Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021

Απίστευτη εξέλιξη! Κλέφτης, πήγε να κλέψει τζιπάκι, αλλά μέσα βρήκε ένα μωρό και τότε....

Απίστευτο αλλά αληθινό. Προσπάθησε να κλέψει αυτοκίνητο αλλά βρήκε ένα παιδί μέσα. Γύρισε, βρήκε τη μητέρα, της φώναξε για την αμέλειά της, την έβαλε να ....βγάλει το παιδί από το αυτοκίνητο, απείλησε να καλέσει την αστυνομία και... έφυγε με το κλεμμένο όχημα! 

Κλέφτης με συνείδηση! Eνας άνδρας στο Μπέβερτον του Όρεγκον έκλεψε ένα SUV από το πάρκινγκ ενός σουπερμάρκετ, αλλά τον περίμενε μια έκπληξη.

Στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, στο κάθισμα, βρισκόταν ένα 4χρονο αγόρι.

Εξαγριωμένος για την ύπαρξη του παιδιού στο αυτοκίνητο, κάνει στροφή και ψάχνει να βρει την μητέρα του παιδιού για την επιπλήξει.

Μόλις την βρήκε της φώναξε για την αμέλειά της, την έβαλε να βγάλει το παιδί από το αυτοκίνητο, απείλησε να καλέσει την αστυνομία και... έφυγε με το κλεμμένο αμάξι!




Ακούγεται τρελό, αλλά σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας η μητέρα είχε μπει στο σουπερμάρκετ να αγοράσει γάλα και λίγο κρέας. Δεν βρισκόταν ποτέ πάνω από 15 μέτρα μακριά από το αυτοκίνητο, αλλά έκανε μεγάλο λάθος: άφησε τον κινητήρα σε λειτουργία και τις πόρτες ξεκλείδωτες.

«Αυτό που έκανε δεν ήταν έγκλημα. Αλλά άφησε τα κλειδιά μέσα». Ο κλέφτης του αυτοκινήτου, ο οποίος φορούσε πολύχρωμη μάσκα, δεν έχει συλληφθεί ακόμη.

8 σχόλια:

  1. [...έφυγε με το κλεμμένο αμάξι!...]

    Ζντουπ!!
    Δηλαδή το είχε κλέψει πριν η γυναίκα και μετά το έκλεψε αυτός.
    Ό,τι ναναι περιγραφή ή μετάφραση.

    Φορούσε και πολύχρωμη μάσκα ... να μας πουν αν προστατεύει η πολύχρωμη υφασμάτινη μάσκα από κοβιτ. Που θα πάει ; Θα πέσει σε μπλόκο της ελας και θα του κοψουν πρόστιμο

    George

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιες τσίπουρο να ζεσταθείς. Υπάρχει προμηθευτής εντός του μπλογκ

      Διαγραφή
    2. Πιες τσίπουρο να ζεσταθείς. Υπάρχει προμηθευτής εντός του μπλογκ.

      Διαγραφή
    3. Σε ψεκασμένος κοβιτ ονειρεύεται.

      Διαγραφή
    4. Ε όχι και τσίπουρο σύντροφε. Βότκα και μάλιστα μόνο ρώσικη. Έχεις κανένα κονέ να με παραπέμψεις;

      Διαγραφή
  2. Δεν είναι κλέφτης με συνείδηση, απλά έξυπνος. Με το μωρό μέσα, θα τον κατηγορούσαν για απαγωγή και αυτό στις ΗΠΑ φτάνει μέχρι θανατική ποινή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τζιπάκι; Μη λες τέτοια, μη λες τέτοια και αρχίσει ο Ζενο τις κατάρες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή