Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

«ΟΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ COVID FREE…»

 

"Πριν είκοσι περίπου ημέρες, στις αρχές Ιανουαρίου, η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ξιφουλκούσε κατά της Κυβέρνησης, με αφορμή τον, υπό αυστηρούς όρους και μέτρα, εορτασμό των Θεοφανείων. Καυτηρίαζαν τότε ο κύριος Τσίπρας και οι σύντροφοι τις εικόνες.... του δήθεν ¨συνωστισμού¨, διαρρήγνυαν τα ιμάτια τους για την ανάγκη σεβασμού των κανόνων που επιβάλει η υγειονομική καταιγίδα του Covid 19, βρήκαν ευκαιρία να λοιδορήσουν, να χλευάσουν και να επιτεθούν, για μία ακόμη φορά, κατά της Εκκλησίας (που αποτελεί αγαπημένος τους στόχος) και κατά  των Ορθοδόξων Χριστιανών συμπατριωτών μας.  

Το κόμμα, μάλιστα, της αξιωματικής αντιπολίτευσης ρωτούσε τότε τον Πρωθυπουργό αν προτίθεται να κάνει τα ¨στραβά μάτια¨ σε εξαιρέσεις για την Εκκλησία, τονίζοντας, σε σχετική ανακοίνωση του, πως ¨τα μέτρα προστασίας πρέπει να ισχύουν για όλους, ώστε να εξέλθουμε πιο γρήγορα από την κρίση¨. Όλα καλά μέχρι εδώ.

Χτες Πέμπτη 28 Ιανουαρίου, ο ΣΥΡΙΖΑ κατά τη συνήθη του τακτική άλλαξε αφήγημα: Τα φοιτητικά συλλαλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και οι πρωτοφανείς εικόνες συνωστισμού που σημάδεψαν τις πορείες αυτές αποτελούν για το κόμμα του κυρίου Τσίπρα την αντίδραση ¨της ακαδημαϊκής κοινότητας που υπερασπίζεται τη Δημοκρατία και το Σύνταγμα¨. Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο.  Διαδηλώσεις για να συνεχιστεί το πλιάτσικο των Πανεπιστημίων από μπαχαλάκηδες, γνωστούς – αγνώστους, επαγγελματίες αριστερούς και από μία ομάδα Πανεπιστημιακών που δεν θέλουν να σπάσουν αυγά, βολεύονται ενδεχομένως με αυτή τη διεστραμμένη κατάσταση που επικρατεί μέχρι σήμερα και, επιτέλους, θα αλλάξει. Συμπέρασμα: Οι πορείες της Αριστεράς είναι Covid free, οτιδήποτε άλλο εθνικό και πατριωτικό, σύμφωνα με τη λογική της Κουμουνδούρου, θέτει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία…"

Νίκος Καραγιαννακίδης

Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω

Πολιτευτής Νέας Δημοκρατίας - Α’ Θεσσαλονίκης

3 σχόλια:

  1. Ορθά δείχνετε την υποκρισία της αντιπολίτευσης κ. Καραγιαννακίδη, ωστόσο θα πρέπει να δείτε και την υποκρισία του δικού σας κόμματος έναντι της εκκλησίας. Οι χθεσινές εικόνες θα είναι η ντροπή σας όταν θα μας κουνάτε το δάχτυλο σε λίγο καιρό (Ευαγγελισμός, Πάσχα) ως "δολοφόνους" και θα εφαρμόζετε ακραία μέτρα καταστολής σε ότι έχει σταυρό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην ίδια υποκρισία συμμετέχετε κι εσείς, σατανιασμένοι νουΔΟΥΛΟΙ. άφαντοι οι χαρδαλιάδες σας και οι λυματολόγοι σας. φαρισαίοι, όφεις, γεννήματα εχιδνών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραίος ο Νίκος, δεν φταίει το τσίρκο που κυβερνάει και δεν μπορεί να επιβάλει στα συριζοπουλο και στα κουκουεδια αυτά που ψηφίζει αλλά φταίνε αυτοί που έχουν γραμμένη την κυβέρνηση της ΝΔ. Σας φτύνει ο σφυριζα και το κουκουε και εσείς νομίζετε ότι βρέχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή