Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

Δικηγόρος Σπυρόπουλου : "Πετάνε κουβάδες λάσπη στον πελάτη μου, που δεν μπορεί να αμυνθεί"

Συνεχίζεται, με παγκόσμια καθοδήγηση το γελοίο νεοταξίτικο γαϊτανάκι καταγγελιών εναντίον ανθρώπων, που δεν μπορούν να αμυνθούν (όλως περιέργως, καμία δεν καταγγέλει κάποιον μεγαλοδημοσιογράφο ή... μεγαλοπαρουσιαστή, ενώ χιλιάδες απ΄αυτές τους πλέυριζαν για να πάρουν θέση σε ένα πάνελ. Ε, δεν χούφτωσε κανένας; Επειδή αυτοί, μπορούν να αμυνθούν).

Η ουσία που όλοι καταλαβαίνετε, αλλά θάβει το σύστημα, είναι ότι κάθε κακόψυχη, πονεμένη, παρατημένη, απορριμένη (εκ του απορρίπτω ή ρίχνω χυλόπιτα), εκμεταλλεύεται τη νεοταξίτικη εντολή να δυσφημιστεί και να φορτιστεί αρνητικά ως "βία" το φυσιολογικό ερωτικό παιχνίδι χιλιετιών μεταξύ άντρα-γυναίκας και μπορεί να στιγματίσει έναν επώνυμο ή έχοντα κάποια εξουσία, ως βιαστή, χωρίς να μπορεί να αμυνθεί ο άνθρωπος. Ξαναλέμε: έστω ότι βγαίνει μια από τις χιλιάδες ηθοποιούς που είχε ο σκηνοθέτης ή ο θιασάρχης-και άντρακλας- "Χ", ο οποίος ήταν τύπος και υπογραμμός, αλλά δεν ενέδωσε στα ανοιχτά πόδια φιλόδοξης κομπάρσου, που ήθελε απεγνωσμένα να παίξει στην τηλεόραση και καταγγέλει "με παρενόχλησε σεξουαλικά στην οντισιόν, πριν από 10 χρόνια, ήμασταν μόνοι, δεν έχω μάρτυρες", πώς να αμυνθεί ο άνθρωπος; Κι αν τον εκδικείται επειδή "πήρε" άλλη αντί γι αυτή; 
Είχε ανάγκη ο Σπυρόπουλος να την πέσει άτσαλα σε καμιά; Όποια γυναίκα ήθελε, είχε. Ένα εκατομμύριο κοριτσάκια έκαναν σαν παλαβά για αυτόν, ποιά να βιάσει δηλαδή ο άνθρωπος; Προλάβαινε; Όπου κι αν πήγαινε, του ορμούσαν τα κοριτσάκια. 

Με το ντελίριο που προκαλεί η γελοία -αλλά πανίσχυρη νεοταξίτικη προπαγάνδα, που δημιουργεί νέο τύπου ανθρώπου-  θα βγει καμιά -για τα 10 λεπτά δημοσιότητας- να μας πει ότι "την παρενόχλησε ο Κούρκουλος ή ο Μπάρκουλης ή ο Αλέκος Αλεξανδράκης" ! Άντε να αποδείξουν οι κληρονόμοι τους, ότι πετάει λάσπη! Πώς να το κάνουν;

Το ερώτημα λοιπόν που βάζει ο δικηγόρος, είναι πολύ ανθρώπινο: "αν είναι ένοχος ο πελάτης μου, σκίστε τον, αλλά, αν είναι αθώος και λέει ψέματα η κυρία, πώς να αποδείξει ο πελάτης μου ότι ΔΕΝ είναι βιαστής, αφού το σύστημα φροντίζει να πρέπει να αποδείξει ο κατηγορούμενος την αθωώτητά του κι όχι ο καταγγέλων την ενοχή, το γνωστό "να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας", την ώρα που ένα παγκόσμιο σύστημα προπαγάνδας, ρίχνει όλες του τις δυνάμεις, για να αποδεχθούμε ότι, όποια λέει πως ο Σπυρόπουλος είναι ελέφαντας, ΕΙΝΑΙ κιόλας!"


Λίγες ώρες μετά την δημόσια καταγγελία, μέσω Instagram, της Τζένης Μπότση, της Αγγελικής Λάμπρη και της Λουκίας Μιχαλά για τον Κώστα Σπυρόπουλο, ο δικηγόρος του Αλέξης Στεφανάκης μίλησε αποκλειστικά στο TheCaller και την Χρίσλα Γεωργακοπούλου.

Ο γνωστός ποινικολόγος ξεκαθάρισε πως μία παραγεγραμμένη υπόθεση δεν μπορεί να οδηγηθεί στις δικαστικές αίθουσες, εκτός κι αν ακολουθηθεί η νομική οδός από τον φερόμενο ως θύτη.

Ακόμη, δήλωσε ότι ο Κώστας Σπυρόπουλος «βρίσκεται αντιμέτωπος με μία κατηγορία με ένα τεράστιο στίγμα και έναν τεράστιο κουβά λάσπης και στην πραγματικότητα δεν μπορεί να αμυνθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου