Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

Η κυβέρνηση καταδικάζει την επίθεση antifa στον Μηταράκη, αλλά οι antifa γράφουν την κυβέρνηση στα φρύδια τους

Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Καταδικάζουμε την αποψινή επίθεση στο Γραφείο του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη. Τέτοιες επιθέσεις δεν πτοούν την Κυβέρνηση και προκαλούν τους πολίτες».

....................

Σχόλιο: Είναι η δέκατη τουλάχιστον φορά, το τελευταίο τρίμηνο, που παίρνουμε δελτίο τύπου από τον κ.Πέτσα με αυτό το περιεχόμενο. Τα "δεν πτοούν την κυβέρνηση", είναι ΜΑΛΑΚΙΕΣ κ.Πέτσα. Θα πιάσετε κανέναν επιτέλους; Γιατί από τότε που είπατε ότι "θα βάλετε τάξη", σας έχουν ταράξει στην καρπαζιά οι antifa, αλληλέγγυοι, αντεξουσιαστές, αναρχικοί, φίλοι των προσφύγων και άλλα φρούτα του διεθνιστικού χώρου. Οπότε, μην την πατήσετε σαν τον Σαμαρά που "θα τους έβγαζε την κουκούλα" κι έμεινε με την κουκούλα στο χέρι. Παραδεχθείτε ότι ...κερδάνε οι "αναρχικοί" κι ότι θα σας καρπαζώνουν όποτε γουστάρουν. Και είστε ΠΑΝΑΞΙΟΙ καρπαζοεισπράκτορες, γιατί πέρασε 1 χρόνος διακυβέρνησης σας, σας έχουν ταράξει στη φάπα και απλώς βγάζετε ανακοινώσεις με τα ίδια βαρετά κλισέ. Αρχίζει και καταντά γελοίο. Φιλικά σας το λέω.

Φώτης Μακρίδης

Υ.Γ. προς αναγνώστες: Δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά ο κυβ/κός εκπρόσωπος, δεν τολμάει να γράψει στην ανακοίνωση ότι ήταν ο "Ρουβίκωνας" !

1 σχόλιο:

  1. Το κράτος ουδέποτε πειράζει ούτε τρίχα του παρακράτους. Στην δημοκρατία μας, ανώτεροι του πέτσα και του μηταράκη είναι στην ιεραρχία οι ρουΦίκωνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή