Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Συμφώνησαν Σαββίδης και πατέρας Κωνσταντέλια για τη μεταγραφή - "Κλειδώνει" η τιμή πώλησης στα 30 εκατ.!

 Η συζήτηση με τον Ιβάν και η απόφαση της οικογένειας του Έλληνα άσου, ο οποίος.... μετά από μία τρομερή σεζόν ως βασικός στα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου, περιμένει πως θα έχει κάποιες μεγάλες προτάσεις από ευρωπαϊκές ομάδες. Τι θα γίνει λοιπόν το καλοκαίρι;

Εκπληκτικό step up πραγματοποιεί την φετινή χρονιά με την φανέλα του ΠΑΟΚ ο Γιάννης Κωνσταντέλιας. Ο 21χρονος άσος αποτελεί σημείο αναφοράς στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, η οποία διεκδικεί με αξιώσεις το πρωτάθλημα, ενώ στην Ευρώπη σημείωσε τεράστια επιτυχία περνώντας στους "8" του Conference League, με βλέψεις και για παραπάνω!

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός είναι καταλυτικός στο φετινό παιχνίδι του Δικεφάλου του Βορρά, κάτι που μαρτυρούν και οι αριθμοί του, αφού σε 45 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις μετράει 12 γκολ και 6 ασίστ, με ορισμένες "μαγικές" ενέργειες στο ενεργητικό του, που έχουν σηκώσει την Τούμπα στο πόδι.

Η εκτόξευση του Κωνσταντέλια μεταφράζεται και σε άνοδο στην χρηματιστηριακή του αξία, αφού αυτή τη στιγμή το transfermarkt τον "δίνει" στα 12 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο αυτός ο αριθμός θα αυξηθεί σίγουρα, αν ο ποδοσφαιριστής συνεχίσει να έχει την ίδια αγωνιστική συμπεριφορά και την επόμενη χρονιά.

Βέβαια, η συζήτηση που υπάρχει πάντα στο τραπέζι είναι το τι θα γίνει το προσεχές καλοκαίρι, καθώς ήδη για τον παίκτη υπάρχει έντονο φιλολογικό ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού, εντούτοις υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που ενδέχεται να τον κρατήσουν -τουλάχιστον για μία ακόμη σεζόν- στην Τούμπα.

Ο βασικότερος είναι η ευχαρίστηση που βγάζει ο Κωνσταντέλιας στο παιχνίδι του με τον ΠΑΟΚ. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός χαίρεται το ποδόσφαιρο, είναι σημαντικός για τους "ασπρόμαυρους", ενώ όλοι στην ομάδα έχουν συμβιβαστεί με την προσωπικότητά του, τον αγαπάνε και του δίνουν χώρο να εξελιχθεί.

Από την άλλη, δεν έχει και τις καλύτερες αναμνήσεις από την πρώτη του εξόρμηση στο εξωτερικό για λογαριασμό της Έουπεν, κάτι που θα τον κάνει να σκεφτεί δύο και τρεις φορές παραπάνω προτού πάρει οποιαδήποτε απόφαση.

Τέλος, υπάρχει και το οικονομικό κομμάτι, αφού αν εξακολουθήσει να "γράφει" τέτοιες εμφανίσεις και την επόμενη σεζόν, μένοντας στον ΠΑΟΚ, τότε η αξία του θα πάρει την ανιούσα και ίσως ξεπεράσει τα 30 εκατομμύρια ευρώ. Γι' αυτό και ο Ιβάν Σαββίδης δεν "καίγεται" τόσο να τον παραχωρήσει φέτος...

sportdog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου