Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

Σήμερα γιόρτασαν τα Θεοφάνεια οι Παλαιοημερολογίτες - Βούτηξε στους -20 ο Πούτιν (ΒΙΝΤΕΟ)

 Οι Έλληνες Γ.Ο.Χ. ("Παλαιοημερολογίτες"), αλλά και οι Ρώσοι (που ακολουθούν το Παλαιό Ιουλιανό ημερολόγιο), γιόρτασαν σήμερα, σε συνθήκες πολικού ψύχους, τα Θεοφάνεια.

Ο Πρόεδρος Πούτιν μάλιστα....

βούτηξε σε παγωμένα νερά, σε θερμοκρασία -20 βαθμών Κελσίου!

Το περιστατικό έλαβε χώρα έξω από τη Μόσχα, την ώρα που η θερμοκρασία είχε πέσει στους -20 βαθμούς Κελσίου. Σύμφωνα με το τελετουργικό, ο Πούτιν βούτηξε τρεις φορές στο όνομα του Πατρός, του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Το νερό είχε ευλογηθεί από έναν κληρικό και εκτιμάται ότι έχει δυνάμεις προστασίας και θεραπείας. Πάντως, δεν ήταν μόνο ο Βλαντίμιρ Πούτιν που έπεσε στα παγωμένα νερά. Πιστοί κάθε ηλικίας βούτηξαν για να γιορτάσουν την ημέρα....


37 σχόλια:

  1. ΟΧΙ! ΔΕΝ τελειώσατε με τους «ραγιάδες»!
    Είστε γελασμένοι αν νομίζετε ότι ξεμπερδέψατε με την Ελληνική και Ορθόδοξη ψυχή μας!


    Η παρακάτω φωτογραφία με το χιονισμένο τοπίο (που μας απέστειλε μέλος του Ιερού Λόχου)
    δεν είναι τραβηγμένη σε κάποια ομόδοξη ορθόδοξη χώρα.
    Είναι τραβηγμένη σήμερα, 19/1/2021, που η Ορθοδοξία εορτάζει τα Άγια Θεοφάνεια με το πάτριο ημερολόγιο.
    Ε λοιπόν σε πείσμα των «δαιμόνων» εμείς ΕΟΡΤΑΣΑΜΕ τα Άγια Θεοφάνεια σήμερα.
    Και περπατώντας για αρκετή ώρα πάνω στα χιόνια και στους πάγους, ρίχθηκε ο Σταυρός για να αγιάσει τα ύδατα!
    Όσες απαγορεύσεις κι αν μας επιβάλλετε, η ορθόδοξη πίστη ΖΕΙ!

    https://1.bp.blogspot.com/-sb4fys_tkCw/YAb3H_3ZOiI/AAAAAAAAI4I/b6gPeb8yV-I4s50QkOnKv01WW5nz1sD7wCLcBGAsYHQ/w444-h390/2.jpg

    http://ierosloxos2012.blogspot.com/2021/01/blog-post_19.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλοι του Ι.Λ 2012 ,κάπου έχετε μπερδευτεί και χάσατε τον προσανατολισμό σας .
      Ισως για αυτό το λόγο έχετε περιθωριοποιηθεί στη πράξη .
      Γιατί οι αγαθές προθέσεις πρέπει να συνοδεύονται και την προσέγγιση του απλού ανθρώπου ,του γείτονα ,του φίλου ,του ομόδοξου ή ακόμη και του ετερόδοξου .
      Ο Χριστός διδαξε με την επίγεια παρουσία Του την αγάπη και άνοιξε την αγκαλιά Του σε όλους τους ανθρώπους .
      Ακολουθήστε τις διδαχές Του και τιμήστε Τον .
      Δυστυχώς το να θεωρείτε "δαίμονες" όλους εμάς που δεν γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα και τα Θεοφάνεια σύμφωνα με τις δικές σας αντιλήψεις ,πέρα απο βαθύτατα αντιχριστιανικό ,είναι και αντιπατριωτικό .

      Peet14

      Διαγραφή
    2. Εσένα σε ποιο σημείο σε αποκάλεσε δαίμονα;
      Σε ποιο σημείο λένε ότι όσοι δεν γιορτάζουν τα Θεοφάνεια με τις δικές τους αντιλήψεις τους θεωρούν δαίμονες;

      Διαγραφή
    3. Δαίμονες όλοι όσοι δεν ασπάζονται τις δικές σας πεποιθήσεις; Αντίχριστοι και προδότες όλοι οι άλλοι και εσείς οι μόνοι Χριστιανοί και πατριώτες; Λίγη ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση δεν σας έβλαπτε κύριοι,ξεχάσατε, ήταν και μέρος της εκπαίδευσης σας...

      Διαγραφή
    4. Ποτέ μου δεν κατάλαβα τι σχέση έχει το ημερολόγιο του Ιούλιου Καίσαρα με την ορθόδοξη διδασκαλία και με το ελληνικό έθνος. Γενικά δεν καταλαβαίνω πως μια ανθρώπινη σύμβαση όπως ένα ημερολόγιο μπλέκεται σε θέματα πίστης, και λανθασμένο κιόλας ημερολόγιο γιατί με τα "όργανα" που είχαν δεν μπορούσαν να υπολογίσουν καλύτερα.

      Διαγραφή
    5. Περιθωριακοί και ξένοι προς τον Χριστό είστε εσείς. Αιρετικοί είστε, εκτός Εκκλησίας, και το τραγικότερο είναι πως δεν το συνειδητοποιείτε. Καλή φώτιση!

      Διαγραφή
    6. Σίγουρα ΔΕΝ μπήκατε στον κόπο να διαβάσετε την ανάρτησή μας.

      Φυσικά και ΔΕΝ αποκαλέσαμε «δαίμονες» όσους δεν μπόρεσαν να βρουν έναν ιερέα να συμμετέχουν στις ακολουθίες Χριστουγέννων, Θεοφανείων κλπ

      αλλά όσους με τις υπερβολικές και άνευ ουσίας απαγορεύσεις και διαταγές τους, έκλεισαν τις εκκλησιές μας, εξευτελίζουν τα πιο ιερά μυστήρια της εκκλησίας μας και αναζητούν απεγνωσμένα κάθε Κυριακή ποιος ιερέας λειτουργεί κρυφά, για να πάνε να κόψουν πρόστιμα ή να τον διασύρουν στα ΜΜΕ.

      Το σχόλιο είναι απόσπασμα από την ανάρτησή μας.
      Διαβάστε την και θα δείτε ότι βγάλατε λάθος συμπέρασμα.

      Ευχαριστούμε παρόλα αυτά για την επισήμανση, με την ευκαιρία αυτή διευκρινίσαμε σε τι ακριβώς αναφερόταν το σχόλιο μας, εδώ στο makpress.

      Διαγραφή
    7. τελικά, ο Ιερός Λόχος είναι οργάνωση Παλιοημερολογιτών; Ταυτίζεστε με τους ΓΟΧ; Ολα τα μέλη σας είναι ΓΟΧ; Ηρεμα ρωτάω

      Διαγραφή
    8. Φίλοι του 2012 γραφετε

      "'Είναι τραβηγμένη σήμερα, 19/1/2021, που η Ορθοδοξία εορτάζει τα Άγια Θεοφάνεια με το πάτριο ημερολόγιο.
      Ε λοιπόν σε πείσμα των «δαιμόνων» εμείς ΕΟΡΤΑΣΑΜΕ τα Άγια Θεοφάνεια σήμερα.
      Και περπατώντας για αρκετή ώρα πάνω στα χιόνια και στους πάγους, ρίχθηκε ο Σταυρός για να αγιάσει τα ύδατα!"

      Εσείς τα γράψατε ,όχι εγώ .Εσείς λέτε ότι η Ορθοδοξία γιορτάζει τα θεοφάνεια σήμερα σε αντιδιαστολή με μας που δεν είμαστε Ορθόδοξοι -κατ εσάς- που τα γιορτάσαμε στις 6/1 .
      Αν νομίζετε ότι δική σας πίστη στον Κύριο είναι μεγαλύτερη απο την δικιά μας ,μάλλον είστε λάθος .
      Τον Χριστό τον έχουμε μέσα μας και το Αγιο Πνευμα μας δίνει το Φώς όπου και αν είμαστε ,είτε στην Εκκλησιά ,είτε στο βουνό ,είτε στη θάλασσα .Αλίμονο αν η Τριαδική Θεότης περιορίζεται από τις ανθρώπινες ματαιοδοξίες και τους ανθρώπινους κανόνες .

