Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

Παραιτήθηκε ο διοικητής του νοσοκομείου Καρδίτσας, μετά το γελοίο έγγραφο για τον εμβολιασμό

Ένα γελοίο προβοκατόρικο έγγραφο δήθεν "συναίνεσης εμβολιαζόμενου", που απλώς δαιμονοποιεί τις λογικές επιφυλάξεις για το εμβόλιο και που δεν θα έφτιαχνε κανείς πλην προβοκάτορα, που θέλει να δημιουργήσει κλίμα εναντίον των αναποφάσιστων να εμβολιαστούν ακόμη, ήταν....
η αιτία της παραίτησης. Ο προβοκάτορας μάλιστα, το έκανε ακόμη πιο γελοίο, βάζοντας και όρο να το υπογράψει και ...μάρτυρας ! Σχιζοφρένεια ! Φυσικά και δεν θα υπέγραφε κανείς τέτοιο έγγραφο και ο προβοκάτορας πρέπει να εξηγήσει στον εισαγγελέα, γιατί και με ποιών οδηγίες, έστησε αυτό το γελοίο κόλπο, για να δημιουργήσει αχλύ πως τάχα οι επιφυλακτικοί με το εμβόλιο είναι "τέτοιοι βλαμμένοι". Κάποιος πρέπει να του εξηγήσει του προβοκάτορα, ότι δεν περνάνε τέτοια κολπάκια.

Τρία ακόμη ενδιαφέροντα στοιχεία για τους αναγνώστες είναι, ότι:

α. ο 65χρονος διοικητής, οικονομολόγος στο επάγγελμα, έμπειρος, ικανός και έξυπνος άνθρωπος, δήλωσε πως το έγγραφο διακινήθηκε εν αγνοία του

β. Πολλά μμε αποφεύγουν να πουν το όνομά του, δίπλα από την είδηση. Για να μείνει στα γραπτά, για να μην ανακαλύπτουν την υπόθεση στο γκουγκλάρισμα του μέλλοντος. Γιατί άραγε; Για την ιστορία, λέγεται Δημήτρης Κεχαγιάς

γ. με το ίδιο νοσοκομείο είχε δημιουργηθεί σάλος, όταν παραιτήθηκε και ο προηγούμενος διοικητής Κώστας Πατέρας, ο 80χρονος, που έγραψε ότι "τον διόρισε ο Μητσοτάκης, επειδή είχε συμφωνήσει να πάει από το ΛΑΟΣ στη ΝΔ, με τον όρο να γίνει διοικητής νοσοκομείου".



Ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας υπέβαλε την παραίτησή του, έπειτα από το περιστατικό με το έγγραφο συναίνεσης για τον εμβολιασμό του κορονοϊού.

Η καταγγελία που έκανε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, σχετικά με το επίμαχο έντυπο που έγραφε για πιθανές «θανατηφόρες» παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό, προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση του υπουργείου Υγείας.

Ο υπουργός, Βασίλης Κικίλιας, ζήτηση την παραίτηση του διοικητή του νοσοκομείου, ενώ έδωσε την εντολή στον Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας να διατάξει ένορκη διοικητική εξέταση, προκειμένου να διερευνηθεί η διακίνηση εγγράφου συναίνεσης για τον εμβολιασμό από την Επιστημονική Επιτροπή του Νοσοκομείου, κατά παράβαση των οδηγιών της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, και να αποδοθούν ευθύνες.




1 σχόλιο:

  1. H αληθεια ειναι γελοια και προβοκατορικη οταν παει κοντρα στο κομμα και στο εμβολιο που ελπζ.
    ιουμε να σωσει το κομμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή