Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021

Νέα έκτακτη χρηματοδότηση των Δήμων για τον κορωνοιό (για να βολέψουν ημέτερους;)

Τι είναι αυτό το πράγμα στην Ελλάδα; Γκρινιάζουν συνεχώς οι Δήμαρχοι πως η Κεντρική Διοίκηση δεν τους δίνει λεφτά και μόλις τους δώσει, πέφτουν με τα μούτρα στο διορισμό φίλων. Το μόνο που τους νοιάζει όλους είναι το βόλεμα. Πότε θα σταματήσει όλη χώρα να ονειρεύεται να βολευτεί στο δημόσιο;
Η ΕΙΔΗΣΗ:

Νέο πακέτο έκτακτης χρηματοδότησης των δήμων για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών λόγω της πανδημίας , δρομολογεί η κυβέρνηση .Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος , ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για την Αυτοδιοίκηση , Στέλιος Πέτσας , στην προ ημερών συνεδρίαση του ΔΣ της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), όπου συμμετείχε και ο ίδιος μαζί με την υπόλοιπη πολιτική ηγεσία του υπουργείου .
Ήδη , πρόσθεσε , έχουν ξεκινήσει οι σχετικές συζητήσεις μεταξύ του υπουργείου του και των Οικονομικών
Ο κ. Πέτσας , παραδέχθηκε ότι αρκετοί δήμοι «έχουν υποστεί οικονομική καθίζηση» και γι αυτό το λόγο , η νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου , είπε , δρομολογεί έναν νέο κύκλο έκτακτης οικονομικής χρηματοδότησης. Υπενθυμίζοντας ότι το 2020 υπήρξαν « 3 φάσεις στήριξης».
Οι απαραίτητοι πόροι της νέας χρηματοδότησης για το 2021 , ανάφερε , θα αναζητηθούν από το Αποθεματικό , του οποίου « θα κάνουμε χρήση» , είπε .
Σύμφωνα με τον κ. Πέτσα, τη σχετική κυβερνητική απόφαση για την « στήριξη όπως προσδοκώ» που είπε, « θα είμαι σε θέση, μέσα στο Φεβρουάριο να σας πω συγκεκριμένα», σημείωσε .
Τέλος , άφησε ανοικτό με ποιο τρόπο θα γίνει η κατανομή της έκτακτης χρηματοδότησης , επισημαίνοντας τις « παραλλαγές» που επελέγησαν το 2020.
Διαβεβαίωσε ωστόσο ότι επ΄ αυτού θα υπάρξει σχετική διαβούλευση με την ΚΕΔΕ , πριν καθορισθούν τα κριτήρια χρηματοδότησης για τους δήμους.

3 σχόλια:

  1. https://makpress.blogspot.com/2021/01/regeneron_30.html και μετά αναρωτιέται ο κόσμος - για τον φυσιολογικό κόσμο λέω και όχι για τα κομματοσκυλα που περιμένουν να βολευτούν- γιατι δεν ρίχνουν το χρήμα στην υγειά, το βόλεμα φέρνει ψήφους και όχι η επένδυση στην υγειά η το να διορθώσουν τα λάθη που έχουν γίνει δεκαετίες τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς τί η έκπληξη; Τα βλαμμένα καθάρματα, οι νουΔΟΥΛΟΙ και όλο το σκυλολόι της κλεφταπολίτευσης, ισχυρίζονται με φανατισμό (με λύσσα λέμε!) ότι ισχύουν ταυτόχρονα τα 2 κάτωθι:

    «Η γρίππη έχει εξαφανιστεί, γιατί έχουμε lockdown, φοράμε μάσκες, χρησιμοποιούμε αντισηπτικό, κρατάμε αποστάσεις.»
    «Ο κορωνοϊός δεν έχει εξαφανιστεί, γιατί δεν τηρούμε το lockdown, δεν φοράμε μάσκες και δεν προσέχουμε».

    Δεν είναι για δέσιμο; Δεν είναι αδίστακτοι; Θα κωλώσουν στο να βολέψουν (πάλι) ημετέρους; Παλιά τους τέχνη κόσκινο και οι κλεψιές και οι μίζες και οι διορισμοί κωματικών στρατών.

    Υ/Γ: Στους γιατρούς να τα φάνε τα κονδύλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και πόσα πήραν για το στήσιμο χοτ σπότ - πόλεις...ξεγελώντας τους κατοίκους,
    ότι θα είναι προσωρινά μόνο για έναν μήνα.
    Πτώχευση έχουμε μόνο για τον λαουτζίκο, όχι για τους πολιτικούς, στελέχη και δημοσίους υπαλλήλους που ακόμα τρώνε το καταπέτασμα και τις σάρκες των Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή