Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

Βαρετό: Άλλη μια επίθεση σε βουλευτή της, καταδίκασε η ΝΔ

 
Ακροαριστεροί οπαδοί του φυλακισμένου τρομοκράτη Δ.Κουφοντίνα, επιτέθηκαν στο γραφείο του Βουλευτή ΝΔ Δ.Βαρτζόπουλου και... ως είθισται η ΝΔ "καταδίκασε τα γεγονότα", με το αυτί των ταραχοποιών να μην ιδρώνει καθόλου. Και ούτε θα ιδρώσει ποτέ.
Βέβαια, οι επιθέσεις αυτού του τύπου, με μπογιές, τρικάκια, γκαζάκια, δεν προκαλούν καμιά σοβαρή ζημιά, αλλά κάνουν τους βουλευτές φοβικούς, επειδή έχουν γίνει συνήθεια. Και το να συνηθίζει κανείς στο κακό, έστω και μικρό, χωρίς να ανταποδίδει τα νόμιμα στους μονίμως άγνωστους δράστες, τον καθιστά μονίμως φοβισμένο ή πιο σωστά "κουμπωμένο", παρά τους λεονταρισμούς (ή πιο σωστά: τις παπαριές) των ανακοινώσεων, πως "η δημοκρατία δεν τρομοκρατείται" κι όλες αυτές τις σαχλαμάρες, που βαρεθήκαμε να διαβάζουμε στις ανακοινώσεις της ΝΔ. Η δουλειά κάθε κυβέρνησης είναι να συλλαμβάνει τους ενόχους κι όχι να βγάζει λογύδρια - κλισέ, τάχα μου πως "δεν φοβάται". Το άγνωστο, τους φοβίζει όλους. Και οι βουλευτές της ΝΔ συνήθισαν στο φόβο, έγινε ένα με τη φύση τους και τους ακυρώνει πολιτικά.




Ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία, για την επίθεση στο γραφείο του βουλευτή Δ. Βαρτζόπουλου.

«Δεύτερη επίθεση υποστηρικτών του κατά συρροή δολοφόνου και καταδικασμένου τρομοκράτη Δ. Κουφοντίνα σε γραφεία βουλευτή της ΝΔ, αυτή τη φορά στου βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης Δημήτρη Βαρτζόπουλου. Άλλη μία επίθεση εναντίον βουλευτή της ΝΔ με στόχο την ίδια τη Δημοκρατία» τονίζει η ΝΔ.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την ενέργεια αυτή και περιμένουμε και από τα υπόλοιπα κόμματα να κάνουν το ίδιο. Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται και δεν εκφοβίζεται» σημειώνει.

5 σχόλια:

  1. Ο Λεοπόλδος Ρίτερ φον Ζάχερ-Μάζοχ (Leopold Ritter von Sacher-Masoch, Λέμπεργκ, Γαλικία, 27 Ιανουαρίου 1836 – 9 Μαρτίου 1895) ήταν Αυστριακός συγγραφέας και δημοσιογράφος. Γαλικιανής καταγωγής, ουτοπιστής σοσιαλιστής και ανθρωπιστής, έγινε γνωστός για τον όρο «μαζοχισμός» που προβάλλει μέσα από τα ημι-αυτοβιογραφικά έργα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας θυμηθούμε έναν γνωστό αριστερό που είπε ότι ο χειρότερος φασισμός είναι ο αριστερόστροφος φασισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. - Ο βλαμμενόπουλος ανήκει σε ένα βρομερό κώμα, σε μία συμμορία που κυνηγάει τους Έλληνες εθνικιστές με στημένες δίκες και καταδίκες. Είναι στο ίδιο μπλοκ με όσους τάχα τον διώκουν. Ο βλαμμενόπουλος κάνει πως δεν ξέρει ότι το ιντυγίδια «φιλοξενείται» σε server του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου και η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος (ώ, χα, χα!) δεν το βρίσκει για να το σταματήσει! Ο βλαμμενόπουλος παριστάνει το συμπαθές θύμα ενώ είναι αδίστακτος, ασυνείδητος θύτης. Μην γίνεσαι σαν το κάθαρμα, τον βλαμμενόπουλο.
    - Για ποιον τα λες όλ' αυτά;
    - Για ένα παλιάνθρωπο, «γιατρό» ενός γκαβότρελλου τώνυ, δεν τον ξέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή