Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

Ο Μητσοτάκης και τα ΜΜΕ του, στηρίζουν με χίλια τον Κασσελάκη

 Το σύστημα Μητσοτάκη, χειρίζεται πανέξυπνα -χάρις στον δαιμόνιο εβραίο σύμβουλο επικοινωνίας του Πρωθυπουργού Στάνλεϊ Γκρίνμπεργκ- τις μάζες. Έστησαν μια ....πολύ ωραία "μηχανή" για να ευνοήσουν τον Κασσελάκη, που δεν έχει καμιά διαφορά με τον Μητσοτάκη. Και οι δύο έχουν ακριβώς την ίδια πολιτική ατζέντα: υπηρετούν όλες τις νεοταξίτικες "αξίες", είνα υπέρ των αγορών, υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών, υπέρ της woke ατζέντας, των γάμων των ομόφυλων και της τεκνοθεσίας, υπέρ των μεταναστών, προσφύγων κ.λπ., υπέρ του φιλελευθερισμού στην οικονομία, υπέρ του ΝΑΤΟ, της Ε.Ε.,  υπέρ ...υπερ...υπερ. 

Κι έτσι, ο Γκρίνμπεργκ, βλέποντας ότι μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων γοητεύεται από "μικρά" αντι-νεοταξίτικα κόμματα (στα λόγια έτσι; τα ΄χουμε πει), τύπου ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ, ΝΙΚΗ, ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΜΕΡΑ25, ΚΥΝΗΓΟΙ, ΜΛΚΚΕ κλπ , έστησε το κόλπο του "πόθεν έσχες", πιθανότατα σε συμφωνία με το επιτελείο Κασσελάκη.

Η ίδια η υπόθεση είναι παντελώς αδιάφορη για τον κόσμο! Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ψηφοφόρος, που να ήθελε να ψηφίσει Κασσελάκη και να μην το κάνει, επειδή δήθεν "δεν καταθέτει πειστικό πόθεν έσχες". Το θέμα είναι γελοιωδώς αδιάφορο! Τρίχες κατσαρές είναι το θέμα με το πόθεν έσχες και δίνει την ευκαιρία στον Κασσελάκη, να πλασσάρεται ως "ένας αγνός πεντακάθαρος νέος άνθρωπος, που τον χτυπάει με λύσσα το σύστημα" (το οποίο σύστημα τον έχει όλη μέρα στην tv!). 

Φυσικά και ήξερε ότι θα εξελιχθεί έτσι το θέμα ο Γκρίνμπεργκ κι αυτό ακριβώς ήθελε!

Το σύστημα Μητσοτάκη λοιπόν, έδωσε εντολή στα "φιλικά μέσα" (δηλαδή όλα), να το "σηκώσουν" όσο πιο πολύ γίνεται, για να δημιουργηθεί τεχνητή πόλωση μεταξύ των δύο αμερικανόδουλων κομμάτων, ώστε να μη φύγουν ψηφαλάκια δεξιά και αριστερά

Το μυστικό βρίσκεται στην δημοσιότητα. Χάρις στο ασήμαντο ζήτημα, του "πού τα βρήκε ο Κασσελάκης", τα καθοδηγούμενα κανάλια , βρήκαν την αφορμή , το άλλοθι, να παίζουν στις εκπομπές  υψηλής τηλεθέασης και επί ώρες το "σήριαλ πόθεν έσχες",  μιλώντας μόνο για Μητσοτάκη - Κασσελάκη και αφήνοντας στην αφάνεια  ΟΛΑ τα άλλα κόμματα / ιδεολογικά ρεύματα.

Έτσι παίζεται η μπάλα παιδιά...


Φ.Μ.

Υ.Γ. Το τι πρέπει να κάνει ο κόσμος, το χω γράψει 15 χρόνια πριν και το γράφει πάντα. Είναι μια πολύ απλή φράση 5 λέξεων : κράτα το μυαλό σου καθαρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου