούν τους κανόνες, οι οποίοι είναι κανόνες για όλο τον πληθυσμό».

Ακολούθησαν έντονες κι εύλογες αντιδράσεις, με αποτέλεσμα η άστοχη άποψη να μαζευτεί.

3 σχόλια:

  1. Δεν υπάρχουν πιο χυδαία και πιο ανισόρροπα άτομα από αυτούς τους αλήτες και τις αλήτισσες της νουΔΟΥΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ti διάολο , δεν υπέρχουν σοβαρά άτομα να μπαίνουν σε υπεύθυνες θέσεις ? Και μιλάω προφανώς για όλα τα κόμματα. Αυτή δεν πρέπει να ξαναβάλει υποψηφιότητα , να καθήσει σπίτι της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή