Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

"Θα στείλουμε τη ΝΔ στον αγύριστο, επειδή, κόμματα υπάρχουν πολλά, Μακεδονία όμως μία"

Όταν η ίδια σου η κυβέρνηση υπογράφει με ξένη κυβέρνηση, πως, ξαφνικά η ταυτότητά σου σε κατατάσσει με τους άλλους, πώς λέγεται; Όταν τα Σκόπια λένε πως.... υπάρχουν στην Ελλάδα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως Μακεδόνες, κι άρα υπάρχει μειονότητά τους στην Ελλάδα, εμείς τι μένει να κάνουμε;

Για χιλιάδες χρόνια οι Μακεδονία ήταν κομμάτι Ελληνισμού. Γλώσσα, γεωγραφία, πολιτισμός - όλα ήταν αποκλειστικά συνδεδεμένα με τον Ελληνισμό που μάλιστα μεταλαμπαδεύτηκε κι αλλού στην οικουμένη, μέσω του γνωστότερου Μακεδόνα αλλά κι Έλληνα γενικότερα, του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Μετά απο χιλιάδες χρόνια συνεχόμενης παραγωγής ιστορίας και πολιτισμού, εμφανίστηκε ένας λαός που αφού με βία και προπαγάνδα τον ανάγκασαν να ξεχάσει την ταυτότητά του (Βουλγαρική), τον βάφτισαν με το γεωγραφικό κι ιστορικό όνομα το δικό μας, των Μακεδόνων.

Ποτέ δεν το αναγνωρίζαμε, ποτέ δεν τους επιτρέπαμε να ξεκινήσουν οποιαδήποτε διαπραγμάτευση ένταξης σε κανέναν διεθνή μεγάλο οργανισμό, όπως ΝΑΤΟ και ΕΕ, μέχρι να παρατήσουν την βάρβαρη και ανόητη αυτή κλοπή της ταυτότητάς μας και να γυρίσουν πίσω στην δική τους ή έστω νε εφεύρουν καινούρια αν θέλουν. Ακόμη κι ο ΟΗΕ που είναι ο μόνος αρμόδιος θεσμός αναγνώρισης κράτους παγκοσμίως τους είχε αναγνωρίσει με το ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ (ΠΓΔΜ) μέχρι να βρεθεί όνομα το οποίο δεν βιάζει την ταυτότητα άλλων. Με άλλα λόγια, ακόμη κι ο ΟΗΕ αρνούνταν (κι ακόμη δεν έχει αλλάξει την ονομασία τους) μέχρι να βρεθεί κοινά αποδεκτή λύση. Οι διακόσιες πόσες χώρες δεν μας αφορούσαν ούτε μας αφορούν αφού δεν επηρεάζουν σε τίποτα τα προαναφερθέντα.

Όμως φέραμε τους φανατικούς ιδεολόγους της Αριστεράς στην εξουσία γιατί λέγαμε "όλοι ίδιοι είναι" κι αποφασίσαμε να πειραματιστούμε. Ναι αλλά πέρα των παραμυθιών που μας ρίχνανε για τα οικονομικά κι άλλα πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες και λεφτά υπάρχουν σε νέα βερσιόν, τις θέσεις τους για τα εθνικά δεν τις έκρυψαν ποτέ. ΜΙΣΟΥΝ την έννοια του έθνους, κι ειδικά στην Ελλάδα λόγω της βρωμοχούντας που είχε δυστυχώς το μότο Ελλάς θρησκεία οικογένεια, αυτές οι έννοιες συνδέθηκαν με αυτήν και πια έχουμε το αρρωστημένο κι αυτοκαταστροφικό φαινόμενο του να βαφτίζουμε ως χουντικο-φασιστικο-ακροδεξιό οτιδήποτε έχει να κάνει με το έθνος, την θρησκεία, την οικογένεια, την ταυτότητά μας την ίδια.

Μας το φόρεσαν λοιπόν οι φανατισμένοι το αγκάθινο στεφάνι στο κεφάλι. Τους στείλαμε απο εκεί που ήρθαν και πολύ καλώς. Όμως οι άλλοι, έτυχε να είναι με πρωθυπουργό πολύ χλιαρό, ως κι αδιάφορο στα εθνικά, ιδιαίτερα στο κομμάτι που αφορά τους Μακεδόνες και την Μακεδονία. Μετά τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια τα μάζεψε λίγο τα όσα έλεγε κι ανέπτυξε ρητορική λιγάκι πιο... εναντίον της συμφωνίας/συνθηκολόγησης των Πρεσπών. Του δώσαμε αυτοδυναμία, άλλοι ελπίζοντας πως θα την ακυρώσει κι άλλοι προσμένοντας να τον παγιδέψουν, καθώς με αυτοδυναμία δε θα είχε καμία δικαιολογία να μην κάνει αυτό το οποίο η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού σε Ελλάδα και εξωτερικό απαιτούσε, δηλαδή την ακύρωση.

Έρχονται και πάλι εκλογές όμως. Η Βουλγαρία έβαλε ΒΕΤΟ στα Σκόπια διότι ξέρει πως τα Σκοπιανά είναι ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ κι οι Σκοπιανοί ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ. Αν είχαν κι αυτοί κάποιον Κοτζιά δεν θα υπήρχε πρόβλημα ούτε κι απο εκεί. Αλλά δεν έχουν. Εμείς είμαστε οι "γκαντέμηδες". Ο Μητσοτάκης όχι απλώς δεν παίρνει την ευκαιρία να πει οτι κι εμείς την ακυρώνουμε καθ'οτι ήταν μια πλήρως αντιδημοκρατική, αντι-ιστορική συνθηκολόγηση που κανένας δεν μπορεί να δεχτεί ασχέτως που η φασιστική Αριστερά μας την φόρεσε καπέλο. Αντί αυτού, αυτός προσπαθεί να πείσει την Βουλγαρία να δεχτεί αυτό που μας εξανάγκασε να δεχτούμε ο Κοτζιάς.

Αν οι πατριώτες Νεοδημοκράτες δεν φροντίσουν να το αλλάξουν αυτό με κάποιο τρόπο μέχρι τις επόμενες εκλογές, τότε να ντρέπονται όχι για τώρα, αλλά για πάντα. Για κάθε γενιά Ελλήνων που θα περάσει απ'αυτό τον κόσμο, και φυσικά για όσες ήδη πέρασαν. Αλλά ταυτόχρονα να ξέρουν κι αυτοί οτι θα τους στείλουμε κι αυτούς στον ΑΓΥΡΙΣΤΟ, γιατί κόμματα υπάρχουν πολλά, Μακεδονία και πατρίδα όμως ΜΙΑ.

 

2 σχόλια:

  1. Ο λαός γέρασε και δεν κατάλαβε ακόμη ότι τα κόμματα τον κοροϊδεύουν προεκλογικά.
    Δικαίως λοιπόν ταλαιπωρείται και θα ταλαιπωρείται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο χαρίλαος γέρασε, παίρνει σύνταξη και μας γράφει κανονικά

      Διαγραφή