      Peet14

      Υγ o Λόγος του Κυρίου είναι η αγάπη ,φροντίστε να τον υλοποιήσετε και βγάλτε το μίσος απο την ζωή σας .

      Διαγραφή
    9. Όλοι τους είναι Ορθόδοξοι Χριστιανοί. Αυτό είναι η ουσία.

      Διαγραφή
    10. Προφανώς ο κύριος Peet14 επιμένει να διαστρεβλώνει εσκεμμένα τι γράψαμε.
      Που γράψαμε ότι όσοι εόρτασαν τα Θεοφάνεια στις 6/1 ΔΕΝ είναι ορθόδοξοι;
      ΠΟΥΘΕΝΑ.
      Είναι αυθαίρετος συνειρμός που έκανε μόνος του για να δημιουργήσει εντυπώσεις και να μας συκοφαντήσει.

      Το ότι η Ορθοδοξία με το πάτριο ημερολόγιο εορτάζει τα Θεοφάνεια στις 19/1, είναι κοινή γνώση. Δεν νομίζουμε να χρειάζεται να παραθέσουμε παραπομπές, πολύ περισσότερο σε μια ανάρτηση που δείχνει στις 19/1 τον Πούτιν να βουτάει για ευλογία μέσα στα ύδατα. Όσοι ορθόδοξοι ακολουθούν το πάτριο εορτάζουν τα Θεοφάνεια στις 19/1 (ν.η.) όσοι ακολουθούν το νέο στις 6/1.

      Είναι επίσης γνωστό ότι ολόκληρο το Άγιο Όρος, το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, Ρωσίας και οι περισσότεροι ορθόδοξοι πιστοί στον κόσμο τηρούν το πάτριο ημερολόγιο.
      Είναι στοιχειώδης εκκλησιαστική γνώση, δεν γράψαμε κάτι πρωτοφανές.

      Είμαστε ελληνορθόδοξος σύλλογος που αγωνίζεται για την πατρίδα και την ορθοδοξία. Οποιοσδήποτε πρεσβεύει αυτά τα ιδανικά και αποτάσσεται την μασονία και τα παρακλάδια της μπορεί να εγγραφεί μέλος μας.

      Ουδέποτε ρωτήσαμε κάποιο υποψήφιο μέλος μας να μας πει που ανήκει, ποιο ημερολόγιο ακολουθεί και αν ανήκει στην Εκκλησία της Ελλάδος ή σε ποια Σύνοδο των ΓΟΧ.

      Έχουμε μέλη που ανήκουν στο νέο ημερολόγιο, μέλη που ανήκουν στο πάτριο (συνόδους ΓΟΧ), μέλη που είναι αποτειχισμένοι από τον επίσκοπό τους λόγω κοινωνίας του με την αίρεση χωρίς να ενταχθούν σε άλλη Σύνοδο κλπ.
      Τα μέλη μας δεν είναι "κομμουνιστές" για να τους καθοδηγήσουμε εμείς τι θα κάνουν. Δεν αφορά τον σύλλογό μας ποιόν πνευματικό έχει κάποιο μέλος μας.

      Απλά κάποιο μέλος μας που εόρτασε τα Θεοφάνεια με το πάτριο έστειλε αυτή τη φωτογραφία και αποτέλεσε αφορμή να στείλουμε το μήνυμά μας: Ότι παρά τις απαγορεύσεις λειτουργούν έστω και κρυφά οι εκκλησιές μας.

      Και για να δείτε πόσο επιπόλαια βγάζουν κάποιοι συμπεράσματα, ο συγκεκριμένος ιερέας στη φωτογραφία ακολουθεί μεν το πάτριο αλλά απ όσο ξέρουμε δεν ανήκει σε κάποια σύνοδο των ΓΟΧ.

      Έχουμε επανειλημμένα προβάλει επισκόπους, μοναχούς και ιερείς του ν.η. που αγωνίστηκαν και έδωσαν «μάχες».
      Έχουν μιλήσει σε συγκεντρώσεις ή εκδηλώσεις μας ή σε διαδικτυακές εκπομπές μας ιερείς/μοναχοί και του πατρίου και του νέου, όπως φυσικά και δεν παραλείπουμε να αποκαλύπτουμε τις μάσκες κάποιων άλλων επισκόπων που συμπροσεύχονται με αιρετικούς και προδίδουν την ορθόδοξη πίστη μας.

      Δεν επιτρέπουμε σε κανένα να μας χαρακτηρίζει "αιρετικούς" ή "εκτός εκκλησίας".
      Δεν είμαστε θρησκευτική/παραθρησκευτική οργάνωση αλλά ελληνορθόδοξο σωματείο.

      Επαναλαμβάνουμε ότι όπως είμαστε ακομμάτιστο Σωματείο έτσι δεν μας αφορά που έχει ενταχθεί εκκλησιαστικά κάθε μέλος μας.
      Αρκεί να δηλώνει ευθαρσώς την ορθόδοξη ταυτότητά του και την προσήλωσή του στα ιδανικά της πατρίδας, της θρησκείας και της οικογένειας και να αγωνίζεται με θέρμη γι αυτά.

      Διαγραφή
    11. Βρε παιδιά τοποθετήθηκε ο Χαρίλαος, τα υπόλοιπα σχόλια δεν έχουν κάποιο νόημα

      Διαγραφή
    12. Το δεύτερο σχόλιο του Λόχου βάζει κάθε κατεργάρη στον πάγκο του.
      Η Ορθοδοξία μας συμβαδίζει με τη λογική και την αλήθεια. Αυτό το γεγονός προκαλεί σε κάποιους πόνο και δυσφορία. Περαστικά τους.

      Διαγραφή
    13. Φίλοι του Ι.Λ 2012 ,προφανώς και δεν εχω πρόθεση να διαστρεβλώσω τα όσα αναφέρετε γιατί να είστε σίγουροι θα διάλεγα διαφορετικό δρόμο .
      Και μόνο ο χαρακτηρισμός ώς πατρίου ημερολογίου δείχνει και καταδεικνύει τον διαχωρισμό των Ορθοδόξων .Δηλαδή το ημερολόγιο-εορτολόγιο που χρησιμοποιεί η συντριπτική πλειονότης των Ελληνορθοδόξων είναι α-πατριο ; Οι γεννήτορες μας τι ήταν ;
      Το να αναφέρετε ώς παράδειγμα τον κομμουνιστη Πούτιν και την κομμουνιστική ΕΣΣΔ που εν μία νυκτι μεταμορφώθηκε ντεμέκ σε Ορθόδοξους είναι άτοπο .
      ΟΙ εκατοντάδες χιλιάδες που γέμιζαν -οικοιοθελώς -την Κοκκινη Πλατεία της Μόσχας με τις κόκκινες σημαίες και τα σφυροδρέπανα ,έχετε την εντύπωση ότι μεταλλάχτηκανκαι γίνανε Ορθόδοξοι ;
      Οι διώκτες του Χριστιανισμού ξαφνικά γίνανε πιστοί ;
      Ο αρχηγός της KGB έφθασε στο ανώτατο αυτό αξίωμα ενώ ήταν Ορθόδοξος ;
      Τα εκατομμύρια των κομμουνιστών της ΕΣΣΔ γίνανε ξαφνικά Ορθόδοξοι ?
      Και πέρα απ αυτά ,με όσα λέτε στηρίζετε τον Πατριάρχη Μόσχας -έστω και έμμεσα ,δηλ αυτόν που υποσκάπτει τον προκαθήμενο της καθ ημας Ορθόδοξης Ανατολικής Εκκλησίας με απώτερο σκοπό να γίνει το Πατριαρχείο Μόσχας το πρωτο τη τάξει
      Αυτό είναι πατριωτισμός ;

      Εχετε καταλάβει τον λόγο που αντι να μεγαλώνετε ώς κίνηση -σωματείο ,τουναντίον μικραίνετε ;

      Εγώ δεν είμαι εχθρός σας ,να είστε σίγουροι για αυτό .
      Η Ορθοδοξία έχει ανοικτές αγκάλες πρός όλους τους ανθρώπους .

