Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021

Melodia 99,2 FM

Γράφει ο Σωτήριος Καλαμίτσης

Να μην παραλείψετε να διαβάσετε την εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη του Πέτρου Κωστόπουλου, ινδάλματος δεκάδων χιλιάδων ανεγκέφαλων, τους οποίους ....«ξεβλάχεψε» με τα περιοδικά του.

https://www.news247.gr/psixagogia/tileorasi/kostopoylos-me-ta-periodika-moy-xevlachepsa-polloys-ellines-chamos-sta-social-media.6602851.html

 

Να δείτε και ματαξαναδείτε τη Μελάνια με καφτάνι και χωρίς καφτάνι ή την «υπέρκοψη Μαρέβα», ώστε να μην είσθε ανήμεροι που λένε οι μορφωμένοι επί ενδυματολογικών θεμάτων.

Να ακούσετε και διαβάσετε για όλες τις αθλήτριες που υπέκυψαν στις ορέξεις πλείστων όσων δοχείων νυκτός με μικρή ή μεγάλη εξουσία, για να μην χάσουν το όνειρο που κυνηγούσαν, όπως παραδέχθηκε η Σοφία Μπεκατώρου του κινήματος ΜυΤού  υπό την αιγίδα του τρίο ΜΑΚΑΚΟ. Πλάκα θα  ‘χει να κοσμήσει η Ταγματάρχης «Σοφία μας» το ψηφοδέλτιο επικρατείας τής ΝΔ, όπως φημολογείται.

Να ασχοληθείτε με τον Βασιλάκο του Bachelor και τις βαθυστόχαστες εξομολογήσεις του ή τα ξέκωλα του Big Brother.

Και η Μενεγάκη κύριε; Να μην πληροφορηθείτε για την επόμενη επένδυσή της; Αλλοίμονο!

Και τον λόγο που ο Μουτσινάς με τη Συνατσάκη υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης; Να μην τον πληροφορηθείτε; Θέλει, λέει, να υιοθετήσει παιδί ο Μουτσινάς. Έγινε και το παιδί αντικείμενο ρε φούστη μου. 

https://averoph.wordpress.com/2021

Και με την Ανθή Σαλαγκούδη του Survivor να ασχοληθείτε.

Και με τον Κουφοντίνα και τον πόνο που νοιώθει ο καημένος εκτός της φυλακής που γουστάρει να ασχοληθείτε. Διαβάστε με την ευκαιρία ένα ολόσωστο άρθρο του Τζήμερου.

https://marketnews.gr/article/2565322/to-dikaio-twn-68-panepisthmiakwn-kai-h-anohsia-tou-nomotheth

Και με όλα τα σούργελα που μονοπωλούν την επικαιρότητα χάρη στην αμορφωσιά που επικρατεί ελέω υπουργείου Α-Παιδείας, την οποίαν εκμεταλλεύονται τα ΜΜΕ. 

Γι’ αυτό σας λέω: «Καρφωθείτε στον Melodia 99,2 FM», όπου ακούει κανείς μόνον τραγούδια με τους ωραιότερους στίχους και τις καλλίτερες ερμηνείες. Ούτε Πάολα, ούτε Φουρέρια, ούτε ‘Αντζελα Δημητρίου. Για να ξεχνάτε τον βόρβορο, στον οποίον είμαστε βυθισμένοι, και τον γραψαρχιδισμό που κυριαρχεί στη ζωή μας και στον πωλητικό στ[ο]ίβο [αρσενικό τής στοίβας (των πωλητικών αθυρμάτων)]. Κι’ αν βαρεθείτε την πολλή γαλήνη που θα σας κυριεύσει, κλείστε το ραδιόφωνο και ανοίξτε MEGA, SKY, ANT1, OPEN, ERT, STAR, EPSILON μέχρι να ξαναμελαγχολήσετε ακούγοντας π.χ. ότι η εκμετάλλευνση έγινε εργαλειοποίηση και η ιεράρχηση αναγκών προτεραιοποίηση, ή βλέποντας ότι τα κανάλια δείχνουν βίντεο από κλοπή σε αυτοκίνητο με τα χαρακτηριστικά τού κλέφτη καλυμμένα, ώστε να μην αποκαλυφθούν τα προστατευόμενα από τον νόμο προσωπικά δεδομένα του, αλλά και να μην προσβληθεί το τεκμήριο αθωότητός του, οπότε θα αναζητήσετε μοιραίως 99,2, για να ηρεμήσετε.

Σώτος  


1 σχόλιο: