Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

Βάλτε ξανά σκληρά μέτρα ! Κλείστε μας μέσα ! Βομβαρδίστε τη Θεσσαλονίκη !

 Βγήκα πριν από 2 ώρες, να πάω από το σπίτι μου στην Άνω Τούμπα, σε γιατρό. Η διαδρομή πριν από 15 μέρες, μου έπαιρνε 12-15 λεπτά. Σήμερα έκανα 35' ! Όλοι οι δρόμοι μποτιλιαρισμένοι ! Και το χειρότερο όλων: έφαγα μισή ώρα στα στενά της Τούμπας και δεν βρήκα να παρκάρω. Όλη η Λαμπράκη διπλοπαρκαρισμένη, όπου χωρούσε και δεύτερο αυτοκίνητο. Όλα τα στενά πλημμυρισμένα από Ι.Χ. Ούτε μία θέση πάρκινγκ σε δεκάδες δρόμους!

Μα τι εφιάλτης είναι αυτό το κυκλοφοριακό ! Τι εφιάλτης είναι αυτή η έλλειψη χώρων στάθμευσης ! Δεν βρίσκεις πουθενά, σε ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη, να παρκάρεις.

Στα δε μαγαζιά της Τούμπας, π-α-ν-ι-κ-ό-ς. Ουρές απέξω ο κόσμος ! Τόσο πολύ σας έλλειψαν τα ψώνια;

Βρε καλύτερα αυστηρό, άγριο lockdown , παρά αυτός ο εφιάλτης του παρκαρίσματος ! 

Μας βλέπω σε 20 μέρες με 300-400 κρούσματα ξανά....


B.Π. @αγανακτισμένος


Υ.Γ. Φυσικά έχασα το ραντεβού με το γιατρό. Αν το ΄ξερα θα πήγαινα με το ποδήλατο...

17 σχόλια:

  1. Αν είναι για το καλό σου, φίλε μου, εγώ εξαφανίζομαι από αυτόν τον κόσμο. Δεν μπορώ να μείνω σ' αυτόν τον κόσμο και να βλέπω τον συνάνθρωπό μου να υποφέρει, να μη βρίσκει ούτε μια θέση παρκαρίσματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην λες τέτοια.
    Θα πουν πως πήρες κι εσύ -καθυστερημένα- από τα χρήματα για τα ΜΜΕ.
    (Μετά απορούν κάποιοι γιατί είναι θέμα παιδείας , νοοτροπίας και ατομικής ευθύνης και θα συνεχίσουν να φέρνουν ως παράδειγμα τις ειδήσεις από Κορέα, Ιαπωνία περί μη καραντίνας κλπ χωρίς να αντιλαμβάνονται πως το κάνουν για λάθος λόγο.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρόλαβες και έγραψες αυτά που θα έγραφα και εγώ, αφού αυτή μου ήρθε στο μυαλό διαβάζοντας το βάσανο του Βασίλη! Και θα μου επιτρέψεις μια διόρθωση, δεν απορούν, θεωρούν φυσιολογική την έλλειψη των όσων ανέφερες.

      Διαγραφή
    2. Αυτή η άνεσή σου με τους διαχειριστές και κάποιους συγκεκριμένους σχολιαστές, με ξεπερνά! Είσαι αστέρι Χαρίλαε!

      Διαγραφή
  3. Σοβαρά τώρα; Τόσο πολύ μας πειράζει που ο πολύς κόσμος, ευτυχώς, δεν χάφτει την ΠΑΡΑΜΥΘΑ περί κολοκυθοϊού; Δεν τρομάζει από τα ψέμματα των «ειδικών» απατεώνων; Καταλαβαίνει ότι είναι ένας ιός σαν της γρίππης κι ελαφρύτερος, και ότι μόνον για πανδημία δεν πρόκειται, αλλά για σκλαβιά;

    Δηλαδή η μόνη λύση στο κυκλοφοριακό είναι το ψέμμα, η λογοκρισία, η δουλεία και το δούλεμα, η ρουφιανιά, τα πρόστιμα, η ανέχεια και η κάθειρξη (κατ' οίκον περιορισμός);

    Ε, όχι δα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άντε Βασίλη! Για να δούμε ποιος αέρας θα βγει από τον ασκό του Αιόλου που άνοιξες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ενας αερας μολις το ανοιξες μας ηρθε κυρ χαριλαε. Και σιγουρα δεν ειναι λεβαντα.

      Διαγραφή
    2. Μήπως στεκόσουν κοντά στον Ζενο χωρίς να το ξέρεις;

      Διαγραφή
  5. "Μα τι εφιάλτης είναι αυτό το κυκλοφοριακό ! Τι εφιάλτης είναι αυτή η έλλειψη χώρων στάθμευσης ! Δεν βρίσκεις πουθενά, σε ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη, να παρκάρεις." μα αυτό το πρόβλημα δεν ειναι τωρινό, αν ήταν η λύση για το κυκλοφοριακό της Θεσσαλονίκης το λοκνταουν γιατι δεν το εφάρμοσε κανένας τόσες δεκαετίες; η μηπως πιστεύουμε ότι ετσι και τελειώσει η ιστορία αυτή η Θεσσαλονίκη θα ειναι μια πόλη δίχως κυκλοφοριακό και με πολλά παρκινκ; τα ίδια όμως βλέπει κάποιος και σε όσες χώρες είχαν κλειστά τα μαγαζιά, Αγγλία πχ προχθές τα ίδια δεν έγιναν μολις άνοιξαν τα μαγαζιά;αν δεν έκλειναν τα μαγαζιά άλλα αντίθετα τους επέτρεπαν να δουλεύουν με τα μέτρα που είχαν πει τον Οκτώβριο τότε σήμερα δεν βλέπαμε αυτήν την βιασύνη του κόσμου να βγει έξω για βόλτα η για ψώνια γιατι άπλα δεν θα είχαν την ανάγκη της εξόδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μετά σου λέει δεν έχουν λεφτά οι Ελληνες.
    Άρον άρον, να πάνε να τα χώσουν στα ψώνια, ειδικά οι γυναίκες.
    Ε να μην έχουν να φοράνε κάτι τις για την νέα καραντίνα που πλησιάζει;
    Πάντως τα συνοικιακά μαγαζάκια ήταν πάλι άδεια.
    Όλη αυτή η γκρίνια για τα πολυκαταστήματα ήταν;
    Σας ενοχλούσαν τα Σούπερ Μάρκετ πανάθεμα σας..


    Ζάρα μάρα και το κακό συναπάντημα.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η πόλη άρχισε να επανέρχεται σε σχετικά φυσιολογικούς ρυθμούς ,οπότε άρχισαν να επανέρχονται και οι παθογένειες της .
    Δεν νομίζω ότι το να πάς με ποδήλατο στο γιατρό με αυτό το ψοφόκρυο ήταν λύση ,εκτός αν είσαι 20-25 χρονών και καλογυμνασμένος +φυσιολάτρης .
    Οσον αφορά τους χώρους στάθμευσης και ότι αφορά το Ι.Χ ,απλά πρέπει να κατανοήσουμε ότι κάποιοι το μισούν και απλά το χρησιμοποιούν σαν μέσο είσπραξης εσόδων πανελλαδικά .
    Και μεταξύ μας Βασίλη ,ποιός έχει ασχοληθεί και δημοσιογραφικά με τα όσα συμβαίνουν στο δήμο Θεσ/νικης σχετικά με την κυκλοφορία και τον έλεγχο ;
    Θυμάσαι πόσες καταγγελίες εχω κάνει για παράνομη κατάληψη θέσης σταθμευσης στην Β Ολγας ; πόσα έσοδα χάνει ο δήμος επί 2 θητειών Μπουτάρη και 1.5 χρόνο Ζέρβα ;
    Πώς γέμισε η πόλη ξαφνικά με χιλιάδες θέσεις αναπήρων ;
    Γιατί ,ενώ έχω καταγγείλει προσωπικά , εγκαταλελειμμένα Ι.Χ εδώ και μήνες κανείς δεν ενδιαφέρεται να τα μαζέψει ;
    Γιατί δεν έχουν οριοθετηθεί οι θέσεις κάδων απορριμάτων ,με το φθηνό τρόπο δηλ δυο σιδερένια Π ,και οι κάδοι χρησιμοποιούνται για κατάληψη θέσεων ;
    Οι υπηρεσίες του δήμου θέλουν ξήλωμα απο τον Ζέρβα μέχρι τον τελευταίο υπάλληλο ,γιατί απλά είναι ανεπαρκείς
    Και τώρα που ο ΕΝΦΙΑ θα ανήκει στους δήμους ,θα χορέψουμε καρτσιλαμά .....
    Η σαπίλα είναι δίπλα μας είναι στη πόλη μας και δεν μας φταίει η Αθήνα ,η Πάτρα ή τα Χανιά .

    Peet14

    Yγ όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθος επιλογές ,οι έξυπνοι τις αντιλαμβάνονται και τις διορθώνουν και δεν στυλώνουν τα πόδια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα προβλήματα υπήρχαν. Δεν εμφανίστηκαν σήμερα που βγήκαν οι πολίτες έξω μετά από μια σκληρή καραντίνα.
    Τα προβλήματα δεν τα έβλεπε πριν ο Βασίλης;
    Ας μην δημιουργούμε εντυπώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να το λες αυτό σίγουρα είσαι πρόσφατος επισκέπτης του ΜΑΚ. Και ο Βασίλης και πολλοί άλλοι τα βλέπαμε και τα γράφαμε συνεχώς. Αν είσαι παλιός και δεν τα είδες, τότε υπάρχει πρόβλημα.

      Διαγραφή
    2. Ε άμα είσαι παλιός...άλλο επίπεδο

      Διαγραφή
  9. Ο αρθρογράφος προφανώς μιλάει μεταφορικά, κάπως το λένε αυτό το σχήμα έκφρασης οι φιλόλογοι, αααχ τι βάσανο και αυτή η ελληνική γλώσσα, αρχαία και πιο νέα, τέλος πάντων προφανώς δεν είναι υπερ του εγκλεισμού και βασικά δεν ξέρω κάποιον που να είναι "υπερ του εγκλεισμού", όλοι υπερ του να αρρωστήσουν λιγότεροι άνθρωποι είμαστε. Στις τεχνικές λεπτομέρειες διαφωνούμε.
    Δικαιολογημένη όμως η αγανάκτηση απέναντι σε όσους γράφουν όλους τους υπόλοιπους εκεί που τους γράφουν. Αν το σκεφτείτε τα περισσότερα προβλήματα καθημερινότητας είναι αυτού του είδους. Ο καθένας εξαιρεί τον εαυτό του από την τήρηση των κανόνων, αν ήταν ένας δεν θα ήταν μεγάλο το πρόβλημα αλλά επειδή το κάνουν πολλοί... φασούλι το φασούλι να η φασολάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αλλά ο εγκλεισμός αφήνει θέσεις παρκαρίσματος ελεύθερες, όταν εμείς ζητούμε θέση για το αυτοκίνητο προκειμένου να επισκεφθούμε γιατρό κ.λ.π.
      Είδες τα καλά του εγκλεισμού;

      Διαγραφή