Αρχικά επιχείρησαν να δικαιολογηθούν μέσω διαρροής στο ΑΠΕ-ΜΠΕ υποστηρίζοντας ότι.... η αδυναμία ανταπόκρισης οφείλεται σε γενικότερη αποτυχία του ευρωπαϊκού σέρβερ και δεν αποτελεί πρόβλημα μόνο στην Ελλάδα.

Λίγη ώρα αργότερα η υφυπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη, επανέλαβε τους ισχυρισμούς αυτούς μέσω της ΕΡΤ κάνοντας λόγο για «κεντρικό ζήτημα της εταιρείας και εκτός ελληνικών συνόρων».
Έδωσε, παράλληλα υποσχέσεις ότι η εταιρεία προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να λυθεί το πρόβλημα, ενώ επισήμανε ότι για σήμερα δεν θα προσμετρηθούν απουσίες από τα ηλεκτρονικά μαθήματα.
Υπολογίζεται ότι στην πλατφόρμα της τηλεκπαίδευσης αναμένεται να συμμετέχουν 600.000 παιδιά, μαθητές γυμνασίου και λυκείου.
Μαθητές δεν μπορουν να συνδεθούν στο σύστημα τηλεκπαιδευσης. Έχει πέσει σε όλη την χώρα. Επιτελικό φιασκο. pic.twitter.com/kFU1Chgn6I
— Παύλος Χρηστίδης (@christidisp) November 9, 2020
Μια ζωή οι άλλοι φταίνε ντε.
ΑπάντησηΔιαγραφήΦαντάσου να διαρρεύσει και κανένα ροζ βίντεο της Μενεγάκη, θα πέσουν τα σερβερς της google, fb, τράπεζες , τσουνάμι θα γινει
ΑπάντησηΔιαγραφήΕλλάς η ατυχία σου να σε κυβερνούν οι χειρότεροι, οι πιο άχρηστοι και οι πιο ανίκανοι,
ΑπάντησηΔιαγραφήμε τα μεγαλύτερο μέσον όμως.
Μα πάνω από όλα, δημοκράτες...δεν έχει σημασία που είναι κλέφτες και προδότες...
Και πάνω που πήγαινε να πάρει κεφάλι (στον ύπνο σου) το άγριο και ατίθασο αρσενικό που θα κυβερνούσε (σε δέκα τέρμινα), πήγαν και το έκλεισαν στην φυλακή τα τσιράκια του συστήματος με εντολή των επικυρίαρχων!
ΔιαγραφήΌσο πάνε μοιάζουν περισσότεροι στο πρότυπό τους, την βόρειο κορέα οι νουΔΟΥΛΑΡΕΣ.
ΑπάντησηΔιαγραφή