Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

Μεγαλύτερο πρόβλημα της ΝΔ η Μαρία Καρυστιανού

 Τι δείχνουν οι μετρήσεις του Μαξίμου
Στην Βόρεια Ελλάδα αυτό που απομακρύνει ψηφοφόρους απ΄τη ΝΔ είναι ο νόμος για τα ομόφυλα ζευγάρια, στην Αθήνα είναι... τα Τέμπη. Αυτές είναι οι δύο μετρήσεις που βλέπουν στο Μέγαρο Μαξίμου ενόψει των ευρωεκλογών.

Στην Βόρεια Ελλάδα τα ομόφυλα ζευγάρια, στην Αθήνα τα Τέμπη. Αυτές είναι οι δύο μετρήσεις που βλέπουν στο Μέγαρο Μαξίμου ενόψει των ευρωεκλογών.

Από τη μία η εκτόξευση της Ελληνικής Λύσης αλλά και η άνοδος της Νίκης προέρχεται από την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ισότητα στον πολιτικό γάμο και την τεκνοθεσία. Στις μέχρι τώρα κυλιόμενες μετρήσεις οι απώλειες είναι πολύ πιο μεγάλες από τα κέρδη με το Μαξίμου να μελετά αλλαγή ατζέντας στο συγκεκριμένο ακροατήριο με κυρίαρχη λύση τα εθνικά θέματα.

Από την άλλη μετά την Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής οι ψηφοφόροι της ΝΔ εμφανίζονται πολύ προβληματισμένοι για τους κυβερνητικούς χειρισμούς για τα Τέμπη. Στο Μαξίμου δεν βλέπουν ότι χάθηκαν αυτοί οι ψηφοφόροι, ούτε ότι φαίνεται να έχουν αποφασίσει ότι θα στείλουν μήνυμα στην κυβέρνηση με την ψήφο τους. Αυτή τη στιγμή κινούνται στη ζώνη της αμφισβήτησης και στην αδιευκρίνιστη ψήφο.

Το πρόβλημα στην κυβέρνηση μοιάζει να είναι η αδυναμία χειρισμών. Το να γίνει “μαύρο πρόβατο” ο Κώστας Αρβανίτης δεν φαίνεται ότι συγκινεί κανέναν την ώρα που η Μαρία Καρυστιανού σε κάθε τοποθέτησή της συγκινεί όλο και περισσότερο κόσμο. Πού και να ήταν πρώτο θέμα σε ειδήσεις και εκπομπές…

Πηγή: theopinion.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου