Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024

Γάμος ομόφυλων: Το αποκριάτικο πάρτι των ΗΠΑνθρώπων της Δημοκρατίας (gay bar - Greek government version)

Ο νόμος για το γάμο ομόφυλων ή ομοφύλων ή ομοφυλόφιλων ζευγαριών ψηφίστηκε, στις.. 15 Φεβρουαρίου 2024, με πλειοψηφία 176 «Ναι», 76 «Όχι», 46 αποχές και δύο «παρών».


Κατά την άποψή του Τσαρλς Μπουκόφσκι: "Η διαφορά μεταξύ δημοκρατίας και δικτατορίας είναι ότι στη δημοκρατία ψηφίζεις πρώτα και παίρνεις διαταγές μετά. Στη δικτατορία, δεν χρειάζεται να χάσεις τον καιρό σου ψηφίζοντας."


Βεβαίως, το απόφθεγμα του Μπουκόφκσι αφορά τις κατ' επίφασιν δημοκρατίες, δηλ. τις μασκαρεμένες ολιγαρχίες. Σε αυτού του τύπου τις δήθεν δημοκρατίες, ακόμα και για τα σπουδαιότερα κοινωνικά ζητήματα, οι αποφάσεις παίρνονται είτε από μειοψηφίες που με τεχνητό τρόπο μετατρέπονται σε μονοκομματικές πλειοψηφίες, είτε μέσω μαύρης προπαγάνδας με χρήση των συστημικών ΜΜ'Ε' που υπονομεύουν συστηματικά την κοινωνία προβάλλοντας και επιβάλλοντας πλαστά πρότυπα ζωής.


Τα πρότυπα ζωής (life style) μετατρέπουν μαζικά τα άτομα που έχουν εκτεθεί στο μοντέλο προπαγάνδας των "δημοκρατιών" τύπου Η.Π.Α. σε υποχείρια της οικονομικής και πολιτικής εξουσίας. Η νέα "ηθική" που προωθείται αποσκοπεί στην καθιέρωση νέων καταναλωτικών αναγκών που θα εξυπηρετηθούν από νέες αγορές. Η αύξηση των κερδών των βιομηχανιών που σχετίζονται με τα φάρμακα, τη βιοτεχνολογία, την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή και την πλαστική χειρουργική δεν μπορεί να επιτευχθεί αν οι μάζες δεν συναινέσουν στην αλλαγή του μοντέλου της λεγόμενης "πατριαρχικής οικογένειας". Άρα για να κατασκευαστεί η συναίνεση αυτό που χρειάζεται δεν είναι τίποτα άλλο από τη κατασκευή ενός νέου εχθρού που θα αποπροσανατολίσει και θα διχάσει την κοινωνία. Όπως στο πρόσφατο παρελθόν εφευρέθηκε η κομμουνιστική απειλή, έτσι σήμερα μέσω των ΜΜ'Ε' καθιερώνεται στις συνειδήσεις των ατόμων που απαρτίζουν τις μάζες ως απειλή η πατριαρχία και ό,τι σχετίζεται με αυτή.


Καλή σαρακοστή



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου