Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

Δήλωση του Προέδρου της (πρώην) Πατριωτικής Ένωσης Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου

Το ποιος είναι ο Σπύρος Χαραβόπουλος, οι ντόπιοι κάτοικοι του Ωραιοκάστρου το γνωρίζουν.
Γνωρίζουν τον φούρναρη στο κέντρο του χωριού, με την αγνή ψυχή, την ανοιχτή καρδιά και... το χαμόγελο, με τις ποντιακές ρίζες (οι Πόντιοι παππούδες του ήταν οι πρώτοι που έφτασαν στο Ωραιόκαστρο και έχτισαν εδώ στην ελεύθερη Ελλάδα το νέο τους χωριό).

Ο Σπύρος, περήφανος Έλληνας και πραγματικά αληθινός Ορθόδοξος πιστός, ήταν αυτός που πριν 3-4 χρόνια ίδρυσε την Πατριωτική Ένωση Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου (απολύτως νόμιμο ως σωαμτείο) και αντέδρασε ειρηνικά στα σχέδια ισλαμοποίησης της γης του. Ούτε ««φασίστας»», ήταν, ούτε «ναζιστής».
Τόσο ο ίδιος όσο και το σωματείο δέχθηκαν αρκετές επθιθέσεις από αναρχικούς (ποιος δεν θυμάται τα γκαζάκια την νύχτα πριν τα εγκαίνια των γραφείων παρόλο που ήταν δίπλα από τράπεζες στο πιο κεντρικό σημείο του Ωραιοκάστρου, την βάρβααρη επίθεση σε νεαρό από αναρχικούς μέσα στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου που επίσης καλύφθηκαν από κάμερες, ατελείωτες άλλες επιθέσεις, απειλές, αντισυγκεντρώσεις, προπηλακίσεις, φθορές). Ουδέποτε συνελήφθηκε έστω και ένας αναρχικός παρά το άφθονο οπτικό υλικό!

Το Σωματείο δυστυχώς δεν υφίσταται πλέον.
 
Αντί για παράσημα και επαίνους προς τις υπηρεσίες τους για την πατρίδα, δέχθηκαν κλήσεις σε απολογία από την ΕΛ.ΑΣ. και απόδοση σχετικών κατηγοριών από την δικαιοσύνη και έτσι οδηγήθηκαν και σε δικαστικές περιπέτειες ..

Πριν λίγες μέρες ο φούρνος που κάποτε είχε -δεν ανήκει πλέον στον Σπύρο αλλά στον γιό του- δέχθηκε μία ακόμη επίθεση από αναρχικούς. Προηγήθηκε μία ακόμη στοχοποίηση του φούρνου και του ιδίου μέσα από το Indymedia. Τα ΜΜΕ έσπευσαν φυσικά να τα αναπαράγουν ... Και φυσικά ο Σπύρος ΔΕΝ ήταν μέλος του Ιερού Λόχου -όπως επικαλούνται οι αναρχικοί για να περηφανευθούν για το «κατόρθωμά» τους, αφού συνέστησε από το μηδέν δική του πατριωτική ομάδα και αφιερώθηκε ολόψυχα σε αυτην την προσπάθεια.


Ο πρώην πρόεδρος της πατριωτικής ένωσης Ελλήνων πολιτών Ωραιοκαστρου, μας έστειλε το παρακάτω κείμενο:

Με Αφορμή το συμβάν στην δομή της ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ της ΕΛΛΑΔΟΣ στο Παλαιόκαστρο και την άνανδρη επίθεση στο ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ του πρωτότοκου γιου μου, οφείλω να αναφέρω κάποια πράγματα ως πρώην πρόεδρος της ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ.

Εως και σήμερα κάποιοι δείχνουν το μίσος τους.
Τα μέλη της Πατριωτικής ένωσης, χλευάστηκαν, απειλήθηκαν και χτυπήθηκαν.
Δώδεκα μέλη είμαστε και κατηγορούμενοι.
Σαν νόμιμος σύλλογος που δεν υφίσταται πλέον, φρόντισε γιαυτο η άνανδρη επίθεση στα γραφεία μας με εμπρηστικό μηχανισμό...των ΔΗΘΕΝ αντιεξουσιαστών που οι θέσεις τους εξυπηρετούν τη νέα τάξη πραγμάτων.
Δημοσιοποίησαν στη παράνομη σελίδα τους τα στοιχεία μας, τηλέφωνα, διευθύνσεις και ανέφεραν ψεύδη που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Σαν πολίτες του τόπου αυτού πότε δεν χρησιμοποιήσαμε βία, ειρηνικά πάντοτε διατρανώσαμε την αγάπη προς την ΠΑΤΡΙΔΑ μας και τονίσαμε τα πρόβληματα που θα δημιουργούνταν με τις δομές φιλοξενίας περιμετρικά του Ωραιοκάστρου και σε όλη την επικράτεια γενικότερα.
Δυστυχώς οι προβλέψεις μας βγαίνουν αληθινές.
Όλοι μας θα δώσουμε λόγο ΕΝΩΠΙΟΝ των ευθυνών μας προπάντων ΕΝΩΠΙΟΝ ΘΕΟΥ.

Λυπάμαι που τοπικά μπλοκ αναπαρήγαγαν ψευδείς ειδήσεις και προκάλεσαν την άνανδρη επίθεση των ΔΗΘΕΝ αντιεξουσιαστών που δυστυχώς εκτελούν έργο των δανειστών και κατοχικών δυνάμεων των μνημονίων. Κάποιοι ελληνόγλωσσοι υπέγραψαν τον αργό ΘΑΝΑΤΟ της ΠΑΤΡΙΔΟΣ μας, σκότωσαν τα όνειρα των παιδιών, εγγονών μας.

Όσον αφορά τους ΔΗΘΕΝ εύσπλαχνους προοδευτικούς κτλπ...ας ευσπλαχνισθούν τα νέα μας παιδιά που στην κυριολεξία εκδιώχθηκαν στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ας λυπηθούν τους χιλιάδες αυτόχειρες και τους αδύναμους που δεν έχουν τα αναγκαία να ζήσουν αξιοπρεπώς.
Σαν ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ είχαμε θίξει όλα τα θέματα που αφορούν την ύπαρξη μας σε αυτό τον ιερό ΤΟΠΟ.

Θα μπορούσα να πληκτρολογώ ημέρες δυστυχώς δεν έχουμε την πολυτέλεια πλέον γιατί σε έναν πόλεμο που έχει θύματα δεν βοηθάμε με γραπτά, πράξεις χρειάζονται.

Βέβαια η ΣΗΨΗ είναι τόσο μεγάλη, το κακό ΔΙΑΧΕΕΤΑΙ παντού όπως πολύ σοφά λέει ένας συγγενής μου.
Λυπάμαι πάρα πολύ για την ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ των συνελλήνων μου, που θεωρούν ΣΥΝΟΡΑ την εξώπορτα του σπιτιού τους και δεν αντιλαμβάνονται τι έρχεται καταπάνω τους.
Σήμερα εμείς αύριο εσείς...
Ο ΘΕΟΣ να μας ΕΛΕΕΙΣΕΙ ....

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συμπαραστάθηκαν στον αγώνα μας και για τα λόγια ηθικής συμπαράστασης .
Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ´ΗΜΩΝ ουδείς ΚΑΘ´ΗΜΩΝ

Σπύρος Χαραβόπουλος

9 σχόλια:

  1. Ο χειρότερος φασισμός είναι αριστερόστροφος φασισμός, το δήλωσε άλλωστε κι ένας πασίγνωστος αριστερός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα άπλυτα ντεμέκ αντιφα, ντεμεκ αντιεξουσιαστές έκαναν την "επαναστατική" τους γυμναστική σε βιτρίνες και τυροπιτιέρες. Δουλάκια πληρωμένα τσιράκια των αφεντικών τους κρυμμένα πίσω από την ασυλία που τους χαρίζει το σύστημα που νομίζουν (;) ότι πολεμάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να μην ξεχνάμε ότι οι σταλινιστές στο παρελθόν ήταν φίλοι και σύμμαχοι με τους ναζί, αλλά αυτό δεν θα σου το πουν στα μέσα παραπληροφόρησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν ήταν φίλοι και σύμμαχοι, απλά είχαν το ίδιο αφεντικό: τους τοκογλύφους που χρηματοδότησαν και οργάνωσαν τον υπάλληλό τους Χίτλερ και επίσης χρηματοδότησαν και τους προλετάριους της Σοβιετικής Ένωσης, αλλά και τους Νεότουρκους του Κεμάλ Σκατατούρκ. Λέγονται Ρότσιλντ και όλα ξεκινάνε απ΄αυτούς, επειδή ελέγχουν το παγκόσμιο χρήμα. Στις μέρες μας, ρίχνουν όλα τους τα λεφτά, για να οργανώσουν την ήττα της Ρωσίας του Πούτιν, επειδή τόλμησε να φυλακίσει έναν εκλεκτό εβραίο, τον Μιχάηλ Χοντορκόφσκι. Αυτοί δημιουργούν τις στρατιές των Αντιφα κι όλους τους στρατούς δήθεν αναρχικών. Τελικό σχέδιο, να μην μπορέσουν ποτέ να σηκωθούν φωνές που να αμφισβητούν την εξουσία του περιούσιο λαού, πάνω στο ανθρώπινο είδος. Εχουν τεγχνογνωσία αιώνων και ξέρουν, πως, με τα λεφτά γίνονται ΟΛΑ. Γι αυτο, ακόμη και στη Θεσσαλονίκη, οι πράκτορες των Ρότσιλντ, που οργανώνουν οργανώσεις του υπαλλήλου της περιούσιας Οικογένειας των Ρότσιλντ, Τζωρτζ Σόρος, την πέφτουν σε πατριωτικές οργανώσεις. Ακόμη και στην τελευταία κωμόπολη του πλανήτη, στέλνουν τον στρατό τους, επειδή δεν θέλουν να ξεκινήσει από πουθενά, η αμφισβήτηση της επικυριαρχίας τους. Η Οικογένεια Ρότσιλντ πιστεύει ότι ο Θεός πέθανε και άφησε αυτούς στο πόδι Του, να ελέγχουν κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα και να τιμωρούν κάθε δραστηριότητα, που δεν είναι μέσα στο πλαίσιο των αξιών τους (ομοφυλοφιλία, μετανάστες, κάνναβη, καύση νεκρών, και λοιπές γνωστίες αξίες του νέου κόσμου που ελέγχουν οι Θεοί-Ρότσιλντ).

      Διαγραφή
    2. Τι δουλειά έχει η κάνναβη ρε μάστορα μέσα σε αυτά που λες; Την έχουν κάνει νόμιμη οι Ρότσιλντ; Άει ρε!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμε 30 Ιανουαρίου 2021 - 9:00 μ.μ.
      Προφανώς το μακροσκελές σχόλιο του σχολιαστή ή δεν το κατεννόησες ή το διάβασες με επιπολαιότητα.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος30 Ιανουαρίου 2021 - 9:00 μ.μ., μην ασχολείσαι εσύ αγόρι μου μ' αυτά, δες Survivor και απόλαυσε τις καταγγελίες Μπεκατώρου και Ζέτας Δούκα. Μέχρι εκεί είσαι. Παραπάνω, δυσκολεύεσαι να κατανοήσεις, οπότε για το καλό σου, μην ασχολείσαι.

      Διαγραφή
  4. Οι συνοδοιπόροι νουΔΟΥΛΟΙ, που καλύπτουν όταν δεν στέλνουν οι ίδιοι στους αντιπάλους τους που τους κόβουν ψήφους τα αναρχοβλαμμένα είναι τρισχειρότεροι. Πίσω από κάθε «αναρχικό» κρύβεται ένας νουΔΟΥΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι λεγόμενοι αριστεροί ομιλούν συνεχώς για αλληλεγγύη, για σεβασμό στη διαφορετικότητα, αντιτίθενται στην μισαλλοδοξία.
    Όλα αυτά στα λόγια, στην πράξη κάνουν τα εντελώς αντίθετα.
    Οπαδέ της αριστεράς, πότε θα ξυπνήσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή