Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Δείτε τον Γιώργο Καμπουράκη με τη μητέρα του σε γάμο στα Χανιά

Έτοιμος να δηλώσει "παρών" στην...
προσεχή εκλογική αναμέτρηση, όποτε και αν αυτή πραγματοποιηθεί εμφανίζεται ο γνωστός Χανιώτης δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης.


Ο Δημήτρης Καμπουράκης που πυκνώνει το τελευταίο διάστημα τις εμφανίσεις του στα Χανιά, χθες Παρασκευή παραβρέθηκε στον γάμο της Χανιώτισσας δημοσιογράφου του zarpanews.gr, Άννας Παπακωνσταντίνου.

Όπως μπορούν να καταλάβουν οι μυημένοι και οι γνωρίζοντες τα διαδραματιζόμενα στην Νέα Δημοκρατία σε τοπικό επίπεδο, ο Δημήτρης Καμπουράκης φαίνεται να «κουμπώνει» τέλεια στην διάθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη, για ανανέωση του ψηφοδελτίου της Ν.Δ στα Χανιά, καθώς πρόκειται για πρόσωπο γνωστό, με ευρύ κύκλο στο νομό.

Επίσης, δεν περνάει απαρατήρητο στον αρχηγό του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στα Χανιά, η παλαιότερη κόντρα του Δημήτρη Καμπουράκη με τον επίσης Χανιώτη Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, όταν οι δύο είχαν ανταλλάξει βολές, προετοιμάζοντας το έδαφος για την εκλογική μονομαχία στα «μαρμαρένια αλώνια» των Χανίων.

Όπως φυσικά κάτι λέει στους γνωρίζοντες και η παρουσία του δημοσιογράφου στον καφέ στον δημοτικό κήπο των Χανίων, μετά το μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη πριν από λίγες εβδομάδες.

Ασφαλώς, οι διαψεύσεις του Δημήτρη Καμπουράκη σε ότι αφορά την υποψηφιότητα του για τις προσεχείς βουλευτικές εκλογές με την ΝΔ. στα Χανιά δεν περνούν απαρατήρητες.

Αλλά μάλλον πως εντάσσονται στο πλαίσιο του εσωκομματικού ανταγωνισμού, σε επίπεδο νομού, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Καθώς οι μνηστήρες είναι πολλοί και οι θέσεις ελάχιστες.

Ωστόσο στο χθεσινό γαμήλιο γλέντι, ο κ. Καμπουράκης συνοδευόμενος από την μητέρα του, διασκέδασε, μίλησε για πολλή ώρα με φίλους και γνωστούς, ενώ δεν έλειψαν οι τσικουδιές έστω και στο… όρθιο, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του zarpanews.gr.