Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

Γιατί τώρα;

 Γράφει ο Σωτήριος Καλαμίτσης

Νοέμβριο του 2019 ο Ολυμπιονίκης Κακλαμανάκης καταγγέλλει ενώπιον της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής τις παράνομες πρακτικές  τής Ομοσπονδίας ...

Ιστιοπλοΐας. 

https://www.thetoc.gr/koinwnia/article/o-kaklamanakis-katiggeile-orgia-stis-omospondies-kai-o-basileiadis-tou-suriza-tou-apantouse-den-thelo-na-xero/

           Δεν γίνεται χαμός. Ακολουθεί αγωγή τής Ομοσπονδίας εναντίον του. Λεπτομέρειες της αγωγής δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητος.

           Νοέμβριο του 2020, λέει, ο Κακλαμανάκης καταθέτει ενώπιον του Εισαγγελέως. Για κακοδιαχείριση και κατάχρηση εξουσίας.

            Ιανουάριο του 2021 αποφασίζει η Μπεκατώρου να μιλήσει για τον  προ 22 ετών βιασμό της από αθλητικό παράγοντα. Δεν μίλησε τότε. Ούτε άφησε τον σύντροφό της να «καθαρίσει». Γιατί; Φοβόταν κάτι. Άρα, έχουμε κατάχρηση εξουσίας πέρα από τη σωματική και ψυχολογική βιαιοπραγία. Χαμός στο ίσωμα!! Τα ΜΜΕ διαλαλούν «Συγκλονίζει η Σοφία»!

             Ο καθηγητής τού Πανεπιστημίου Πατρών Θραμπουλιδης καταγγέλλει το καθηγητικό κατεστημένο και την από μέρους αυτού    κατάχρηση εξουσίας. Ματαίως. Μπαίνει στο στόχαστρο των συναδέλφων του. Εκεί κι’ αν έχουμε κατάχρηση εξουσίας.

 https://ellinikodimosiopanepistimio.blogspot.com/2021/01/blog-post_97.html

 

             Σε ορφανοτροφεία και ευαγή ιδρύματα, αλλά και εκτός αυτών, αγοράκια και κοριτσάκια γίνονται βορά τής ανωμαλίας επιτρόπων και ανιπροσώπων του Θεού επι της γής. Τα ΜΜΕ τουμπεκί ψιλοκομμένο. Ευτυχώς που υπάρχουν και τα χριστιανοφοβικά ιστολόγια.

 https://roides.wordpress.com/2021/01/19/19jan21-2/

 

             Η εκβιαστική ασέλγεια, κακή αξιολόγηση, μη προαγωγή,  υποβάθμιση είναι μορφές ενός και του αυτού ανοσιουργήματος: της κατάχρησης εξουσίας. Το οποίο διαπράττουν οι μικροί.

             Να μην ξεχάσουμε να προσυπογράψουμε το κείμενο των 68 πανεπιστημιακών  που κόπτονται για την καλοπέραση του serial killer Κουφοντίνα!

https://slpress.gr/snews/68-panepistimiakoi-gia-koyfontina-to-kratos-dikaioy-ischyei-gia-oloys/

           Αλλά η Δημοκρατία ούτε εκδικείται ούτε εκβιάζεται, όπως δήλωσε ο υφυπουργός ΠΡΟΠΟ. Μόνον βιάζεται διαχρονικά και επί καθημερινής βάσεως! Και κανείς δεν της δίνει βήμα να διαμαρτυρηθεί,  ώστε να διαλαλήσουν τα ΜΜΕ «Συγκλονίζει η Δημοκρατία»!

Σώτος

Υ.Γ. Και επειδή έχουμε ασθενή [κοντή κατά τους μορφωμένους] μνήμη, έχουμε ξεχάσει ότι η θεία τού Ολυμπιονίκη Ρούλα Κακλαμανάκη είχε παραιτηθεί τον Αύγουστο του 1988 [ΟΓΔΟΝΤΑ ΟΚΤΩ] από τη θέση τής υφυπουργού Παιδείας διαμαρτυρόμενη για τη συμπεριφορά παραγόντων που είχαν αποκλείσει τον ανεψιό της από τους Ολυμπιακούς τής Σεούλ. ΤΡΙΑΝΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ πριν. Και είχε δηλώσει, ότι θα ησχολείτο πλέον με το θέμα ως δικηγόρος. ΤΡΙΑΝΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ, στη διάρκεια των οποίων η Δημοκρατία θριάμβευε βιαζόμενη. Και η κ. Ρούλα; Τουμπεκί κι’ αυτή.

                            

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου