Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

'Οταν είσαι ψωνάρα, θα σου βάζει τις φωνές κι ο Φουρθιώτης - ΔΕΙΤΕ ΤΟ !

 Διδακτικό το βίντεο που αλιεύσαμε. Τα καταλαβαίνετε μόνοι σας, αλλά επιτρέψτε μας μόνο μια επισήμανση: βλέπουμε τον Μένιο Φουρθιώτη να συντονίζει δημοσιογραφική εκπομπή με καλεσμένη την Αυλωνίτου και άλλους. Ο Μένιος λοιπόν ξεκινά με φόρα, να υπερασπιστεί την κυβέρνηση με .....

φθηνά κόλπα όπως "εσείς τι κάνατε 5 χρόνια στο Υπουργείο, ο Πολάκης...κλπ". Φαίνεται ότι λειτουργεί ως μπουλντόγκ που του λέει τ΄αφεντικό "όρμα Τζακ και τα κόκκαλα δικά σου". Επειδή το αφεντικό πήρε χρήμα απ΄την κυβέρνηση. Είναι ολοφάνερο. Οπότε, η επισήμανση είναι:

αφού ρε καλή μου ψωνάρα Αυλωνίτου, βλέπεις ότι ο οικοδεσπότης της εκπομπής δεν φέρεται ως δημοσιογράφος, συντονιστής μιας πολιτικής συζήτησης, αλλά ως αγράμματο κομματικό μπουλντόγκ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙΣ;;;;;; Βλέπεις ότι δεν ακούγεσαι, μιλάς από κινητό, μειονεκτείς, δεν μπορείς να κερδίσεις τις εντυπώσεις, για τεχνικούς λόγους! Σε έχουν σε ένα μικρό παράθυρο, με κάκιστο ήχο, σε κόβουν όποτε γουστάρουν, σε φιμώνουν και παραμένεις και μιλάς μόνη σου;;;;;

Είναι τόσο απλό: του λες ένα "άντε βρε καραγκιόζη" και κλείνεις τη σύνδεση. Μυαλό θέλει;

Στοιχειώδης αξιοπρέπεια είναι γαμώτο! Στοιχειώδης! Γιατί τέτοιος ψυχαναγκασμός με την τηλεόραση; Γιατί κάθεστε να σας ξεφτιλίζουν αρκεί να σας δείχνουν; Δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς τηλεόραση; Σας κολακεύει να σας καλεί σε εκπομπή ο Μένιος Φουρθιώτης; Ο Φουρθιώτης γαμώ το κέρατό μου; Ο Φουρθιώτης; 

Ικανοποιείται η ματαιοδοξία σας επειδή "βγήκατε" στον Φουρθιώτη; Ε, άι σιχτίρ σούργελα, καλά σας κάνει το σούργελο ο Φουρθιώτης, αφού είστε τόσο πεινασμένοι να βγαίνετε στα κανάλια ! Εσείς έχετε χειρότερη εξάρτηση από την TV, από ότι είχε ο Μαραντόνα απ΄την κοκαϊνη!

Μη βγαίνεις γαμώτο σε trash εκπομπές ! Μη βγαίνεις! Υπάρχει ζωή και χωρίς να σε δείχνουν τα κανάλια!


Β.Π.

10 σχόλια:

  1. Γιατί να θεωρείται ανωτέρου επιπέδου η κάθε τσυριζαία αυλωνίτου από τον φουρθιώτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Φαίνεται ότι λειτουργεί ως μπουλντόγκ που του λέει τ΄αφεντικό "όρμα Τζακ και τα κόκκαλα δικά σου". Επειδή το αφεντικό πήρε χρήμα απ΄την κυβέρνηση. Είναι ολοφάνερο." Αυτό με τα λεφτά που μοιραστήκαν στα μμε ειναι μια λιωμένη καραμέλα σύμφωνα με τον Χάρη και άρα δεν λέει και πολλά. Άλλα ειναι δυνατόν ένα ψώνιο σαν την Αυλωνιτου να φύγει από μια εκπομπή; αφού ξέρει καλά ότι μολις αλλάξει η κουτάλα χέρια ο υπαλληλάκος θα την βάζει σε μεγάλο παράθυρο και θα την έχει στα όπα όπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν σου κάνει όμως καμιά εντύπωση Πόλυ, ότι η υστερική λέει τα ίδια περίπου που λες και εσύ.
      Για το "υπαλληλάκος" ξέρεις καλά ότι συμφωνώ!

      Διαγραφή
    2. Δεν την άκουσα την βλαμμένη γιατί δεν θεωρώ ότι πρέπει να χάσω τον χρόνο μου με αυτήν. Θα την ακούσω και θα σου πω αν λέει τα ίδια η αν απλός εσύ το νομίζεις αυτό.

      Διαγραφή
    3. Το γεγονός ότι άπλα δεν ακούγεται και δεν βγαίνει και πολύ νόημα και εσένα σε κάνει να πιστεύεις οτι λέω τα ίδια με αυτήν ειναι κάτι που με ξεπερνά πλέον, ένα που άκουσα όμως και αν δεν κάνω λάθος του είπε για τα λεφτά που τους μοίρασε η κυβέρνηση μάλλον ειναι ψέματα ε; θεωρείς την λίστα που έδωσε η κυβέρνηση με το δημόσιο χρήμα που μοίρασε στα μμε ψέμα δηλαδή; για να δούμε τι λέει όμως αυτός που λες ότι ψήφισες. https://youtu.be/kJNRsvvCb_U, άντε διάβασε και αυτό να δεις τι πιστεύει αυτός που λες ότι ψήφισες για βλέπω υπάρχει μια τεράστια απόσταση στις απόψεις σας https://www.dimiourgiaxana.gr/3056-πάμε-για-δικτατορία-του-κορονοϊάτου,τι πιστεύεις ότι αν ψάξω δεν θα βρω και άλλους που θα λένε τα ίδια; μάλλον όλοι θα έγιναν ξαφνικά βλάκες/γραφικοί/ακροδεξιοί/λαϊκιστές και "γνώστες" και ότι άλλο θα εχεις γράψει σε τίποτα mail.

      Διαγραφή
    4. Πόλυ, πριν σταματήσω θα σου πω δυο πράγματα:
      1.Εγώ πάντως και νόημα έβγαλα και άκουσα τι έλεγε η κυρούλα.
      2.Το ότι τον ψήφησα δεν σημαίνει ότι συμφωνώ με όλα όσα λέει αφού τον θεωρώ Φύρερ. Όφειλες να το γνωρίζεις!
      3. Για την καραμέλα των χρημάτων στα ΜΜΕ, το μόνο που μπορώ να πω είναι δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς αφού κάποιοι για να καταλάβουν την σοβαρότητα της κατάστασης πρέπει να την δουν σε ζωγραφιές και σκετσάκια''.

      Διαγραφή
    5. Μάλλον με άλλον θα μιλούσες όταν βγήκε η νδ. 2 πράγματα λες θα πεις 3 γράφεις και σε δεν απαντάς στην ερώτηση που μου κάνω, υπάρχουν και άλλοι που λένε τα ίδια πράγματα ναι η όχι;σίγουρα η νδ δεν μπορεί να καταλάβει την σοβαρότητα της κατάστασης και θα ήταν καλό να τους την κάνεις σε σκετσάκια η ζωγραφιές, δηλαδή όταν χρειάζεται να βάλεις γιατρούς στα νοσοκομεία και εσύ κάνεις προσλήψεις σε νέο σώμα στην αστυνομία τότε σίγουρα δεν μπορούν να καταλάβουν την σοβαρότητα της κατάστασης. Βέβαια το ίδιο ισχύει και για τους οπαδούς της.

      Διαγραφή
  3. Υπάρχει ακόμα αυτή η λουλού; Δεν την είχε σουτάρει ο Ιβάν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή