Σάββατο, 9 Ιουνίου 2018

Τζήμερος: "Αν ήμασταν σε κυβέρνηση, θα προχωρούσαμε σε άμεσες απελάσεις επικίνδυνων αλλοδαπών"

Στο μόνο που διαφωνούμε είναι στο "ενδέχεται". Τι θα πει "ενδέχεται να απελαθούν"; Η σωστή διατύπωση είναι "φεύγουν αύριο, πρωί πρωί με τη δροσούλα" με ισόβια απαγόρευση εισόδου στη χώρα. Αυτό θα κάναμε εμείς ως κυβέρνηση. ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ. Με δώρο ένα ....
one-way εισιτήριο για τη μουσουλμανική χώρα της επιλογής τους. Τα νησιά μας θα καθάριζαν σε 1 μήνα το πολύ. Αρκετά ανεχθήκαμε την οργανωμένη εισβολή του Ισλάμ, του καρκίνου της ανθρωπότητας.Είσαι δολοφόνος; Έμπορος ναρκωτικών; Βιαστής παιδιών; Κανένα πρόβλημα! Κάνεις μια προσευχούλα στον Αλλάχ και καθάρισες. Άλλωστε και ο προφήτης τη "γυναίκα" του την παντρεύτηκε 6 ετών και τη διακόρευσε στα 9. Είσαι καλός, τίμιος άνθρωπος αλλά δεν προσεύχεσαι στον Αλλάχ; Μαύρο αλλαχοφίδι που σ' έφαγε!

Πάμε τώρα να το δούμε αυτό από τη νομική πλευρά. Φτιάχνουν οι αλλαχουακμπάρηδες ένα κανάλι, web TV ας πούμε. Ή έναν ραδιοφωνικό σταθμό. Απαγορεύεται; Όχι. Και παίρνει το μικρόφωνο ένα εμπνευσμένο παλληκάρι σαν κι αυτό εδώ και κηρύττει τον λόγο του Αλλάχ. Απαγορεύεται; Ξανά όχι. Μπορεί να στοιχειοθετηθεί κατηγορία μ' αυτά που είπε; Ξανά-ματά όχι. Δεν είναι προτροπή για δολοφονία ή βιασμό, δεν εκθειάζει παράνομες πράξεις, δεν είναι κήρυγμα μίσους. Σου λέει απλώς τη διαβάθμιση των αμαρτιών στο ποινολόγιο του Ισλάμ. Βιασμοί παιδιών και δολοφονίες; Ούτε καν πταίσματα. Πέταγμα ομοφυλόφιλων από την ταράτσα, δεν το συζητάμε! Θεάρεστο έργο! Ασυγχώρητη αμαρτία είναι να μην προσεύχεσαι. Τέλος. Μπορώ λοιπόν να κάνω κάτι διά της νομικής οδού στον ιεροκήρυκα του βίντεο, βάσει αυτών που λέει; Τίποτε!

Τι μπορώ να κάνω; Να τον βουτήξω επί τόπου και για λόγους εθνικής ασφάλειας να του δώσω 24 ώρες προθεσμία να εγκαταλείψει τη χώρα, απαγορεύοντας ισοβίως την επιστροφή του. Ξαναλέω κάτι που δεν το ακούω από κανέναν υπό τον φόβο της δικτατορίας της πολιτικής ορθότητας: ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΝ ΚΡΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑ! Κι αν είναι ήδη Γάλλος ή Βέλγος ή Βρετανός υπήκοος; Του αφαιρείς την ιθαγένεια και καθίσταται άπατρις. Τόσο απλά. Τι χρειάζεται γι' αυτό; Να σοβαρευτούν οι Ευρωπαίοι και να αντιμετωπίσουν το Ισλάμ, ως αυτό που είναι: ο καρκίνος της ανθρωπότητας. Δεν θα αποφύγουμε τη σύγκρουση μαζί του, αλλά τουλάχιστον να μην γίνει σε ευρωπαϊκό έδαφος. Εγκλωβίστε τους στις χώρες τους να φάει ο ένας τον άλλον. Μετά, βλέπουμε. Προς το παρόν, αυτό που πρέπει να γίνει είναι να πάρουν τον μεσαίωνά τους παραμάσχαλα και να ξεκουμπιστούν να φύγουν. Κατ' αρχάς οι κεφαλές τους, σαν τον εν λόγω. Όσο αργούμε, τόσο το χειρότερο.