Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

Λιγότερα τα κρούσματα σήμερα, σε σχέση με τα τεστ - Στο 2,28% η θετικότητα

Παρά τα κινδυνολογικά ουρλιαχτά των καναλιών, τα κρούσματα είναι μειωμένα, παρά την αύξηση του απόλυτου αριθμού, από 842 σε 858 καθώς διενεργήθηκαν 1.455 τεστ περισσότερα και προέκυψε η μικρή αύξηση κατά 16 θετικά.

4 σχόλια:

  1. Προφανώς υπάρχει κάποια σκοπιμότητα πίσω από τις κινδυνολογικές κραυγές των καναλιών. Λόγοι θεαματικότητας ,νούμερα κατά το κοινώς λεγόμενο, ή μήπως κάτι άλλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαμμία σχέση με θεαματικότητα. Αποκρουστικά γίνονται με τα ψέμματά τους και κάνει ζάππιγκ ο κόσμος μόλις πέσει στα ουρλιαχτά τους. Υπάρχει σχέδιο* κατατρομοκρατήσεως, καταστροφής και υποδουλώσεως με βιτρίνα το συνάχι του κολοκυθοϊού και δεν είναι το σύνηθες κέρδος σε σκανδαλοθήρες/τρομολάγνους τηλεθεατές το κίνητρο. Αυτοί είναι ελάχιστοι και ικανοποιούνται και με ταινίες τρόμου, δεν ικανοποιούνται με τα εξοργιστικά ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ότι «καλπάζει» ο κολοκυθοϊός και λοιπές τρίχες.

      * Η λέξη σχέδιο είναι συνώνυμος της συνωμοσίας. Όσο μας εξορκίζουμε την λέξη, τόσο επιβεβαιώνεται η ύπαρξή της από την αδυσώπητη πραγματικότητα.

      Διαγραφή
  2. Θετικότητα ανά πόλη είναι εφικτή ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Toronto police takeover Yonge-Dundas Square, arrest protesters, try to shut down media coverage https://www.youtube.com/watch?v=AydC_qmFrU0&t=954s&ab_channel=RebelNews

    ΑπάντησηΔιαγραφή