Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

Εμπνευστής του χυδαίου πανό στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς ο γιος του Κουφοντίνα

Ο εμπνευστής του υβριστικού πανό που αναρτήθηκε στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς βρέθηκε και είναι ο γιος του Δημήτρη Κουφοντίνα, Έκτορας.

Το αποκάλυψε ο ίδιος.... μάλιστα, με ανάρτησή του στο Facebook, γράφοντας προς υπεράσπιση της υβριστικής κίνησης αυτής, που προσέβαλε βάναυσα τη μνήμη του δολοφονηθέντος Παύλου Μπακογιάννη, ότι «Είμαστε πολιτικοί άνθρωποι, και οι πράξεις και τα λόγια μας -όση οργή και αν έχουν- είναι πολιτικά».

Θυμίζουμε ότι την περασμένη εβδομάδα, με το άκρως προκλητικό αυτό πανό, άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους στον εκτελεστή της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα, που είχε ξεκινήσει απεργία πείνας, την οποία συνεχίζει.

Το πανό, που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, έγραφε: «Κούλη πονάς; Κωστάκη πού είναι ο μπαμπάς; Αλληλεγγύη στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα».

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, «απάντησε» σε αυτή τη θρασύτατη ενέργεια, γράφοντας χαρακτηριστικά στο Facebook: «Εδώ είναι. Και δεν πρόκειται να πάει πουθενά».



9 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Λέτε αυτό το τσογλανι να έχει ιερό και όσιο;

      Διαγραφή
    2. Δεν υπάρχει τσογλάνι που να έχει ιερό και όσιο κύριε Καλαμίτση! Το σχόλιο μου είχε να κάνει με την νύφη για να τα ακούσει μια πεθερά...

      Διαγραφή
  2. η αστική δημοκρατία, που θέλει να καταλύσει αυτός ο φασίστας, του επιτρέπει να σπουδάζει δωρεάν, να εκφράζεται όπως θέλει, χωρίς να κινδυνεύει από μια σφαίρα στο κεφάλι, από βλαμμένο που διαφωνεί μαζί του και να αναρτά και εμετικά πανό, χωρίς ποινικές συνέπειες. Μήπως η δημοκρατία παραείναι ανεκτική με τέτοια φασισταριά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μονο που δεν σπουδαζει (νταξει λεμε τωρα) δωρεαν. Καποιος μ!@#$ φορολογουμενος πληρωνει την αριστεριλα που εχει υποβαθμισει τα πανεπιστημια

      Διαγραφή
  3. Στις σημερινές Δημοκρατίες δυστυχώς δεν μπορούν να εκφραστούν όλοι ελεύθερα.
    Όσοι εκφράζουν άποψη που δεν είναι αρεστή στο σύστημα της Παγκοσμιοποίησης, τσουβαλιάζονται ως φασίστες, ρατσιστές, σκοταδιστές, ψεκασμένοι κ.λ.π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ σε όλα εκτός του ''ψεκασμένοι''. Το επιβάλατε οι ίδιοι στον εαυτό σας. Δώσατε πολύ ''τροφή'' στον κόσμο ώστε να σας αποκαλούν έτσι.
      Είναι κρίμα.

      Διαγραφή
    2. Σε καλώ να μου πεις ένα παράδειγμα ''τροφής'' που δώσαμε ώστε να μας αποκαλούν ψεκασμένους. Περιμένω.

      Διαγραφή
    3. Θα περιμένεις για πάντα την απάντηση.

      Διαγραφή