      Peet14

      Διαγραφή
    14. Προφανώς εσύ δεν έχεις σχέση με την Ορθοδοξία.
      Αν είχες κάποια σχέση, θα γνώριζες ότι στο Άγιο Όρος πάνε με το παλαιό ημερολόγιο. Ο Άγιος Παϊσιος έλεγε ότι το παλαιό και καινούργιο ημερολόγιο δεν είναι θέμα Πίστεως.
      Εμείς οι Ορθόδοξοι ξέρουμε τις εντολές του Κυρίου και το ''αγάπα τον πλησίον σου'', δεν χρειαζόμαστε υποδείξεις για τα αυτονόητα.

      Διαγραφή
    15. Η ''πανέξυπνη'' απορία του σχολιαστή:
      ''Τα εκατομμύρια των κομμουνιστών της ΕΣΣΔ γίνανε ξαφνικά Ορθόδοξοι ?''.

      Και η ''εντελώς χαζή'' δική μου αντερώτηση:
      ''Τα εκατομμύρια των Ορθοδόξων της ΕΣΣΔ γίνανε ξαφνικά άθεοι κομμουνιστές?''.

      Διαγραφή
    16. Ο "κύριος" peet14

      ισχυρίζετε ότι στηρίζουμε τον Πατριάρχη Μόσχας!
      (όνειρο έβλεπε πριν τα γράψει αυτά; δεν υπάρχει άλλη εξήγηση, 8 χρόνια δράσης, εκατοντάδες ανακοινώσεις και ακτιβιστικές πρωτοβουλίες, που την είδε την στήριξη στον Πατριάρχη Μόσχας;!!!))

      ότι αναφέρουμε ως παράδειγμα τον κομμουνιστή Πούτιν ως ορθόδοξο
      (ενώ εμείς επικαλεστήκαμε μόνον την ημερομηνία που μπήκε να αγιαστεί στην ανάρτηση του makpress, χωρίς καμία άλλη αναφορά στο πρόσωπό του, απλά για να δείξουμε ότι υφίσταται το πάτριο ημερολόγιο στην ορθοδοξία)
      και ότι τάχα μικραίνουμε ως σωματείο(!!!).

      Και μόνον ο γελοίος δικός του χαρακτηρισμός "α-πάτριο" για το ν.η.
      και το σχόλιο του :"Οι γεννήτορες μας τι ήταν ;"
      αποκαλύπτει το επίπεδό του
      και δείχνει ότι πιθανότατα είναι ένας προκατειλημμένος συκοφάντης ανάξιος οποιασδήποτε απάντησης.

      Διαγραφή
    17. Ανώνυμος21 Ιανουαρίου 2021 - 3:22 μ.μ.
      Αφου εχω επισκεφθεί το Α Ορος προφανώς και το ξέρω Και στο Ρωσικο Μοναστήρι είχαν αναρτημένες τις φωτό των Τσάρων !!!!!!
      Μόνο της τσαρίνας Αικατερίνης δεν πήρε το μάτι μου .
      Αλλά το ότι τηρούν το Παλιό ημερολόγιο τι σημαίνει ;
      Μάλλον έχετε ξεχάσει το αγάπα τον πλησίον σου ,και κρατήσατε μόνο το αγάπα όποιον γουστάρεις .

      Διαγραφή
    18. Αυτή η απάντησή σου στα όσα έγραψα στο σχόλιό μου ταιριάζει στην παροιμία
      ''από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα''.

      Διαγραφή
    19. Ιερός Λόχος 201221 Ιανουαρίου 2021 - 11:08 μ.μ.

      Δυστυχώς διαπιστώνω ότι καταφεύγετε σε προσβλητικούς χαρακτηρισμούς βάζοντας το κύριε σε εισαγωγικά .
      Εσείς βάλατε τον κομμουνιστή Πούτιν ,που παριστάνει τον Ορθόδοξο ,ως δείγμα .
      Εσείς υποδεικνύεται-έμμεσα- σε όλους εμας τους Ελληνορθόδοξους που γιορτάσαμε τα Αγια Θεοφάνεια στις 6/1 ότι εκεί στην "Αγια" Ρωσία ο αρχηγός της βουτάει τα θεοφάνεια ,σε αντιδιαστολή με τους δικούς μας .
      Οπως σας είπα και σε προηγούμενο σχόλιο ,δεν είναι ο στραβός ο γιαλός ,αλλά εσείς αρμενίζετε στραβά γιατί αντι να πληθαίνετε ,μειώνεστε .
      Οπως διαπιστώνετε ότι πλέον στα καλέσματα σας ελάχιστοι ανταποκρίνονται και φθάσατε στο σημείο , να μην γεμίζετε ούτε πούλμαν .
      Οπως και έχει το πρόβλημα σας δεν είμαι εγώ ,μακάρι να ήμουν εγώ γιατί εγώ είμαι ελάχιστος .
      Οταν εγκαταλείψετε το οπαδικό τρόπο αντιμετώπισης ,τότε ίσως δείτε τις τάξεις σας να μεγαλώνουν

      Να έχετε καλό Σ/Κ
      Peet 14

      Διαγραφή
    20. "Οπαδικός τρόπος αντιμετώπισης των υπολοίπων Ελλήνων!!!"
      👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

      Όταν τονίζεται κατ'επανάληψη το "Ελληνορθόδοξοι Εθνικιστές" ...

      Διαγραφή
    21. Peet 14,
      Γράφεις πολλά, αλλά παντελώς ανούσια.

      Διαγραφή
    22. Peet 14 παρατηρώ ότι τα σχόλιά σου τα στηρίζει ένας εξέχων σχολιαστής.

      Διαγραφή
  2. Και δεν φοβήθηκαν τον... κολοκυθοϊό;

    Υ/Γ: Και κλάαααμα οι αντίχριστοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Δάσκαλε τα πλένουμε από ψηλά", γιατί δεν τους λες την άποψη σου για τον Στρατιωτικό Όρκο που κάποτε έδωσαν;

      Διαγραφή
    2. Πω ρε συ! Τι είπεεες;! Άλλο ένα φοβερό σΚόλιο!

      Διαγραφή
  3. Και να σκεφτείς ότι εμείς παραλίγο δεν θα εορτάζαμε τα Άγια Θεοφάνια με πρόφαση την διάδοση του ιού της covid-19.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πούτιν και Τραμπ ανήκουν στους ελάχιστους αρχηγούς κρατών που ομολογούν πίστη στην Χριστιανοσύνη.
    Χίλια εύγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλά, αυτός δεν είναι που είναι ετοιμοθάνατος, σύμφωνα με την έγκυρη Daily Mail κι αλλλα έγκυρα δυτικά μέσα; https://www.alphafreepress.gr/2020/11/06/kosmos/poutin-astheneia-ta-dimosieymata-pou-eksorgisan-kremlino/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απαντήσεις
    1. Όχι, ο Φούφουτος.

      Διαγραφή
    2. Γιατί έχω την εντύπωση ότι όλο το μπλογκ έχει στο μεζέ το Χαρίλαο ; Μήπως είναι καιρός να σταματήσει ; Έχει αρχίσει να κουράζει, αν δεν σας αρέσουν τα σχόλια του προσπεράστε τα, δεν χρειάζεται να διαβάζουμε κάθε 2ο σχόλιο για τον Χαρίλαο

      Διαγραφή
    3. Ας γράφει. Εμένα με διασκεδάζει. Τζάμπα διασκέδαση.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος21 Ιανουαρίου 2021 - 12:31 π.μ. Peet 14
      φιλε του κυρ χαριλαου με το κενο πριν το ερωτηματικο.
      Ψησε πρωτα τον φιλο σου να κοψει τον μεζε σε συγκεκριμενους σχολιαστες και αν δεν του αρεσουν τα σχολια τους να τα προσπερναει. Να δωσει το καλο παραδειγμα.

      Διαγραφή
  7. Εάν ο κύριος Χ. θέλει να γράφει και να διασκεδάζει τους αναγνώστες, εμείς αυτό δεν μπορούμε να το απαγορεύσουμε. Είναι δικαίωμα του να γράφει, δεν θα καταντήσουμε σαν τα μέσα δικτύωσης που επιβάλλουν λογοκρισία. Ακόμη και τον Τραμπ τον φίμωσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή