Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

Sms 13033: Έβαλαν πρόστιμο σε χήρα που ήθελε να πάει να κλάψει τον μακαρίτη σύζυγο της στο νεκροταφείο

Μαλιστα η τροχαία υποστήριξε ότι της έκαναν και χάρη και της εγραψαν μόνο 300 ευρώ πρόστιμο για τη λάθος χειρόγραφη βεβαίωση και όχι ....και για μη σωστή χρήση της μάσκας.

Τι έγινε; Σήμερα το πρωί στην Αθήνα η αστυνομία κατέβασε από το λεωφορείο μια κυρια που δεν φόραγε σωστά τη μάσκα για να της γράψουν πρόστιμο.

Όταν της ζήτησαν το sms που έστειλε εκείνη τους έδειξε μια χειρόγραφη βεβαίωση που έγραφε τα στοιχεία της τον κωδικό 6 και τη λέξη νεκροταφείο.

Της έκοψαν πρόστιμο για τη χειρόγραφη βεβαίωση καθώς στο νεκροταφείο επιτρέπεται να πας μόνο για κηδεία και όχι για άλλο λόγο.

Προφανώς η γυναίκα λόγω ηλικίας δεν είχε την δυνατότητα να γράψει σωστά την βεβαίωση αλλά έκανε και το λάθος να είναι ειλικρινής.

Οι αστυνομικές αρχές από ότι φαίνεται εξαντλούν όλη την αυστηρότητα σε ηλικιωμένους που δεν είναι εξοικειωμένοι με τη διαδικασία του sms ενώ οι άνθρωποι έχουν την πρόσθεση να πειθαρχήσουν σε αντίθεση με άλλες περιπτώσεις όπως πχ με τους αλλοδαπούς στο κέντρο της Αθήνας που η αστυνομία του Χρυσοχοΐδη δεν τολμά να τους πλησιάσει.


4 σχόλια:

  1. Μεσαιωνικές αντιλήψεις, μεσαιωνικές καταστάσεις.
    Αυτή είναι η πρόοδος του 21ου αιώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοπρόσκυλα υπάρχουν σε όλα τα επαγγέλματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα πληρώσουν για τα εγκλήματά τους με πρόσχημα τον κολοκυθοϊό απαξάπαντες οι σατανιασμένοι νεοταξίτες και τα τσιράκια τους. Όχι, στα δικαστήρια της παράγκας, στο Κριτήριο όπου δεν χωρεί καμμία πρόφαση. Να μετανοήσουν, προτού να είναι αργά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν φταίνε μόνο οι αστυνομικοί ( οκ ντιπ μαλάκας αυτός που έκοψε το πρόστιμο στην γυναίκα άλλα υπάρχουν και αυτοί) άλλα το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το έχουν τα καρναβάλια που σκεφτήκαν αυτήν την ανωμαλία με τα χαρτιά και τα sms.

    ΑπάντησηΔιαγραφή