Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις του Άδωνη Γεωργιάδη για Θεσσαλονίκη και Αγίου Δημητρίου

Ψηλά σήκωσε το site του ΣΥΡΙΖΑ efsyn.gr, σημερινές δηλώσεις του Άδωνη Γεωργιάδη στο κανάλι της ΝΔ Σκάι, αλλά μάλλον "την πάτησε". Ο Άδωνις Γεωργιάδης, πράγματι ΔΕΝ μίλησε για ...

την επιτροπή αλλά για κάποιους λοιμωξιολόγους.

Φυσικά η όλη συζήτηση είναι γελοία, επειδή, παρά το carpet bombing των συστημικών ΜΜΕ, στην εορτή του Αη Δημήτρη ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ιδιαίτερος ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ! Όχι, δεν υπήρξε!!! Υπάρχει και η αντικειμενική αλήθεια. Στην εκκλησία υπήρχαν 50-100 άτομα με μάσκες και την ίδια ώρα, στην παραλία υπήρχαν 10.000 ΧΩΡΙΣ μάσκες, ο ένας πάνω στον άλλο. ΦΥΣΙΚΑ και ΔΕΝ έπαιξε ΚΑΝΕΝΑ ρόλο στην έξαρση του κορωνοϊού η επέτειος, απλά υπάρχει τόσος κόσμος με αβυσσαλέο μίσος για τις εθνικές και θρησκευτικές επετείους, που τα fake news για διασπορά του ιου κατά την επέτειο της 26ης Οκτωβρίου, βρίσκουν πολύ (μα πάρα πολύ!) ευεπίφορο έδαφος, αφού μια μεγάλη μερίδα του ελληνικού λαού, λαχταρά να ακούει αρνητικές ειδήσεις για την εκκλησία.

Εμείς, για μια ακόμη φορά , κόντρα στην αλήθεια και την ανίκητη προπαγάνδα (τίμιοι είμαστε, όχι βλάκες, ξέρουμε ότι δεν θα πείσουμε κανένα, αλλά καρφάκι δεν μας καίγεται), θα παραμείνουμε στην αλήθεια κι ας μην την αποδεχθεί στον αιώνα τον άπαντα, ούτε ένας αναγνώστης! 

Η αλήθεια όμως είναι αλήθεια, άσχετα αν την αποδέχεται το 100% των ανθρώπων ή το 0%. Κι όταν είσαι λάτρης της ΑΛΗΘΕΙΑΣ, τη λες ακόμη κι αν όλοι , μα ΟΛΟΙ, όσοι σε ακουν, λένε "τι λέει αυτός, αφού τα κανάλια άλλα λένε" ! Αν φοβάσαι την περιθωριοποίηση, μπορείς πολύ άνετα να μηρυκάζεις σαν καλό προβατάκι, αυτά που λένε κυρίαρχα μέσα.

  ΟΧΙ, λοιπόν, η έξαρση του Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, ΔΕΝ οφείλεται στη Λιτανεία του Άη Δημήτρη. Οφείλεται στο ότι, όλο τον Οκτώβριο στη Θεσσαλονίκη ζούσαμε ένα ξέφρενο πάρτι, με χιλιάδες σημεία συνωστισμού, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΟΛΗ ΜΕΡΑ. Σταγόνα στον ωκεανό ήταν η λιτανεία. Μόνο σε μια καφετέρια στο Ποσειδώνιο, την ίδια μέρα μέτρησα δεκαπλάσιο κόσμο από ότι στη Λιτανεία. ΟΧΙ λοιπόν, η έξαρση δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με την επέτειο της 26ης Οκτωβρίου, όσο λυσσασμένα κι αν επιμένουν να το λένε. Η αλήθεια δεν αλλάζει.

Αυτή ήταν η περίφημη Λιτανεία. Την ίδια ώρα, μόνο στις απέναντι καφετέριες είχε δεκαπλάσιο κόσμο!


Β.Π.



«Τότε κάποιοι λοιμωξιολόγοι μας έλεγαν ότι θα έπρεπε να γίνει καραντίνα στην Θεσσαλονίκη πριν την γιορτή του Αγίου Δημητρίου. Εμείς από σεβασμό στην παράδοση, στην ορθοδοξία και στην πίστη, δεν βάλαμε καραντίνα, πριν την γιορτή του Αγίου Δημητρίου», είπε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο Αδωνις.


Ανακοίνωση του Άδωνι Γεωργιάδη σχετικά με τα όσα είπε για την Θεσσαλονίκη. Μιλά για διαστρέβλωση όσων είπε με στόχο την κυβέρνηση.


Για διαστρέβλωση των λεγομένων του κάνει λόγο ο Άδωνις Γεωργιάδης σε σχέση με τα μέτρα στη Θεσσαλονίκη. Ειδικότερα απαντώντας σε σχόλιο του Αλέξη Τσίπρα, τόνισε ότι «ο κύριος Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ για άλλη μία φορά αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων. Την τόσο κρίσιμη ώρα για τον έλεγχο της πανδημίας και την κοινωνική ειρήνη και την προσπάθεια να αποφύγουμε το τρίτο κύμα, αντί να προσπαθούν να βοηθήσουν για να ελέγξουμε αυτή την συμφορά, επιχειρούν διαστρεβλώνοντας τα δικά μου λόγια να πλήξουν την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό» και συμπλήρωσε: «Ουδέποτε αναφέρθηκα, στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, σε εισήγηση της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων. Αναφέρθηκα σε κάποιους λοιμωξιολόγους, αυτούς που έβγαιναν στα τηλεοπτικά δίκτυα και εισηγούντο αυστηρότερα μέτρα.

Είναι αυτονόητο ότι εισήγηση της Επιτροπής για καραντίνα στη Θεσσαλονίκη πριν από την γιορτή του Αγίου Δημητρίου ουδέποτε έχει υπάρξει και αυτονοήτως εάν είχε υπάρξει, θα είχε γίνει αποδεκτή από την Κυβέρνηση» και κατέληξε λέγοντας: «Κατά συνέπεια, το μόνο που έχω να πω στον κύριο Τσίπρα είναι εάν μπορεί ας γίνει για μία φορά χρήσιμος στην πατρίδα του βάζοντας πλάτες στην Κυβέρνηση σε μία δύσκολη απόφαση για να γλιτώσουμε ανθρώπινες ζωές».

11 σχόλια:

  1. Τον κυρ Χαρίλαο τον ρωτήσατε;
    Οπότε κύριοι του makpress τζάμπα το κουράζετε.
    Άλλος κατέχει την μοναδική αλήθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να βγει ο Χαρίλαος στον ΣΚΑΙ. Μόνο έτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εξαιρετικό άρθρο, που μπήγει βαθιά το μαχαίρι στο κόκαλο. Έχει εκλείψει αυτή η δημοσιογραφία, η άποψη χωρίς υστεροβουλία. Το περίεργο είναι πώς σας αφήνουν ακόμη να γράφετε τέτοια και δεν μπλοκαρίστηκε το μπλογκ, για "παραβίαση των όρων της κοινότητας", όπως κάνει το facebook σε όσους αποκαλύπτουν συστημικά fake news. Εύγε στο συντάκτη για το θάρρος της γνώμης του. Σας παρακολουθώ ένα μήνα περίπου, δεν έχω ξανασχολιάσει, αλλά σας λέω απλά: συνεχίστε έτσι ! Μας κούρασε η μονοτονία των Μ.Μ.Ε. που τα παίρνουν και κάνουν αγιογραφίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός.
      Γι'αυτό δεν αποχωριζόμαστε το Μακ και τους διαχειριστές του.

      Διαγραφή
    2. Ε και με πιάσουν τα μεράκια και ψάξω να βρω εκείνο το ωραίο για την "παράξενη συμπεριφορά του ΜΑΚ" που είχες γράψει, τότε όταν δεν έγραφε αυτά που ήθελες για την χρυσαυγούλα...
      Βλέπεις; Εγώ δεν μιλάω για γλείψιμο, όπως έβαλες κάποιον ανώριμο ανώνυμο παρατρεχάμενο σου να γράψει...

      Διαγραφή
  4. Τα συγχαρητήρια μου στον συντάκτη του άρθρου. Σου αξίζουν για άλλη μια φορά. Η αλήθεια έχει ειδικό βάρος και τιμά όποιον την υπερασπιζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα φυσικά και δεν υπήρξε ιδιαίτερος συνωστισμός γιατί οι περισσότεροι πιστοί είναι συνετοί χριστιανοί που τηρούν τα μέτρα.
    Όσο και αν προσπαθούν κάποιοι πονηροί φανατικοί, να ανάγουν το πρόβλημα της πανδημίας ως πόλεμο κατά της εκκλησίας, για δικούς τους σκοπούς. θα τρώνε τα μούτρα τους.
    Δεν είναι όλοι οι πιστοί ''πατριωταράδες'' της οκάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και να υπήρχε συνωστισμός σε θρησκευτική λιτανεία, δεν θα μεταδιδόταν κανένα λοιμικό νόσημα, πολλώ δε μάλλον ο κολοκυθοϊός. Οι Χριστιανοί το ζούμε αυτό εδώ και 2.020 χρόνια - οι «χριστιανοί» της οκάς το αποδίδουν στα μέτρα (που παίρνουν από τώρα για το κασόνι τους).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ''πατριωταράδες'' της οκάς είπα πανίβλακα.
      Μην μπλέκεις τους πιστούς στην παράνοιά σου.
      Κανένας δεν σέ όρισε αντιπρόσωπο των ευσεβών χριστιανών.

      Διαγραφή