Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

"Δήμαρχε ακύρωσε ΤΩΡΑ τον ποδηλατόδρομο της Λεωφ. Καραμανλή"

Τι να ακυρώσει ο Ζέρβας; Ακυρώθηκε μόνος του. Όλα τα κολονάκια τσαλαπατήθηκαν επίτηδες και η λωρίδα των ποδηλάτων είναι γεμάτη με αυτοκίνητα, κυρίως μπροστά στις καφετέριες

Αυτοψία καθ' όλο το μήκος του ποδηλατοδρόμου της Λεωφόρου Κωνσταντίνου Καραμανλή ανακοίνωσε πως θα πραγματοποιήσει ο επικεφαλής δημοτικός σύμβουλος της παράταξης "Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη" Γιάννης Νασιούλας:

"Συνοδευόμενος από πολυμελές τεχνικό κλιμάκιο υπό τον Πολιτικό Μηχανικό Χρήστο Οικονομίδη και μέλη της παράταξής μου, θα πραγματοποιήσω αυτοψία στον νέο ποδηλατόδρομο της Λεωφόρου Κωνσταντίνου Καραμανλή", δήλωσε ο Ιωάννης Νασιούλας και συνεχίζει:

"Η χάραξη του νέου ποδηλατοδρόμου είναι άστοχη. Θα προκαλέσει άμεση οικονομική καταστροφή και θα συμβάλει στην αστική ερήμωση καθ' όλο το μήκος της μεγάλης λεωφόρου της πόλης μας.

Και καταλήγει: "Το μήνυμά μου προς τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα είναι: ακύρωσε τώρα τον ποδηλατόδρομο της Λεωφόρου Κωνσταντίνου Καραμανλή και μελέτησε εναλλακτική χάραξη".


5 σχόλια:

  1. Θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβει κανείς ότι κατά μήκος εμπορικού δρόμου, με σειρά τα καταστήματα κάθε είδους, δεν είναι δυνατόν να απαγορεύεται ακόμα και η στάση των αυτολινήτων; (Δεν θέλει καθόλου μυαλό, άρα ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προχθές οδήγησα κατά μήκος της διαδρομής από την Βούλγαρη μέχρι το παλιό 424 ΓΣΝ κατά τις 11.00. Εκτός από το γεγονός ότι συνάντησα μόνον ΜΙΑ ποδηλάτισσα να κάνει χρήση της λωρίδας, διαπίστωσα ότι υπήρχαν πολλά σταθμευμένα IX και όχι μόνον στο δεξί μέρος του οδοστρώματος. Σε κάποιο σημείο της Κατσιμίδη βρήκα ώ του θαύματος θέση για στάθμευση και πετάχτηκα στον Μίλτο για γλυκά. Το τι άκουσα και από το διπλανό κατάστημα δεν λέγεται... Τα ίδια βέβαια και πιο πριν σε κατάστημα ηλεκτρολογικού υλικού.
    Κύριε Ζέρβα, μάλλον θα φταρνίζεσαι πολύ συχνά και θα έχεις τρελαθεί από τον λόξυγγα.
    Μην ανησυχείς, δεν έχεις κάτι άσχημο. Απλά σε μελετάνε πολύ συχνά οι δημότες του Δήμου σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ποδηλατόδρομος στην Καραμανλή έχει στην πράξη ακυρωθεί .Ο δήμαρχος ας φροντίσει πρώτα να επιτηρεί την κατάσταση σε Μητροπόλεως ,όπου γίνεται χαμός ,ας ασχοληθεί με την βρωμιά σε δρόμους και πεζοδρόμια και το κυριότερο ας βάλει λουκέτο στα δημοτικά ΜΜΕ ,για να εξοικονομήσει χρήματα για ουσιαστικές ανάγκες του δήμου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή