Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024

Μακελειό στη Μόσχα: 15χρονος ήρωας έσωσε πάνω από 100 ανθρώπους την ώρα της επίθεσης

Φυσικά οι Μουσουλμάνοι δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τη Ρωσία, ούτε οι Ρώσοι με τους... Μουσουλμάνους και φυσικά δεν μεθόδευσε κάποια "μουσουλμανική οργάνωση" την τρομοκρατική επίθεση.

Ο 15χρονος Ισλάμ Χαλίλοφ θεωρείται ήρωας για τους Ρώσους, καθώς κατάφερε με γενναιότητα να φυγαδεύσει σε ασφαλές μέρος πάνω από 100 ανθρώπους, τις δραματικές στιγμές του μακελειού σε συναυλιακό χώρο της Μόσχας την περασμένη Παρασκευή (22.03.2024).

Ο Ισλάμ Χαλίλοφ εργαζόταν την ημέρα του μακελειού στην γκαρνταρόμπα του Crocus City Hall που βρίσκεται κοντά στη Μόσχα, όταν τρομοκράτες εισέβαλαν στον χώρο και άνοιξαν πυρ σκοτώνοντας τουλάχιστον 137 ανθρώπους.

Σε ένα συγκλονιστικό βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα ρωσικά ΜΜΕ, φαίνεται το ανήλικο αγόρι να οδηγεί πανικόβλητους ανθρώπους μακριά από την τρομοκρατική επίθεση, σε ασφαλές μέρος.

“Από εκεί, από εκεί, από εκεί!” ακούγεται να φωνάζει ο 15χρονος, καθώς οδηγεί πλήθος ανθρώπων σε έναν διάδρομο προς μια έξοδο κινδύνου. “Πηγαίνετε όλοι από εκεί! Όλοι εκεί! Στην Expo, στην Expo!”

Ο ανήλικος, σε δηλώσεις του στο πρακτορείο Ruptly, είπε ότι εκείνη την ώρα εργαζόταν όταν είδε πλήθος ανθρώπων να τρέχουν προς τις σκάλες και τις κυλιόμενες σκάλες, προειδοποιώντας τον για το τι συνέβαινε μέσα στην αίθουσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου