Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

Απίστευτα fake news περί ακτινογραφίας σοκ ασθενή με κορωνοϊό !

Δεν έχουν όρια οι ψεκασμένοι οπαδοί του τρόμου! Γιατρός ανήρτησε σπαρακτικό άρθρο, το οποίο αναπαρήγαγαν αφειδώς τα συστημικά ΜΜΕ, με τρομολαγνικούς τίτλους, διανθισμένους με ΣΟΚ !

Κάποιος παρατηρητικός γιατρός όμως, είδε ότι ....στα "ψιλά γράμματα" η ακτινογραφία ήταν ....του 2015 και "ενημέρωσε" τον "συνάδελφο"!




Οπότε ο τρομολάγνος γιατρός (αλήθεια , ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΩΧΘΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ;),

κατέβασε την ανάρτησή του:


 και απολογήθηκε:


αλλά δεν τον αφήνουν σε χλωρό κλαρί, τον υποψήφιο πρόεδρο του συλλόγου φίλων της καραντίνας:



Οπότε, το ερώτημα που πρέπει να κάνει κάθε άνθρωπος, που δεν έχει λοβοτομηθεί από τη συνεχή διασπορά ψευδών ειδήσεων εκ μέρους των "καναλιών" και διατηρεί τη στοιχειώδη λογική, είναι:

Γιατί τόσα ψέματα;


και λίγο κερασάκι στην τούρτα, αφιερωμένο στους ψεκασμένους οπαδούς της θανατολαγνείας:


«Εκ μέρους του ΔΣ της ΕΕΕΘ, (Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας) θα ήθελα να ενημερώσω ότι στην Αττική είναι διαθέσιμα 337 κρεβάτια ΜΕΘ σε κρατικά και στρατιωτικά Νοσοκομεία.
Από αυτά 107 έχουν διατεθεί για τις ανάγκες των ασθενών με COVID-19, ενώ εντός των επομένων ημερών θα προστεθούν άλλα 42 σε Νοσοκομεία του ΕΣΥ.
Σήμερα, 23/09/20, το 30% των κλινών ΜΕΘ στην Αττική είναι ελεύθερες προς διάθεση, ειδικότερα δε από τις κλίνες ΜΕΘ-COVID είναι ελεύθερες το 40% των κλινών.
Για το Δ.Σ. της Ε.Ε.Ε.Θ.
Η Πρόεδρος
Αναστασία Κοτανίδου

3 σχόλια:

  1. Ναι αλλά ο εισαγγελέας έχει δουλειά τώρα, κυνηγάει με όλα τα μέσα αυτούς που διαφωνούν με τις μάσκες και έτσι δεν έχει ελεύθερο χρόνο να ψάξει όλους αυτούς τους επικίνδυνους ψεύτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήθελε κι αυτός τα δεκαπέντε λεπτά δημοσιότητας του (και το πέτυχε και με το παραπάνω).
    Ψεκασμένοι της κάθε πλευράς και ναρκισσιστές όπως αυτός στο ίδιο καζάνι είναι βουτηγμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί τόσα ψέμματα! Ο πατέρας του ψεύδους, ο διάβολος, είναι ο πατέρας τους. Όλοι οι σατανιασμένοι κολοκυθοϊόπληκτοι μισούν το φως και την αλήθεια, διότι είναι σκοτεινά και βορβορώδη τα έργα τους. Αλλά θα λειτουργήσουν οι πνευματικοί νόμοι. Και ο ΨΕΥΤΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ καρράς και όλοι τους συσσωρεύουν την οργή του Θεού στα ξερά κεφάλια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή