Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024

Σε ψαροταβέρνα ο Κασελλάκης, ήπιε στην υγεία των γελοίων υποκριτών οπαδών του

Μπορεί να παρέλασε αόρκιστος, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για το πολιτικό μάρκετινγκ.

Μπορεί οι γελοίοι υποκριτές "προοδευτικοί αριστεροί", να μας τα ΄χαν κάνει τσουρέκια επί 50 χρόνια, για ...τις παρελάσεις που "είναι χουντικό κατάλοιπο", αλλά τώρα καμαρώνουν τον αρχηγό τους, που ζήτησε να παρελάσει ο ίδιος, όχι απλώς δεν κατήγγειλε την παρέλαση! 

Μιλάμε για τα ίδια ζώα, που μας έπρηζαν με το πόσο κακές είναι οι παρελάσεις και τώρα έτρεχαν να βγάλουν φωτογραφία με τον Κασσελάκη.

Καταλαβαίνετε λοιπόν πόσο δίκιο έχει ο Χάρης, για τα κομματόσκυλα, αυτά τα απεχθή όντα, που στοιχίζονται πίσω από ένα κόμμα και μετά κάνουν τη μια κωλοτούμπα μετά την άλλη, για να παραμείνουν στην κουτάλα. Αυτά τα σιχάματα της φύσης, δεξιά, κεντρώα, αριστερά (ε, η αλήθεια είναι λίγο παραπάνω τα αριστερά, που είναι πιο υποκριτές), φταίνε για τα διαχρονικά χάλια της Ελλάδας.



Μετά την παρέλαση για την 25η Μαρτίου, ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος αυτές τις ημέρες υπηρετεί την πατρίδα, πήγε σε ψαροταβέρνα στη Βοιωτία.

Υπενθυμίζουμε ότι η θητεία 20 ημερών του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ολοκληρώνεται σε πέντε μέρες και την Παρασκευή 29 Μαρτίου αναμένεται να ορκιστεί, που είναι και η μέρα των γενεθλίων του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου