Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ! FAKE NEWS !

Ωμή παραδοχή του πρώην διευθυντή της Σ, Ι, Α, για παρέμβαση στις Ελληνικές εκλογές. Γίνονται τέτοια πράγματα;

14 σχόλια:

  1. Στις Δημοκρατίες λένε (λένε, λένε) ότι κυρίαρχος είναι ο λαός και ότι αυτός εκλέγει τις κυβερνήσεις, οι οποίες υπηρετούν το λαό.
    Πότε θα ξυπνήσουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυρ χαριλαε τι λεει αυτος;
    Μηπως τον ποτισες τσιπουρο;
    Βαλτον στη θεση του γρηγορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνο ότι πει ο χαριλαος και ο 2ος λογαριασμος του ο tsutsubrutsu πιστευω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τί ηλικία είχε αυτό το κωθώνι το 1948-'49;

    Τέλος πάντων, τώρα δεν χρειάζεται, φέρουν την αποστολή εις πέρας τα επιχώρια τσιράκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το χαρίλαο ντεν τα πιστεύει αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δίκιο έχει η μαιανδρούλα όταν λέει ότι εξαπατούνται όλοι, ειδικά ο λαουτζίκος. Ο οποίος φυσικά είναι άξιος της μοίρας του. Άλλο ένα παράδειγμα...

    Οι Ρώσοι πάντα επιστρέφουν για τα λεφτά τους.
    Υπάρχει μερίδα ιεραρχών σε Ελλάδα, Κύπρο κ.ά. που υποστηρίζουν με σθένος τον πόλεμο της Ρωσικής Εκκλησίας κατά του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Σε εκκλησιαστικό επίπεδο θεωρώ ότι σφάλλουν, ωστόσο δεν μπορώ να τους κατηγορήσω για αυτό καθώς -κατά καιρούς- όλοι οι άνθρωποι σφάλουν και ο τελικός κριτής για τα σφάλματα του καθενός μας είναι μόνον ο Κύριος. Μπορώ να σχολιάσω αυτά που θεωρώ ως σφάλματα αλλά όχι και τα ίδια τα άτομα που θεωρώ ότι σφάλλουν.
    Έχω ακούσει ωστόσο την άποψη ότι η ρωσοφιλία σε ορισμένους από τους ιεράρχες προέκυψε όχι ως παρερμηνεία εκκλησιαστικών κανόνων ή κάποια άλλη νοητική διεργασία αλλά ως προιόν οικονομικής στήριξης εκ μέρος παραγόντων που πρόσκεινται στη Ρωσική Εκκλησία. Προσωπικά δεν υποστηρίζω ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει αλλά θα σχολιάσω το ενδεχόμενο όντως να ισχύει σε ορισμένες περιπτώσεις.

    Το υπόλοιπο κείμενο εδώ https://www.facebook.com/onisenko/posts/893696581171029 αφού δεν χωράει για να το αντιγράψω όλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι σύντροφοι πάντως υποστήριζαν την σοβιετική ένωση ακόμη και εις βάρος της Ελλάδας έχοντας γνωση ότι τα λεφτά πάνε μόνο στο κόμμα ) ;)

      Διαγραφή
    2. Και οι σύντροφοι και οι τωρινοί σύντροφοι τους της από εδώ μεριάς!

      Διαγραφή
  7. Κάνει τέτοια πράγματα η Αμερική; Όχι δεν το πιστεύω δηλαδή, πω πω πω ρε φίλε, ελπίζω να μην ξοδεύει πολλά η Αμερική για να εξαγοράζει τα τομάρια που παριστάνουν τους πολιτικούς μας. Θα είχε ενδιαφέρον όμως να γνωρίζαμε και την άποψη του αντίστοιχου διευθυντή της BND.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν έχουμε μόνο παραδοχή ότι οι ΗΠΑ μέσω CIA παρεμβαίνουν στις εκλογές της Ελλάδας, αλλά και ότι έχουν συμβάλει στον εμφύλιο κατά έτη 1947, 1948, 1949. Γενικά αυτός ο "δημοκράτης" λέει ότι οι ΗΠΑ παρακάμπτουν τις δημοκρατίες χωρών για το καλό "μιαμ... μιαμ... μιαμ..." και το συμφέρον "μιαμ... μιαμ... μιαμ..." της "μιαμ... μιαμ... μιαμ..." δημοκρατίας.

    Τι λες βρε παιδί μου! Και να σκεφτεί κανείς ότι σε τούτο τον τόπο ακόμα και σήμερα υπάρχουν άνθρωποι που είναι έτοιμοι να βγάλουν τους σκελετούς του εμφυλίου από τις ντουλάπες και να αλληλοσπαραχτούν ξανά... για το καλό και το συμφέρον της "μιαμ... μιαμ... μιαμ..." δημοκρατίας που γουστάρουν οι ΗΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το σύστημα των ΗΠΑ και όχι οι ΗΠΑ κάνει "παρεμβάσεις" στην ιδια τους τη χώρα.
    Ολόκληρο Τραμπ γκρεμίσανε, στις χωρούλες σαν τη δική μας θα κολλήσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σύστημα της παγκοσμιοποίησης μας βλέπει σαν πρόβατα. Μας κάνει ό,τι γουστάρει αυτό.
      Αποφασίζει αυτό για εμάς χωρίς εμάς.

      Διαγραφή
    2. Το ''Σιγά ρε λύκε!'' για σένα σημαίνει ότι εσύ και ο λαός αποφασίσατε να επιβληθούν τα μνημόνια ή οι μειώσεις μισθών, εσύ αποφάσισες και ο λαός να μας εξουσιάζει το Διεθνές Νομισματικό ταμείο;

      Διαγραφή