Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό ο διευθυντής του 1ου ΕΠΑ.Λ Χαλάστρας.

Μετά από πολυήμερη νοσηλεία σε μονάδα εντατικής θεραπείας για τον κορωνοϊό, έχασε τη μάχη για τη ζωή τo Σάββατο ο Διευθυντής του 1ου ΕΠΑ.Λ Χαλάστρας.

Ο Γιώργος Μπέγκας, νοσηλευόταν για ....αρκετό καιρό, χτυπημένος από τον ιό του COVID-19. Δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει νικητής σε αυτή την μάχη και έχασε την ζωή του. Ο μόλις 53 ετών καθηγητής του ΕΠΑΛ ήταν ιδιαίτερα αγαπητός μεταξύ των μαθητών, γονέων και συναδέλφων του. Με ιδιαίτερη θλίψη να εκφράσουμε τα θερμά μας συλληπτήρια στους οικείους του.

Δήλωση για τον Θάνατο του Διευθυντή του 1ου ΕΠΑΛ Χαλάστρας ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Αντώνης Αντωνιάδης.

«Με βαθύτατη οδύνη πληροφορηθήκαμε την αδόκητη απώλεια του αγαπητού μας συναδέλφου και φίλου Γιώργου Μπέγκα, Διευθυντή του ΕΠΑΛ Χαλάστρας...Ενός εξαίρετου συναδέλφου που με το ήθος του,την ευσυνειδησία και την συνέπειά του,τίμησε τον ευαίσθητο χώρο της Εκπαίδευσης...Ένας άνθρωπος ακέραιος,δημιουργικός με αγάπη για την εκπαίδευση και τον συνάδελφο...Υπηρέτησε και τίμησε το εκπαιδευτικό λειτούργημα υποδειγματικά... Αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στις σκέψεις και στις καρδιές μας... Καλό παράδεισο Γιώργο,θα μας λείψεις, ήσουν αγαπημένος φίλος και συνεργάτης μου...Το Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής εκφράζει την βαθιά θλίψη και τα θερμά συλλυπητήρια του,στην οικογένεια του αγαπητού μας Γιώργου και να έχουν την δύναμη,για να διατηρούν ζωντανή την μνήμη του...»
 

6 σχόλια:

  1. Αιωνία αυτού η μνήμη!


    Υ/Γ: Όση αξία είχαν οι ανακοινώσεις των σοβιετικών αρχών για το τσέρνομπυλ, άλλη τόση έχουν και αυτά τα ανακοινωθέντα για την διάγνωση και τα αίτια θανάτου συνανθρώπων μας στα χέρια των κολοκυθοϊόπληκτων «ειδικών». Για όποιον διαγνώστηκε ως πάσχων από κολοκυθοϊό ψευδώς ή εσφαλμένα, για όποιον εισήχθη στα κολοκυθονοσοκομεία και ειδικά στις μονάδες κολοκυθοϊού και για όποιον διασωληνώθηκε κακώς, το κρίμα στον λαιμό τους! Να το όψονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάνω κάτω όλοι είχαμε κάποιον-α φίλο, γνωστό, συγγενή κλπ που νόσησε από κορωνοιό. Εσύ δεν είχες κανέναν; Δεν μπορώ να καταλάβω , αντε στην αρχη της πανδημίας που δεν γνωρίζαμε λεπτομέρειες να λέμε ότι δεν υπάρχει κορωνοιός ....τώρα όμως , μετα απο τοσους μηνες για να συνεχιζεις να γραφεις ότι δεν υπάρχει , πρέπει να εισαι ακραία περιπτωση τρομπα. Δηλωνες και εκπαιδευτικός τρομαρα σου. Ευτυχως που δεν είσαι. Γελοιε.

      Διαγραφή
    2. Κανονικά δεν αξίζεις απάντηση, σκουπιδοκέφαλε! Αλλά κάνω μία εξαίρεση γιατί δεν ανέχομαι τις συκοφαντίες σου, τενεκέ ξεγάνωτε. Πότε έγραψα ότι δεν υπάρχει ο κολοκυθοϊός, ρε κάθαρμα; Ότι είναι ανάξιος λόγου και ότι δεν υπάρχει πανδημία γράφω από τον Μάρτιο. Και ότι ΟΛΑ τα μέτρα τάχα εναντίον του είναι εγκλήματα και υπηρετούν άλλους σκοπούς. Και ότι η αντιμετώπισή του από πλευράς «γιατρών» και «ειδικών» είναι αξιοκατάκριτη. Και ότι τα κολοκθοϊοτέστ είναι αναξιόπιστα όπως και τα στοιχεία των δήθεν κρουσμάτων και των δήθεν νεκρών από κολοκυθοϊό. Τόσο βώδι είσαι που δεν καταλαβαίνεις την διαφορά;

      Έννοια σου και όλοι έχουμε γνωστούς που τους ξαπέστειλαν κάτι ασυνείδητα ρεμάλια σαν κι εσένα. Και μιλάμε και με ανθρώπους που είχαν κηδείες και με εμπειρίες και με γραφεία τελετών και με τα νεκροτομεία του λάκη ευκοίλια.

      Μέσα στις γιορτές έμαθα ότι οδηγός ασθενοφόρου ασυμπτωμτατικός, που βγήκε απαναωτά εκτός υπηρεσίας επί 2 14/ήμερα διότι βρέθηκε «θετικός», όπως τό... ακτινίδιο, και δη σε μοριακό τστ, όχι στο ράπιντ (και τα δύο κομπογιαννίτικα είναι), έκανε τεστ ατνισωμάτων σε ιδιώτη και του βρήκαν 0 αντισώματα στον κολοκυθοϊό. Αλλοίμονο στους ανθρώπους που πέφτουν στα χέρια τέτοιων «γιατρών».

      Το ότι είμαι εκπαιδευτικός είναι αληθές, γελοίο υποκείμενο.

      Διαγραφή
    3. Τρόμπας!! χαχα καλό!!

      Διαγραφή
    4. Ο κορωνοιός δεν είναι ''κολοκυθοϊός'' , ανισόρροπε .. σκότωσε άμεσα ή έμμεσα 2 εκατομμύρια συνανθρώπους μας μέχρι στιγμής και η πανδημία είναι μια πραγματικότητα που διέλυσε την καθημερινότητά μας. Αναξιος λόγου είσαι εσύ και κάθε αρνητής της πραγματικότητας , βλαμμένε. Το ότι είσαι εκπαιδευτικος είναι κι αυτο στην ανώμαλη φαντασία σου .

      Διαγραφή
  2. Ησουν εκπαιδευτικός ,πλέον δεν είσαι .
    Και πως μπορεί να είσαι όταν έχεις τέτοιο προ-βλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή